9874
A biztonság és védelempolitika aktuális kérdései
-
#4329 Merkel nem zárja le a határokat. -
Papichulo #4328 Nem vonom ketsegbe, hogy MO-on felulreprezentalt a roma kisebbseg a BV intezetekben. A felvetes a kulfoldi magyar bunelkovetokre vonatkozott, ahol ez mar korantsem egyertelmu es arra, hogy igazsagtalan lenne a magyarokkal szemben, ha ezen deviansok alapjan itelnek meg az egesz orszagot, ahogy azt itt egyesek - osszemosva tobb kontinenst es jopar nemzetet - teszik, par hangulatkelto cikk es video alapjan.
Abban viszont teljeseggel egyetertek, hogy az integracion nagyon sok mulik. Ezert is kotelezik peldaul Nemetorszagban az ujonnan erkezoket mar ab ovo a nemet nyelv elsajatitasara. Egy biztos, a ghettok letrehozasa es a kulonbozo csoportok etnikai alapon ezekbe valo internalasa kizarolag egy komolyabb jovobeli problema gyokereit alapozza meg. Azt mindenesetre ketlem, hogy ezek az embereknek a tobbsege ugy erezne, hogy semmilyen hajlandosagot nem mutat a beilleszkedesre, ez mar tenyleg a szelsojobb rhetorika legalja. -
ManoNegra #4327 Azért nem érted amiről Solt ír, (amellett hogy nem is akarod) mert nem élsz Magyarországon, nem ismered a kelet-európai viszonyokat. Van kimutatás, igaz régebbi, ahol megállapítják, hogy a börtönökben a cigány etnikum az elítéltek több mint a felét teszi ki, úgy, hogy a számarányuk a társadalomban nagyjából 10%. Az szégyen, hogy a pontos, átfogó felmérés egyik esetben sem áll rendelkezésünkre! link
Persze ez egy nagyon szűk körű felmérés, de azért sokatmondó. Ahogyan az is, hogy Cserdi cigány polgármestere "köcsögmentesítési" akcióval hívja fel a figyelmet arra, hogy a börtön nem menő, hanem rossz hely. Aztán lehetne Lakatos Attila cigányvajda beszédére is hivatkozni, és még ezer más dologra.
Ezzel nem azt akarom mondani, hogy minden cigány bűnöző, ahogy azt sem, hogy minden bevándorló az, de azt figyelembe kell venni, hogy arányaiban nagy azoknak a száma, akik megvetik az európai életmódot, szokásokat, eszükben sincs asszimilálódni. Úgy pedig nem lehet sikeres az integráció, ha a befogadottban nincs meg erre a hajlandóság. Óriási baj lesz ebből. -
Stockbauer33 #4326 -
Tarathiel2 #4325 Tökéletes cáfolatot ad a no go zónákra a bejegyzés, az már a te gerinctelenséged hogy csak azért is az utolsó pár mondaton rugózol, mert a tényekre köpni-nyelni nem tudsz. -
#4324 Ja vaslom elolvasni ezt a könyvet. Sok mindent megvilágít az itteni "viták" kapcsán. -
szenyor Lopez #4323 Zavar ott van, ahol a 200 millió euro kárt okozó zavargást összemossa a 2006-os mo-i eseményekkel :) Illetve a te fejedben, ha érted azt, amit a blog írója leírt. De a legnagyobb vicc az, hogy ezzel a szánalmas bejegyzéssel érvelsz a no go zónák ellen :) -
Papichulo #4322 Megjegyzem zárójelben, ez nem rasszizmus, ez önvédelem.
Hitler szamara sem rasszizmus volt amit tett, hanem onvedelem...
Es ezzel be is fejezem az onfenyezo, anekdotalis es hasty generalization ervelestechnikai hibakkal sulyosbitott omlengeseid publikalasanak elosegiteset, ugyanis - akarmennyire is pufolod azt a szerencsetlen szalmababot - en sohasem allitottam azt, hogy - bar a kiragadott peldaid meg csak nem is az elso generacios migransokra vonatkoztak - egyaltalan semmi gond nincs egyetlen bevandorloval sem, hanem azt, hogy minden nemzetben talalhatoak ilyen szociopata egyenek, csoportok. Aki pedig az ilyen kirivo esetek okan itel el egy teljes nepcsoportot, az a rasszista. -
Solt #4321 Ne adj nekik ötleteket! :D
Egyébként a legbosszantóbb az egészben, hogy anno ugyanezek a hangok visítottak a határon túli magyarok ellen... most bezzeg a totálisan idegen, az jöhetne, ha rajtuk múlna. -
Solt #4320 Linkeltem neked a miskolci rendőrkapitány esetét, szerintem sokatmondó a nyilatkozata, nem lep meg, hogy ignorálod. Azt sem állítottam, hogy valós adatot senki nem tud, azt írtam, hogy hivatalos felmérést, statisztikát ilyen témákban nem fogsz találni. Ez már önmagában elég kéne, hogy legyen arra, hogy egy épeszű ember előtt kérdőjelek jelenjenek meg. Azt pedig direkt kiemeltem, hogy nem kell nekem hinned, és nem is kell elfogadnod amit írok.
