9874
A biztonság és védelempolitika aktuális kérdései
  • Papichulo
    Abban a cikkben annyi van, hogy egyesek szert tudnak tenni némi pénzre és kész az önellentmondásokra semmiféle feloldást nem kínál az írás.

• Papichulo
    Én meg csak annak a statisztikának hiszek amit magam hamisítottam...hogy egy klasszikusra utaljak...

Mara mar Goebbels is klasszikussa valt? :)
  • Papichulo
    Az interneten fellelhető "forrásokon" messze többségben vannak az életerős férfiak.

ld. #2508

Egész családok alig vannak közöttük, de akad. Te ezeket a nem jellemző képeket szúrtad be.

A reagalt postot iro pedig kizarolag olyat, amin ferfiak vannak, majd kijelenti, hogy "koránt sem vegyes nemi jelleggel a társaság".

És még te mersz hivatkozni statisztikákra?

Persze, en vegig azt mondtam, hogy ezek a fenykepek nem bizonyitanak semmit, majd ezt ala is tamasztottam azzal, hogy mennyire konnyu ilyen kepeket osszevalogatni. Jott is erre persze a hiszti, de akkor ugye nem amikor az eloszor linkelt kepekrol volt szo. Holott en vegig hivatalos adatokat szerettem volna, nem szedett-vedett kepeket... ;)
  • DantesHUN
    Nem mondtam, hogy van rá joguk, azt se hogy helyes, azt se hogy egyetértek ezzel, csak azt hogy ez van.

A keresztény kulturkört én nem hoztam volna fel, mert épphogy a keresztény tanítás azt mondaná, hogy segíteni kell a szegényeken, és az elesetteken, ergo be kell őket fogadni. Megjegyzem, Ferenc pápa is ezt mondta.

Mellesleg a menekültektől eltekintve, én is azt gondolom, akár egy emberről van szó, akár egy országról, annyin kell segíteni, amennyin tudunk. Mi nem vagyunk gazdag ország, kevesebben tudunk segíteni. Nem vagyok gazdag ember, ezért nem tudok mindenkinek pénzt adni, de amikor lehetőségem van rá, szoktam. Kíváncsi lennék, innen hányan adakoztak már amúgy életükben? Na mindegy.
    Egész egyszerűen ezt parancsolja az emberség.

Én azt is megértem, mindenkit nem tud Európa befogadni, és nem lehet mindenkin segíteni, én se tudok minden szerencsételennek alamizsnát adni, de annyinak amennyinek lehet kéne.

De hát ismerem már a dörgést, és tudom, ezért a véleményemért, majd jól megkapom milyen mocsokszemétrohadték vagyok, hogy más embereken akár segítenék is...hát...ez van, vállalom. Ilyen mocsadék vagyok.
  • Jeffjohnson
    "De, annak a statisztikanak a kontextusaban, az a realis valosag."

Nem! A valóság az, hogy a lakások legnagyobb százaléka a már említett 7-9.9 milliós sávba tartozik. A lakások jelentős része 89,8%.
    20 milliót érő ingatlanár alatt van. Ez a valóság! Az, pedig, hogy egy szándékosan elferdített statisztikával próbálsz érvelni a több tízezer EURO-s lakásora, pedig pofátlanság.

"Lehet, hogy a "legolcsobb lakasok is tobb tizezer EUR-ba kerulnek" tulzas volt"

Dicsak buksi. Megy ez neked. Én csak a statisztika realitását kérdőjeleztem meg (lásd átlagbérek statisztikájára vonatkozó kijelentésem).
    Utoljára szerkesztette: Jeffjohnson, 2015.08.26. 12:00:14
  • ElNano
    Nem kaptam választ, hiába hajtogatod mint egy papagáj, ezzel is bizonyítva azt, hogy képtelen vagy válaszolni ezekre. Abban a cikkben annyi van, hogy egyesek szert tudnak tenni némi pénzre és kész az önellentmondásokra semmiféle feloldást nem kínál az írás. Ne vergődj, ismerd el, hogy nem tudsz tovább hazudozni a kérdések fényében.
  • DantesHUN
    Egy háború se tart örökké, és minden háborúban vannak nyerészkedők, akik mindent felvásárolnának.

Aztán, okmánya azért nincs soknak, mert az állam ahonnan jött, mivel épp háború van, nem ad. Ők illegálisan mentek el otthonról. Ebből következően a legális határátkelőn nem jöhetnek át, mivel oda okmány kell.vagyis ha meg mégis ott jönnek át, egyből menedéket kell kérniük!

