A biztonság és védelempolitika aktuális kérdései
  • Papichulo
    mi a válaszod a cikkel kapcsolatban?

Hogy szerintem nem olvastad el a cikket vagy nem ertetted meg. Az ugyanis arrol szol, hogy a legiero nelkuli syriai ellenzek meg a nyugati fegyverszallitasokkal egyutt is hatranyban van a diktator - es az azt tamogato RuAF - ellen. Meglepo lehet szamodra, de en mar jo ideje arrol beszelek, hogy az oroszok magasnak tesznek az ISIS-re, egyszeruen Assadot akarjak csak nyeregben tartani es a civilek elete a legkisebb mertekben sem erdekli oket. Ez a cikk is ezt tamasztja ala...

Sehol, ugyanis szalmabábot építettél.

Ugy tunik, hogy a szalmabab jelentesevel sem vagy tisztaban, mivel en csak az orosz bombazasokkal kapcsolatban - ergo relevansan - jelentettem ki valamit. Vagy te ezt megtiltod?

Ugyan az, mint a #3403-mal kapcsolatban?

Olyan szinten ropkodtek a konteos linkek abban a commentben, hogy inkabb nem merultem bele abba a posvanyba. Igen, tudom, hogy elofordultak ott racionalis emberek szamara elfogadhato forrasok is, de azok legtobbje csak azert kerult oda, hogy hitelesebbnek tunjon az egesz szedult agymenes, mivel ezek koztudott vagy azota megcafolt informaciokat tartalmaztak csak.

ps: A sertegetesek es szemelyeskedesek helyett inkabb ervelni kene megtanulnod ;)