Na most ezek után két kérdés merül fel bennem. Az egyik az, hogy vajon ugyanazt a nyelvet beszéljük-e? Amennyiben erre igen a válasz, akkor a másik kérdésem az, hogy miért próbálsz hülyének nézni azzal, hogy állandóan kiforgatod, szándékosan ferdíted amit írok? A kérdések költőiek...
Az én kis "mikrokörnyezetem" meglehetősen széleskörű, kurvától a miniszterig (nem mintha lenne különbség köztük), elítélttől a börtönőrig (itt sincs sok különbség néha) meglehetősen széles skálán mozog az ismeretségi köröm, ráadásul a munkámból adódóan keresztül kasul bejártam ajrópát. Nem, ennek nem az a végkövetkeztetése, hogy akkor nekem hinni kell mert azt mondtam, csupán ezt mint tényt közöltem. Azt kifejezetten sajnálom, hogy neked ebből annyi megy át, hogy "a börtöntöltelék ismerőseim." Ezek a rosszindulatú és pitiáner kis csúsztatások önámításnak, önigazolásnak talán jók, de ne feledd, hogy téged minősítenek... rólam lepereg! ;)
Nincs olyan, hogy számomra szimpatikus népcsoport. Olyan van, hogy a nemzetem. Ez a nemzet képvisel egy kultúrát, immáron (papíron) több mint ezer éve. Ez a kultúrkör teljesen idegen az iszlámtól, annyira, hogy több alkalommal is fegyverrel védtük tőle. (Talán hallottál már erről) Olyan ez, mint anyának a saját gyermeke... szubjektíven tekint rá, másnál szebbnek, okosabbnak látja, óvja és védi mindentől ami veszélyes rá.
Bármennyire jönnek a jelzők, akármennyire ragozod, hogy ez rasszizmus, akkor sem vagyok kíváncsi a saját hazámban, a saját kultúrkörömben arra, amit az iszlámot képviselő emberek művelnek szerte ajrópában. Linkeltem neked két példát, ezekre ITT nincs szükség még akkor sem, ha ez az ilyen trollok szemében rasszizmus. Megjegyzem zárójelben, ez nem rasszizmus, ez önvédelem.
-
#4319 Amíg nem képesek maradéktalanul alkalmazkodni a többségi társadalomban, addig nincs itt helyük!
Szerintem erre az a megoldás, hogy ide kell engedni még többet, mert bár az itt élők se tudtak mind beilleszkedni, de majd ezek az újak, na ők tuti be fognak tudni mind egy szálig. :D
-
Papichulo #4318 Tenyleg nem mozgok kurvak kozott vagy autopiacon es nincs BV-s ismerosom sem, igy mivel szerinted valos adatot ugysem tud senki, ezert fogadjam el, amit a bortontoltelek ismeroseid mondanak. Frenetikus erveles! :)
Az a gond, hogy te a kis mikrokornyezetedbol es outlier esetekbol probalsz extrapolalni milliokra. Bezzeg ha a egy szamodra szimpatikus nepcsoporttal teszik ugyanezt, akkor meg kivetelt kialtasz. Ez sajnos igy nem mukodik... Raadasul az altalad kepviselt extrem hozzaallas, ugyanilyen reakciot fog szulni. Nem lehet es nem is szabad faji alapon diszkriminalni, mindig az egyen kvalitasai alapjan kell donteni! Ez az amit egy bizonyos igen vokalis, mondjuk ugy "intolerans" csoport nem ert meg.