De ők nem Magyarországon akarnak menedéket kérni, hanem Német, vagy Angliában, ezért odáig akarnak eljutni, és ott fognak majd legálisan , menedéket kérni, stb, de ahhoz hogy Londonig vagy Berlinig eljussanak, illegálisan kell átkelniük a közbe eső országokon. Nem olyan bonyolult ez,

• Papichulo
    Aki allit valamit, annak kell bizonyitania. Így van de ezt te sem bizonyítottad.

Mit kellett volna bizonyitanom? Mire kertel forrast?
  • Papichulo
    Ezen kerdesek tobbsegere valaszt kapsz az altalad linkelt cikkbol es a korabbi commentjeimbol, pl #2508...
  • ElNano
    Te meg azt vedd figyelembe, hogy van egy schengeni-övezet, amin belül tökéletes jogszerű bármilyen mozgás az EU-tagok számára. Na most ugye a szírek, afgánok, afrikaiak nem EU-tagok ha jól tévedek, ebből fakadóan semmiféle jogalapjuk nincs semmi hasonlóra. Engem cseppet sem érdekel, hogy a harmadik világból származó bevándorlók mit akarnak. Ez itt nem az ő földjük, sosem volt az és sosem lesz az. Európa egy jól körülhatárolható közösségé, és ha annak meglétét, az ottani életszínvonalat, biztonságot, kulturális-civilizációs egységet kívülről érkező barbárok fenyegetik, akkor fel kell lépni ellenük. Mint korábban írtam, a szegénység nem jogalap, mert ha az lenne, a világ összes szegénye jöhetne Európába. Az pedig ugyebár kivitelezhetetlen. Lássuk be, ezek nagyon lecsupaszítva, szigorúan csak tényszerűen vizsgálva, gazdasági szempontból felesleges emberek. Túlszaporodtak, nem képesek tartósan rendezett államközösségeket fenntartani, így más formációkra akarnak rákapaszkodni, mint a paraziták, hogy aztán azokban is hasonló állapotokat teremtsenek, amit a saját közegükben. Ezt meg kell akadályozni.

Megkérdezném, szerinted Európában melyik ország az, ami vallási preferenciák alapján ideális hely lehet a betolakodók számára? Csak azért kérdezem, mert mindenütt a keresztény kultúrkör a meghatározó és domináns. Vagyis a vallási meggyőződés és irányultság sem éppen azt indokolja, hogy ezek Európát célozzák be, egy tökéletesen idegen közeget mind kulturális, mind civilizációs szempontokból tekintve. Az etnikai okok ugyanilyen falsok Európa esetében. Persze, most még…
  • Tetsuo
    Mellesleg, még a Migration Aid adatai szerint is jóval több az egyedülálló férfi, mint a családok...
  • DantesHUN
    Én meg csak annak a statisztikának hiszek amit magam hamisítottam...hogy egy klasszikusra utaljak...:)
  • DantesHUN
    Minden viszonyok között ellehet mindent adni, legfeljebb áron alul,, én is 50%-al számoltam. Meg nem csak ingatlan van, minden ami mozdítható. Az összes felesleges ruhától kezdve...bútorok, bármi. Minden. Ha mindened eladod, mégha töredék áráért is, az egy összegben nem kevés. Illetve, azt is mondtam, családok ismerősök össze is foghatnak, 10-20 ember könnyeben szedi össze a pénzt, mint egy.
  • Papichulo
    egy olyan statisztika, ami nincs súlyozva nem tükrözi a reális valóságot

De, annak a statisztikanak a kontextusaban, az a realis valosag.

a magyarok nagy része (mint ahogyan azt a KSH statisztikája is mutatja) nem 31 milliós lakásokban lakik.

