A biztonság és védelempolitika aktuális kérdései
  • Solt
    Linkeltem neked a miskolci rendőrkapitány esetét, szerintem sokatmondó a nyilatkozata, nem lep meg, hogy ignorálod. Azt sem állítottam, hogy valós adatot senki nem tud, azt írtam, hogy hivatalos felmérést, statisztikát ilyen témákban nem fogsz találni. Ez már önmagában elég kéne, hogy legyen arra, hogy egy épeszű ember előtt kérdőjelek jelenjenek meg. Azt pedig direkt kiemeltem, hogy nem kell nekem hinned, és nem is kell elfogadnod amit írok.

Na most ezek után két kérdés merül fel bennem. Az egyik az, hogy vajon ugyanazt a nyelvet beszéljük-e? Amennyiben erre igen a válasz, akkor a másik kérdésem az, hogy miért próbálsz hülyének nézni azzal, hogy állandóan kiforgatod, szándékosan ferdíted amit írok? A kérdések költőiek...

Az én kis "mikrokörnyezetem" meglehetősen széleskörű, kurvától a miniszterig (nem mintha lenne különbség köztük), elítélttől a börtönőrig (itt sincs sok különbség néha) meglehetősen széles skálán mozog az ismeretségi köröm, ráadásul a munkámból adódóan keresztül kasul bejártam ajrópát. Nem, ennek nem az a végkövetkeztetése, hogy akkor nekem hinni kell mert azt mondtam, csupán ezt mint tényt közöltem. Azt kifejezetten sajnálom, hogy neked ebből annyi megy át, hogy "a börtöntöltelék ismerőseim." Ezek a rosszindulatú és pitiáner kis csúsztatások önámításnak, önigazolásnak talán jók, de ne feledd, hogy téged minősítenek... rólam lepereg! ;)

Nincs olyan, hogy számomra szimpatikus népcsoport. Olyan van, hogy a nemzetem. Ez a nemzet képvisel egy kultúrát, immáron (papíron) több mint ezer éve. Ez a kultúrkör teljesen idegen az iszlámtól, annyira, hogy több alkalommal is fegyverrel védtük tőle. (Talán hallottál már erről) Olyan ez, mint anyának a saját gyermeke... szubjektíven tekint rá, másnál szebbnek, okosabbnak látja, óvja és védi mindentől ami veszélyes rá.

Bármennyire jönnek a jelzők, akármennyire ragozod, hogy ez rasszizmus, akkor sem vagyok kíváncsi a saját hazámban, a saját kultúrkörömben arra, amit az iszlámot képviselő emberek művelnek szerte ajrópában. Linkeltem neked két példát, ezekre ITT nincs szükség még akkor sem, ha ez az ilyen trollok szemében rasszizmus. Megjegyzem zárójelben, ez nem rasszizmus, ez önvédelem.