Ezekutan hiaba irod le egyre hosszabban, ad infinitum ugyanazt, az csak egy rasszista omlenges marad. -
Solt #4317 Tudom tudom, cigánybűnözés sincs. És igen tudom, fajgyűlölő náci (van másmilyen is?) vagyok... :DDDDDDD
Te pedig a liberalizmus felkent szóvivője! :D Csak tudnám milyen alapon nácizik egy betegesen megrögzött hazudozó? Ha tizede annyi szerencsém lenne, mint amennyi gyűlölet benned van, minden héten én nyerném a lottó ötöst!
Tényleg javaslom egy szakember felkeresését, nagyon betegesen viselkedsz. Vagy ez a vallásod része?
Utoljára szerkesztette: Solt, 2015.11.02. 20:40:28 -
Solt #4316 1: Nem kell, hogy elhidd. Szerencsére az égvilágon semmit nem befolyásol az, hogy te mit hiszel el, és mit nem. Ezek tények, amiket kb mindenki tud, aki volt már kurvák között, autópiacon vagy forgalmas turisztikai helyen (pl Citadella), illetve van sittes vagy BV-s ismerőse. Ezeken vitázni sem érdemes, annyira egyértelműek. Persze trollkodásból linket kérni rá lehet, csak éppen az sok mindenről lerántja a leplet.
2: Ezeket nekem ne, nem most jöttem le a falvédőről! ;)
3: "Azt rovod fel a menekulteknek, hogy mar szamtalanszor megmutattak, hogy integralodni keptelenek. Csak egyesek persze, mert nem mindenki."
Már megint az arányok ugyebár... például a torontói magyar, a magyarországi sváb, stb kisebbség esetében hány ilyen vitát kellett lefolytatnunk? Hányszor volt olyan, hogy a jelzett kisebbségek képtelenek voltak integrálódni, autókat gyújtogattak, a saját törvényeiket kérték számon a befogadó országon, stb?
Teljesen felesleges a számokon lovagolni, mert a büdös életben nem fogsz valós adatokat látni a témában. Én nem vagyok kíváncsi olyan jelenetre, ahol muszlimok azért tüntetnek Budapesten, hogy egyes kerületekben a saría legyen érvényben. Nem érdekel mekkora arányban vannak köztük jó fejek meg rendesek! Amíg nem képesek maradéktalanul alkalmazkodni a többségi társadalomban, addig nincs itt helyük!
"De bezzeg az nem szamit, amikor a magyarok mutattak meg - peldaul a becsi "magyar ne lopj" eseteben -, hogy ok sem mindig hozzak az europai standardeket"
Most komolyan ott tartunk, hogy egy erőszakos, többségében alkalmazkodni képtelen, tőlünk teljesen idegen kultúra bevándorlása és a bolti lopások közt párhuzamot vonunk? Te most szórakozol velem? :D Ha ennyire szeretnéd őket hozzánk hasonlítani, akkor hasonlítsd össze azt, ahogy az 56-s menekültek viselkedtek. Ha találsz olyan hírt, ahol 56-s menekültek úgy viselkedtek tömegével ahogy ezek, akkor lesz miről beszélni...
"Nem vagyok a gatlastalan bevandorlas ellen es szerintem sem jok a mostani tendenciak, de ezt a bugyuta es sztereotip ervelest sem kene eroltetni."
Tudom, hogy nem vagy a gátlástalan bevándorlás ellen, ezt nem kell bizonygatni, ezt elhiszem, ha nem mondod akkor is. :) A bugyutára nem reagálnék, ennek a megítélését másra bíznám, de a sztereotip... Jöhet bármilyen jelző, bármilyen indok, véd őket, legyek én a rasszista turbómagyar, de én erre itt Magyarországon nem vagyok kíváncsi!
LINK
LINK
Amíg ilyen hírek jönnek onnan ahol megjelennek, addig ezekre ITT nincs semmi szükség!
-
Tarathiel2 #4315 Zavar legfeljebb a te fejedben van, értelmes ember tökéletesen érti, hogy a bekezdés első fele a Franciaországba érkező afrikaiakról, a második fele pedig a Németországba érkező szírekről szól. Hogy a magyar mondatok neked bonyolultak, az már nem az ő hibája.
Persze az érveire már megint csak terelés megy, rugózol itt a szóhasználaton meg a nyelveken. -
Tarathiel2 #4314 Nem, az a vicc kategória hogy elhiszel egy ilyen objektív ostobaságot mint a no go zónák, aztán elkezdesz terelni és személyeskedni amikor megkapod a cáfolatot. Papi kérdéseire ugyanez. Gerinctelen fajgyűlölő náci vagy, semmi más. -
Papichulo #4313 1, Ezek szerint elohuztal valamit a rectumodbol, amit miert is kene, hogy en elhiggyek?
