A biztonság és védelempolitika aktuális kérdései
  • Solt
    Hogy ki mit állít magáról az egy dolog, és egy másik, hogy a viselkedése mit definiál. A jobbik soraiban is volt olyan, aki véresszájú szélsőjobbosnak állította be magát, aztán mi lett belőle amikor lekerült az álarc. Te is küzdesz azért, hogy objektívnek állítsd be magad, aztán mégis mire mész vele, amikor a viselkedésedből más következik?

Az, hogy Kína nem hagyná magára Oroszországot, egy vélekedés, aminek alapja például ez,

http://www.stop.hu/m/kulfold/sosem-latott-szinten-kina-es-oroszorszag-kapcsolata-es-a-kolcsonos-bizalom/1240472/

Igyekeztem megfelelően balos oldalt találni, hogy befogadja az epéd. Persze ez sem bizonyíték, csupán a vélekedésemet támasztja alá valamennyire. Egyébként te tudsz nekem olyan konfliktust mondani, amelyikbe bármely ország a hecc kedvéért ugrott bele? Ha már addig csúsztatsz megint, ameddig nem találsz valami idétlen kapaszkodót. Szívesen látnám azt idézetet tőlem, amiből odáig jutottál, hogy Kína heccből háborúzna.

Én meg azt látom sajnálattal, hogy még mindig örömmel alkalmazod a kettős mércét...