A biztonság és védelempolitika aktuális kérdései
  • Solt
    1: Nem, magyarul valamilyen rejtélyes okból kifolyólag nem vagy hajlandó az írott szöveg értelmezésére, helyette kezded a trollkodást mint általában. Linket kérni olyan tényekre, amiről hivatalosan még csak statisztikákat sem készítenek, majd ezt számon kérni... most erre mit mondjak? Többet vártam tőled. Egyébként gondolom emlékszel arra a szemét rasszista állat miskolci rendőrkapitányra. LINK Ha ez kevés, akkor keress BV-s ismerőst, ők elmondják neked, hogy mik az arányok...

2: Erre megint mit lehet mondani? Most vagy ennyire nem figyelsz, vagy ennyire... Olvasd át megint miről volt szó, aztán térjünk vissza erre, mert valahol nagyon elkanyarodtál. Ez a bizonyítsd be szöveg meg annyira gyerekes. Próbálj meg egy picit felülemelkedni önmagadon.

3: Én nem is több millió menekültről beszéltem, hanem arról, hogy ez az "értékrend" már több milliós példányban jelen van ajrópában, és már többször megmutatták mire képesek integrálódás címszó alatt. A most érkező menekültek jelenlegi százezres nagyságrendje már csak hab a tortán, de ezt már írtam. Persze, ha neked megnyugtató az ami Londonban, Párizsban végbemegy, akkor részemről nem gördítek akadályt eléd, költözz oda nyugodtan! :) Én nem szeretném, ha ezek a véglények azt művelnék Budapesten, amit művelnek az említett, egykor szebb napokat megélt fővárosokban.

Egyébként milyen érdekes, hogy például az idetelepített svábokkal az égvilágon semmi gond nincs... köztünk élnek észrevétlenül! Na majd, ha erre képes lesz az összes bevándorló, akkor tárgyalhatunk! Persze csak abban az esetben, ha a külhoni magyarok nem kívánnak idetelepülni... ha nem haragszol meg érte, én azért őket előreengedném, bár tudom, hogy van olyan párt kis hazánkban amelynek az idegen kedvesebb. Nálam ez szimplán hazaárulás, de most nem ez a téma.

A megítéléshez meg annyit, hogy anno amikor megnyíltak a határok, az osztrák üzletekben nem egy helyen kiírták, hogy: "Magyar ne lopj"! Mindenki tudta, hogy melyik magyar kisebbséghez köthető ezen bűncselekmények java része, még sem azt írták ki, hogy Magyar cigány ne lopj, érdekes módon akkor senkinek nem fájt az általánosítás, holott az arányokat tekintve... nem részletezem, mert sajnos nincs link a neten ami téged kielégítene.

És még egyszer... nem pár ember alapján ítélem meg őket, hanem az alapján, amit az elmúlt pár évben az ebből a kultúrkörből származó emberek(?) műveltek szerte Európában, integrálódás címszó alatt. Ha olyan népcsoport akar a hazámba jönni, ami ilyen arányokban ezt műveli, abból köszönöm nem kérek még akkor sem, ha esetleg van köztük pár százalék olyan, aki képes lenne mondjuk a svábok szintjén integrálódni.