A biztonság és védelempolitika aktuális kérdései
-
freelac #2888 A reakciókat lehet sejteni, hogy aztán hogyan teszik... De szerintem ők azt gondolják, hogy tudják azokat az embereket "szocializálni" úgy, hogy a német gazdaságnak jó legyen, ők majd ülnek a biztonságosnak hitt elefántcsonttornyukban és remélnek, vagyis bíznak.
De készült már pár film ilyenről, igaz fikcióként egyelőre, hogy vannak áthatolhatatlan akadályokon túli, élhető részei a Földnek, ahol a szupergazdagok lesznek, és az összes többin folyik a termelés és a vegetálás. Azoknak meg tökmindegy, milyen a bőrszínük és a beszédjük. A legutolsó az a vonatos film volt, ahol az első két vagonban a kánaán, középsőben a rendőrség mint védelem, és hátul a jómunkásemberek.
És ne legyen kétségetek, hogy nem ez lesz. most is ez van már, legfeljebb nem ilyen kontrasztosan.
Szerk:
Most voltam pár napig Németországban, Belgiumban és Luxemburgban, németet és flamandot sokat nem láttam dolgozni még érzékeny pontokon sem mindig. Ja, és rendőrt sem láttam egyet sem, ezt szó szerint lehet érteni. Ja, a reptéren sem a szó szerinti eredeti értelmében értendő rendőrt sem.
Utoljára szerkesztette: freelac, 2015.09.05. 12:04:10