A biztonság és védelempolitika aktuális kérdései
-
Papichulo #3227 És úgy döntöttél, hogy továbbgörgeted?
Ez a te asztalod :)
de a kerítés és határőrizet + a törvények szigorítása nélkül nem lehet rákényszeríteni az áradatot, hogy más irányt vegyenek
Hatarorizet kell, nem is ertem, hogy elotte mit csinaltak. Viszont ezekkel a sebteben hozott ossze-vissza torvenyekbol meg lehetnek bajok. Raadasul ki garantalja, hogy ezeket meg fogjak szuntetni a migracios krizis utan? Korabban sem volt tul konzekvens a magyar kormany torvenykezesi gyakorlata.
Raadasul az EU-nak mennyivel jobb ha a menekultek mas iranyt vesznek? Ennyi a magyar szolidaritas? Ott csak az EU tamogatasok kellenek? A kotelezettsegekrol meg hallani sem akarnak? Pont, mint a NATO-ban? Ez hosszabbtavon nagyon meg fogja bosszulni magat...
Nem láttam a cnn-es interjút, de annál sokkal rosszabb nem lehet, mint a német osztrák stb. államfő művel
Akkor tenyleg nem lattad... :)
Igazabol en nem is hasonlitam Szijjartot Merkelhez - mivel semmilyen szinten nem egy sulycsoportban vannak - de amugy sem mentseg egy politikusnak, hogy van nala rosszabb is. Attol meg o is csapnivalo... bar focizni biztosan jol tud :)
Lehet hogy jó a marketingjük, de ez egyben a politikai halálos ítéletük is.
Lehet, de ketlem. Azokban az orszagokban ugyanis nem az a kisiskolas szintu gyuloletpolitizalas zajlik, mint MO-on, ahol az embereket folyamatosan egy ujabb es ujabb bunbakkal szemben kell feltuzelni, aki miatt pillanatnyilag eppen nagyon rosszul megy az orszagnak es persze az embereknek - bar sohasem a poltikusoknak. Ott nem az ilyen egy bites dolgokon dolnek el a valasztasok...