A biztonság és védelempolitika aktuális kérdései
  • Sir Quno Jedi
    #393
    Lépni kellett. Ha bambán végignézi ahogy az EU elkanalazza előle a sajtot, az USA meg közben torkonszarja, akkor rábaszott volna. teljesen jól csinálják a saját szemszögükből nézve. Márpedig csak az számít, hiszen egy vezető a SAJÁT országára és népre esküdött fel, azok érdekeit kell szolgálja (nem másokét, nem). És az orosz népnek egyelőre ez tetszik szemlátomást. Aztán hogy ez kinek rossz hosszú és rövid távon, az már másik történet.

    Aztán hogy háború lesz-e ebből, avagy senem, azt majd meglátjuk. Itt csakis gazdasági érdekek vannak, szal. valódi full scale összecsapás senkinek sem érné meg. Majd valaki kihátrál időben, ez olyan, mint a beszaratós játék. Mennek egymásfelé padlógázzal, de végül valaki kitér (vagy se és minmeghalunk :D).

    Amit nem értek, hogy honnan veszik ezek a szerencsétlenek, hogy bármiféle reális esélyük van az orosz gőzhenger ellen. A lakosságnak lehetne több esze és megszabadulhatna az agresszor vezetőktől, akik szó szerint életveszélybe sorodják őket és gyermekeiket. A béke(sség) a legfontosabb, minden más csak szar a népnek. Szal. a helyükben én szépen a megegyezésre törekednék, higgadtan és kulúráltan. Máshogy nem lehet, ha az ellenfél túl nagy falat (100x). Csak udvariasan kérni és egyezkedni, ez a maximum, amit el lehet érni, ha nem akarjuk vérbe fagyva bámulni a hozzátartozóinkat.

    Rambonak sem lett jó vége vazeg... :D