A biztonság és védelempolitika aktuális kérdései
-
Solt #6425 Alábecsülöd a nagy medve és a sárkány viszonyát szerintem.
A helyi besorolás alapján én annyira szélsőjobbos vagyok, hogy már-már lelógok az asztal széléről... na most személy szerint kifejezetten nem szeretem az oroszokat, ergo kifejezetten örömmel töltene el, ha egy remélem soha be nem következő komolyabb konfliktus esetén Kína szarna a fejükre. Ennél nagyobb öröm már csak az lenne, ha a szerbek is ezt tennék, avagy fordítva. Na most aki tényleg szélsőjobbos, (nem a helyi megítélés szerint, hanem valóban) az még nálam is jobban rühelli az oroszokat. Ebből kiindulva ez az állandó kutyulásod a szélsőjobb vs Oroszország kicsit mókás... :) Itt max arról van szó, hogy kevésbé utálják őket mint a nyugatot, de ez nem azt jelenti, hogy kitörő örömmel fogadnának egy orosz kínai összeborulást.
Te örömmel fogadod azokat a híreket, ami Putyint negatívan érinti... ilyenkor kezdjünk el mi is olyan megnyilvánulásokat pufogtatni, hogy a zsidóbérenc szélsőbalosok most a nadrágjukba rondítanak örömükben? Van ennek értelme a vita generálásán kívül? Olyan gyerekes...