Ilyet senki sem allitott. Ezt te gondoltad oda.

a legolcsóbb lakás 1 600 000 FT volt

Lehet, hogy a "legolcsobb lakasok is tobb tizezer EUR-ba kerulnek" tulzas volt, de szerencsere a korabban linkelt cikkbol vilagosan kiderult, hogy honnan van penze azoknak akik utrakelnek.
  • Jeffjohnson
    Meséld ezt Papichullo-nak. Ő az aki csak a statisztikának hisz, persze csak akkor ha neki ad igazat.
  • DantesHUN
    Én ezt értem, de kit érdekel a statisztika? Nem azzal kell, vagy kéne bizonyítani, csak józanul végig gondolni.
  • Tetsuo
    Nézd, azt még Te is beláthatod, hogy az ún. menekültekről nem ezek a jellemző képek és videók. Az interneten fellelhető "forrásokon" messze többségben vannak az életerős férfiak. Egész családok alig vannak közöttük, de akad. Te ezeket a nem jellemző képeket szúrtad be.
    Hát gratulálok! És még te mersz hivatkozni statisztikákra? :-D
  • fonak
    Ismered a jelenlegi ingatlanárakat az országaikban (én nem) vagy csak találgatsz? Szíriában pl. nehezen tudom elképzelni, hogy a jelen viszonyok között lenne működő "ingatlanpiac", amikor az IS, a fegyveres milíciák vagy akár a kormánykatonák nyilván ingyen is elveszik azt, ami kell nekik. Max. azt tudom elképzelni, hogy egyesek aranyba vagy külföldi bankszámlákra mentették a vagyonukat már előre.
  • Papichulo
    ezeken a képeken összesen van 20 nő/gyerek

"ez a pár fénykép világosan rámutat arra, hogy koránt sem vegyes nemi jelleggel a társaság."

Az en fenykepeim arra vilagitanak ra, hogy igenis vegyes a nemi jelleg...

legalább 3000 férfi..............

Ad 1, kozel sem.
    Ad 2, mi ez a retardalt verseny, hogy fenykep alapjan vegzett - fals - szamitasokkal probalsz meg egy statisztaikai adatot bizonyitani???
  • Jeffjohnson
    Aki allit valamit, annak kell bizonyitania. Így van de ezt te sem bizonyítottad. 1 súlytalan nem medián értékre épülő statisztika nem bizonyít semmit.
    Utoljára szerkesztette: Jeffjohnson, 2015.08.26. 11:45:36
  • ElNano
    Továbbra sem kaptam választ a lényegi kérdéseimre:

Miből gondolja bárki, hogy azokban a térségekben piaci áron el lehet adni bármit?

Ha el is adja, mi lesz a hátrahagyott családokkal, azok hol fognak élni? A szabad ég alatt? Ki védi meg őket a továbbiakban a veszélyes övezetekben? Ki tartja el őket?

Amennyiben az egész család útra kel, úgy az összeg többszörösével kell számolniuk, amit már biztosan nem fedez egy ingatlan eladása.

Kik a vevők, akik a veszélyes övezetekben hónapok lefogása alatt több tízezer ingatlant megvásárolnak?

Miért tennének ilyesmit? Ha mégis megteszik – ki tudja miért… - akkor mégsem olyan veszélyes övezetek ezek, hiszen ezek szerint bőven akadnak vásárlók (szintén tíz- és százezer számra), akik ott akarnak élni, hiszen ingatlanokat vásároltak. Ez önellentmondás.

Arra sem kaptam választ, hogy az egy főre jutó GDP-t nézve vajon miből gondolod, hogy valóban olyan anyagi lehetőségeik vannak ezeknek, mint amit itt próbálsz összehazudni. És arra sem, hogy a többségében mégis háborús övezetekből menekülők hogyan képesek piaci áron eladni a családjuk feje fölül az ingatlanokat. Háborús övezetben ki vesz ingatlant? Ha pedig nem háborús övezetből jönnek, akkor miért jönnek?

Az érintett országok egy főre jutó GDP-jét figyelembe véve bárki komolyan gondolja, hogy a hazai vagyoni viszonyok összehasonlítási alapot képezhetnek?

Kik és milyen célból vesznek a háborús övezetekben ingatlanokat piaci áron?

Amennyiben nem háborús övezetekből jönnek, úgy miért jönnek, hiszen az életük nincs közvetlen életveszélyben.

Hogy lehet az, hogy a betolakodók akkurátusan megsemmisítik a személyazonosításra alkalmas okmányaikat? Miért tesznek ilyet? Miért a zöldhatáron át jönnek be, miért nem a legális formát választják, jelesül a határátkelőhelyeket?

És ezek csak a konkrét folyamattal kapcsolatos kérdéseim, amik közül egyetlen egyre sem kaptam kielégítő, elfogadható, életszerű választ és nem nyúltam hozzá a távlati kérdésekhez, amik azt feszegetik, hogyan képzelhető el egy több milliós tömeg integrálása az európai társadalomba úgy, hogy az megőrizze saját vonásait, értékeit, vívmányait, szuverenitását… Miközben tudjuk, hogy eddig az összes migrációs kísérlet csúfos kudarcot vallott évtizedekre visszamenőleg… És azt sem kérdeztem meg, hogy ki vagy mi áll mindezek mögött.