2, Eloszor azert ertettem felre mert te az aranyokrol beszeltel, amikor meg az aranyokrol kerdezlek, akkor meg ujfent en ertettem felre. Zsenialis erveles :)
3, Akkor ismetelten. Azt rovod fel a menekulteknek, hogy mar szamtalanszor megmutattak, hogy integralodni keptelenek. Csak egyesek persze, mert nem mindenki. De bezzeg az nem szamit, amikor a magyarok mutattak meg - peldaul a becsi "magyar ne lopj" eseteben -, hogy ok sem mindig hozzak az europai standardeket. Szoval az egyiknel ez felhaborito, a masiknal meg ez csak egy "kisebbseg" volt (amire persze megint nincs bizonyitekod). Mi van ha a bevandorloknal is csak egy "kisebbseg" aki integralodni keptelen?
Nem vagyok a gatlastalan bevandorlas ellen es szerintem sem jok a mostani tendenciak, de ezt a bugyuta es sztereotip ervelest sem kene eroltetni. -
Solt #4312 Vicc kategória az egész... :) -
szenyor Lopez #4311 Bakker tovább olvastam, ez nagyon állat :)
". Németországban nagyon sok a török. És a törökök még csak nem is lázonganak annyira, és eddig Németországban sikeres terrorcselekmény sem volt. Ez lehet, hogy a törökök miatt van, vagy a németek miatt, vagy puszta véletlen. "
"bármerre jártam a városban, és találkoztam török, vagy más idegen emberrel, aki gyerekkel volt, a gyerek szinte kivétel nélkül németül beszélt."
"Saját példámon is tudom, hogy van ez, én fél év alatt tanultam meg az oviban magyarul"
Nem kisbarátom, te nem tanultál meg magyarul :)
"Van az "anyanyelv" kifejezésünk, ami megtévesztő, illetve régies. Régen lehet, hogy egy gyerek a legtöbbet az anyjával volt, és az ő nyelvét tanulta meg, az volt a legjobb nyelve, ha több volt neki. Ma ez addig érvényes, amíg a gyerek el nem megy a bölcsibe, oviba, suliba. Onnantól az anyanyelve a sulinyelv lesz, és nem az anyjának a nyelve."
Na ebből látszik, hogy mekkora baromságokat beszél az illető. -
Solt #4310 És erről talán még link is van! :D -
szenyor Lopez #4309 Ez valami vicc blog? Mert annak kiváló.
"Persze, vannak még zavargások is, de hát Budapesten is voltak zavargások 2006-ban. "
2005-ben "csak" 6000 autót gyújtottak fel Párizsban a zavargások során. Hogy lehet ezt összemosni a 2006-os budapesti eseményekkel? Hogy most nincsenek nagy formátumú események, az nagyban annak köszönhető, hogy a francia nagyvárosokban gépkarabélyos katonák járőröznek. Láttam őket saját szememmel több városban is.
"Az afrikai bevándorlók nagy része tényleg megélhetésért jön. Kisebb része Franciaországban tanul. A megélhetésiekkel kicsit nehéz, pláne akkor, amikor Franciaország stagnál. De a szírek menekültek, nem szegények, és képzettek. Képzettebbek a magyar átlagnál. Ok, nem tudnak németül, de sokan tudnak angolul, és ezt süsd meg, Németországban sok helyen és sok szakmába ez is elég. Nem olyan nehéz megtanulni németül sem az angol után."
Hát ezt süsd meg: ennél zavarosabb írást ritkán olvasni. Jönnek Franciaországba, nem tudnak németül, de tudnak angolul, ami Németországban elég és az angol után nem is olyan nehéz megtanulni a németet. Gratulálok :)
A lényeg, hogy Párizsban erővel tartják fenn a rendet, amennyire tudják. Hogy ez meddig elég, majd kiderül. -
Solt #4308 Ez egy zseniális cáfolat, gratulálok! :D Ez is olyan mint a cigánybűnözés. Nincs és kész, mert különben jönnek a jelzők. Igaz?
Ezzel a stílussal pedig kizárólag saját magadat járatod le. Miattam kár alkalmazni, mert teljesen hidegen hagy. Persze tudom, hogy sokkal egyszerűbb minden bokorban nácit látni és fröcsögve gyűlölködni mint gondolkozni, de azért bízom benne, hogy egy gyenge pillanatodban azért teret engedsz az észérveknek is.
