A biztonság és védelempolitika aktuális kérdései
-
ElNano #2536 Nem futok neki még egyszer, mint írtam, elolvastam a cikket és nem kaptam választ a konkrét kérdéseimre. Ezek szerint képtelen vagy válaszolni azokra. Csőd.
És igen, csak háborús övezetből lehet joggal menekülni, csak olyan helyről ahol alapvetően veszélyben van az életük, máskülönben jöhetne mindenhonnan 3-4 milliárd ember, mert csak. És ha nincs közvetlen életveszély, az nem háborús övezet. Egyébként a háborús övezetek és Európa között jó néhány ország van, ahol nincs háború, miért nem ott állnak meg? És ez természetesen, normális elmével elfogadhatatlan.
De azt a hsz-t hozzád intéztem, világosan kiderül az abban leírtakból. Ha magadtól nem vagy képes megtalálni az erre vonatkozó nyilvánvaló összefüggéseket, akkor tudlak sajnálni sekélyes értelmi képességeid okán. A "pár fényképből" még van pár ezer és ez a pár fénykép világosan rámutat arra, hogy koránt sem vegyes nemi jelleggel bír a társaság. Akinek van szeme és lát, az tudja, hogy elsősorban fiatal férfiak jönnek, a tudósításokban, híradásokban, beszámolókban is javarészt ezeket lehet látni. Cáfold.
A többi, ebben a hsz-ben vázolt felvetésemre nem válaszoltál, halmozódik a csődjeid száma. Egyre nyilvánvalóbb a szándékos félretájékoztatási munkálkodásod, ugyanakkor egyre tarthatatlanabb az álláspontod ebben a témakörben. A valóság az bizony makacs dolog...
Egyébként magyarul nem tudsz írni? Nem, mi? :)
Utoljára szerkesztette: ElNano, 2015.08.26. 10:45:46