A biztonság és védelempolitika aktuális kérdései
-
Solt #4316 1: Nem kell, hogy elhidd. Szerencsére az égvilágon semmit nem befolyásol az, hogy te mit hiszel el, és mit nem. Ezek tények, amiket kb mindenki tud, aki volt már kurvák között, autópiacon vagy forgalmas turisztikai helyen (pl Citadella), illetve van sittes vagy BV-s ismerőse. Ezeken vitázni sem érdemes, annyira egyértelműek. Persze trollkodásból linket kérni rá lehet, csak éppen az sok mindenről lerántja a leplet.
2: Ezeket nekem ne, nem most jöttem le a falvédőről! ;)
3: "Azt rovod fel a menekulteknek, hogy mar szamtalanszor megmutattak, hogy integralodni keptelenek. Csak egyesek persze, mert nem mindenki."
Már megint az arányok ugyebár... például a torontói magyar, a magyarországi sváb, stb kisebbség esetében hány ilyen vitát kellett lefolytatnunk? Hányszor volt olyan, hogy a jelzett kisebbségek képtelenek voltak integrálódni, autókat gyújtogattak, a saját törvényeiket kérték számon a befogadó országon, stb?
Teljesen felesleges a számokon lovagolni, mert a büdös életben nem fogsz valós adatokat látni a témában. Én nem vagyok kíváncsi olyan jelenetre, ahol muszlimok azért tüntetnek Budapesten, hogy egyes kerületekben a saría legyen érvényben. Nem érdekel mekkora arányban vannak köztük jó fejek meg rendesek! Amíg nem képesek maradéktalanul alkalmazkodni a többségi társadalomban, addig nincs itt helyük!
"De bezzeg az nem szamit, amikor a magyarok mutattak meg - peldaul a becsi "magyar ne lopj" eseteben -, hogy ok sem mindig hozzak az europai standardeket"
Most komolyan ott tartunk, hogy egy erőszakos, többségében alkalmazkodni képtelen, tőlünk teljesen idegen kultúra bevándorlása és a bolti lopások közt párhuzamot vonunk? Te most szórakozol velem? :D Ha ennyire szeretnéd őket hozzánk hasonlítani, akkor hasonlítsd össze azt, ahogy az 56-s menekültek viselkedtek. Ha találsz olyan hírt, ahol 56-s menekültek úgy viselkedtek tömegével ahogy ezek, akkor lesz miről beszélni...
"Nem vagyok a gatlastalan bevandorlas ellen es szerintem sem jok a mostani tendenciak, de ezt a bugyuta es sztereotip ervelest sem kene eroltetni."
Tudom, hogy nem vagy a gátlástalan bevándorlás ellen, ezt nem kell bizonygatni, ezt elhiszem, ha nem mondod akkor is. :) A bugyutára nem reagálnék, ennek a megítélését másra bíznám, de a sztereotip... Jöhet bármilyen jelző, bármilyen indok, véd őket, legyek én a rasszista turbómagyar, de én erre itt Magyarországon nem vagyok kíváncsi!
LINK
LINK
Amíg ilyen hírek jönnek onnan ahol megjelennek, addig ezekre ITT nincs semmi szükség!