Idáig csak a beteges hazudozásaid miatt javasoltam neked, hogy nézesd meg magad szakemberrel, de most már azt hiszem a vak gyűlölködés miértjét is ki kellene vizsgáltatnod. Komolyan aggódom érted. -
Solt #4307 1: Nem, magyarul valamilyen rejtélyes okból kifolyólag nem vagy hajlandó az írott szöveg értelmezésére, helyette kezded a trollkodást mint általában. Linket kérni olyan tényekre, amiről hivatalosan még csak statisztikákat sem készítenek, majd ezt számon kérni... most erre mit mondjak? Többet vártam tőled. Egyébként gondolom emlékszel arra a szemét rasszista állat miskolci rendőrkapitányra. LINK Ha ez kevés, akkor keress BV-s ismerőst, ők elmondják neked, hogy mik az arányok...
2: Erre megint mit lehet mondani? Most vagy ennyire nem figyelsz, vagy ennyire... Olvasd át megint miről volt szó, aztán térjünk vissza erre, mert valahol nagyon elkanyarodtál. Ez a bizonyítsd be szöveg meg annyira gyerekes. Próbálj meg egy picit felülemelkedni önmagadon.
3: Én nem is több millió menekültről beszéltem, hanem arról, hogy ez az "értékrend" már több milliós példányban jelen van ajrópában, és már többször megmutatták mire képesek integrálódás címszó alatt. A most érkező menekültek jelenlegi százezres nagyságrendje már csak hab a tortán, de ezt már írtam. Persze, ha neked megnyugtató az ami Londonban, Párizsban végbemegy, akkor részemről nem gördítek akadályt eléd, költözz oda nyugodtan! :) Én nem szeretném, ha ezek a véglények azt művelnék Budapesten, amit művelnek az említett, egykor szebb napokat megélt fővárosokban.
Egyébként milyen érdekes, hogy például az idetelepített svábokkal az égvilágon semmi gond nincs... köztünk élnek észrevétlenül! Na majd, ha erre képes lesz az összes bevándorló, akkor tárgyalhatunk! Persze csak abban az esetben, ha a külhoni magyarok nem kívánnak idetelepülni... ha nem haragszol meg érte, én azért őket előreengedném, bár tudom, hogy van olyan párt kis hazánkban amelynek az idegen kedvesebb. Nálam ez szimplán hazaárulás, de most nem ez a téma.
A megítéléshez meg annyit, hogy anno amikor megnyíltak a határok, az osztrák üzletekben nem egy helyen kiírták, hogy: "Magyar ne lopj"! Mindenki tudta, hogy melyik magyar kisebbséghez köthető ezen bűncselekmények java része, még sem azt írták ki, hogy Magyar cigány ne lopj, érdekes módon akkor senkinek nem fájt az általánosítás, holott az arányokat tekintve... nem részletezem, mert sajnos nincs link a neten ami téged kielégítene.
És még egyszer... nem pár ember alapján ítélem meg őket, hanem az alapján, amit az elmúlt pár évben az ebből a kultúrkörből származó emberek(?) műveltek szerte Európában, integrálódás címszó alatt. Ha olyan népcsoport akar a hazámba jönni, ami ilyen arányokban ezt műveli, abból köszönöm nem kérek még akkor sem, ha esetleg van köztük pár százalék olyan, aki képes lenne mondjuk a svábok szintjén integrálódni.
-
Stockbauer33 #4306 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2015.11.02. 18:54:42 -
Tarathiel2 #4305 Cáfolat Mondjuk nem csodálom ha ennyi baromságot összehordasz, ha még egy ilyen alapvető és tényszerű ostobasághoz is ragaszkodsz, akár érzelmi akár értelmihiányos okokból. -
Papichulo #4304 1, Magyarul fogalmad sincs, nemhogy bizonyitekod, ertem.
2, Ok, ha szamodra annyira fontosak az aranyok, akkor bizonyitsd be, hogy a mostani menekulthullamban aranyaiban tobb a bunozo, mint a Nyugat-Europaba latogato magyarok kozott!
3, Azert hibas a nagysagrend, mert egyelore nem beszelhetunk tobb millio menekultrol. A megitelesnel meg ismetcsak ott tartunk, hogy mi van ha valaki kizarolag a magyar bunozok utan iteli meg a magyarokat, ahogy te is a menekulteknel a deviansakbol extrapolalsz? -
#4303 Meg még plakátoztak is nálunk ugyebár..... -
#4302 Aztán a rasszistaxenofób kanadaiak még törvényt is módosítottak, hogy ne lehessen olyan könnyen bevándorolni. -
#4301 Elég csak ugye a kanadai esetre gondolnunk amikor több kivándorolt cigány ellen indítottak a hatóságok eljárást. -
Solt #4300 1: Menj ki Amszterdamba vagy Párizsba, nézz körül! Sajnos linket nem tudok neked adni erre, de ezek azért elég egyértelmű tények. Örömlányok futtatása, zsebtolvajlás, itt a piros hol a piros, stb. Pont azok a "magyarok" művelik kint is, mint itthon. Egyébként, ha ezek a helyszínek nagyon messze vannak, akkor ízelítőnek menj fel a Citadellához, az egyik jellemző bűnözési formát megtalálod ott... ha esetleg nem ismernéd meg őket, akkor kiabáld hangosan, hogy "buría", és akit futni látsz, ők azok. Most itthon "dolgoznak", mert nyugatról már kitiltották őket.
2: Egyáltalán nem lényegtelen, sőt pont, hogy az arányokon van a lényeg! Szélsőségesen primitív létformát minden társadalomban találsz, a lényeg az, hogy milyen létszámban.
3: Miért hibás a milliós nagyságrend? Európa szerte hány ilyen "jóember" mutatta már meg Németországtól Angliáig, hogy náluk mi a módi? Nem pár ember alapján ítélem meg őket, hanem az alapján amit az elmúlt években Európában műveltek. Ami most folyik, az csak a hab a tortán. -
szenyor Lopez #4299 Te valamit nagyon félreértesz. Én nem ítélem el a menekülteket. Csak nem akarom, hogy az ő feltételeik szerint idejöjjenek élni.
A magyar bűnözőknek szintén van személyazonossága, ergo elkaphatók, számon kérhetők. -
Papichulo #4298 1, Bizonyitsd be!
2, Lenyegtelen, egy viselkedesformarol beszeltunk, nem a mertekekrol.
3, Ha szerinted - bar hibasan - millios nagysagrendrol beszelunk, akkor miert nehany video alapjan iteled meg ezt a tomeget, ahol altalaban csak par ember latszik? -
Solt #4297 1: Ezeknek a bűnözőknek a döntő többsége cigány.
2: Kicsit mások az arányok... ha annyi bevándorló jönne, ahány magyar bűnöző van szerte a világban, akkor nem sok gondunk lenne a bevándorlással.
3: Ha már arányok... pár bűnöző alapján megítélni egy nemzetet nem igazán lehet, viszont a milliós nagyságrend már azért jelent valamit, arról nem is beszélve, hogy nők, gyerekek miképpen viselkednek. -
Papichulo #4296 Es mondjuk a Nyugat-Europaban elfogott es oda szakosodott magyar bunozokrol mi a velemenyed? Na es azokrol akik altaluk itelik meg az osszes magyart? -
szenyor Lopez #4295 Tehát ha ma léteznek rossz környékek, az kivetíti és elfogadottá teszi azt, hogy jöjjön ide még több bevándorló és legyen még több-nagyobb "rossz környék". Bámulatos logika. -
szenyor Lopez #4294 Csakhogy az felelősségre vonható: vannak iratai, ami alapján megtalálható. Nagy része itt fizet adót és tartja fenn azt a rendőrséget, ami esetleg egy randalírozáskor fellép ellene. A bevándorlók pedig egy arctalan, névtelen massza, direkt megsemmisített iratokkal, dolgozni nem akarással. Csak ennyi a különbség. -
Solt #4293 A kérdés csak az, hogy mennyivel rosszabb. -
Papichulo #4292 Hulyeseg ez az egesz no-go zonazas. Egyszeruen rosszabb kornyekekrol van szo, ahol nagyobb az esely az eroszakra. Vannak ilyenek nagyon sok helyen, a bevandorloktol fuggetlenul is. -
#4291 Ki mondta, hogy gazdasági bevándorlók..? Van elég tahó itthon is... -
#4290 Jaj te kis jakobinus :) Tudom te legszívesebben visszahoznád a nyaktilót és lefejeznél vele mindenkit aki nem úgy gondolkodik mint te. A te demokrácia felfogásod kb Robespierre szintjén áll.