Gondolom most sem fogok érdemi válaszokat kapni, inkább megy majd a gyenge ködösítés, amin egyébként minden értelmes ember átlát és észreveszi a szándékos félretájékoztatás és félrebeszélés bűnös cselekedetét…

Egy kicsivel kevesebb képet linkeltél, kevesebb szereplővel, de ne ess zavarba. A valóságot ha megfeszülsz sem tudod megmásítani, mindenki látja mi folyik itt, mindenki tudja, hogy felülreprezentáltak a fiatalabb férfiak, ezt ugyan tagadhatod de a tagadásod – ami hazugság – senkit nem tud megtéveszteni. Teljesen felesleges és szerencsére tökéletesen hatástalan, impotens ez a propaganda, az egészséges védekező reakció úgyis átlép ezeken a torzoktól származó torzításokon és a sárba tapossa. Várhatóan és remélhetőleg.
    Utoljára szerkesztette: ElNano, 2015.08.26. 11:44:06
  • Jeffjohnson
    Khm.

Én konkrétan azt állítottam, hogy egy súlyozatlan statisztika nem mutatja a valós helyzetet. Ez könnyedén belátható mivel a legmagasabb ingatlanár, amit eladtak 999 000 000 volt ez egy hatalmas összeg és jócskán felhúzza az átlagot, tehát nem ad reális képet arról, hogy a valóságban mennyi is az átlag ingatlanár megfelelően súlyozva. Ugyanez a helyzet az átlagfizetésnél is. Na, most ő mindent megtett azért, hogy ne kelljen beismerni ezt. Holott a lakások medián ára és eloszlására készült statisztika a KSH-nál, könnyen meg is található. Érdekes módon nem hajlandó megkeresni azt és beismerni, hogy igazam volt. Ő inkább azt a statisztikát lobogtatja meg azokat a fotókat, ami szerint neki van igaza, holott ez nem fedi a valóságot, amit ő is tud csak már nem tud kiúszni a saját maga által keltett örvényből.
    Ennyi a dolog.
    Utoljára szerkesztette: Jeffjohnson, 2015.08.26. 11:42:46
  • StrikeFor
    ezeken a képeken összesen van 20 nő/gyerek a srác amit linkelt a #2510-ben meg legalább 3000 férfi..............
  • Jeffjohnson
    Miért nem lehet beismerni, hogy azon megállapítás, hogy egy olyan statisztika, ami nincs súlyozva nem tükrözi a reális valóságot? Olyan dolgot akartál alátámasztani vele, ami a valóságban nem létezik mivel a magyarok nagy része (mint ahogyan azt a KSH statisztikája is mutatja) nem 31 milliós lakásokban lakik.

Ezért azon megállapítás, hogy "Amikor a legolcsobb lakasok is tobb tizezer EUR-ba kerulnek Magyarorszagon" nem állja meg a helyét!
    Legolcsóbb lakások valahol a 2-3 millió forint körül mozognak de az ingatlannet.hu szerint a legolcsóbb lakás 1 600 000 FT volt. Az 5137.55 EUR jelenlegi árfolyamon.

• DantesHUN
    Azon gondolkodj el, hogy magyarok miért Londonba mennek dolgozni? Azért mennek alapvetően külföldre, mert ott több a fizetés. De hát már Bécsben is több a fizetés, akkor miért mennek Londonba? Mert még több.
    Ugyanezen logika alapján a bevándorlók nem akarnak megállni az első országban ahol nem lőnek, hanem oda akarnak menni, ahol a lehető legjobb megélhetést remélik.

Illetve:
    Konkrétan Törökország jóval több bevándorlót fogad be, így is mint mondjuk mi, olyanokra értem ezt, akik ott maradnak, nem mindenki megy tovább a jobb megélhetésért Európába. Azért ezzel nem ártana tisztában lenni!

Aztán: igaz, hogy vannak útbaeső országok, de ezek egy része nem lenne képes ellátni ennyi embert, mint Szerbia, mert szegény mint a templom egere. Aztán van olyan is, hogy vallási, etnikai okokból nem maradnak egy adott országban, például egy kurd menekült nem fog Törökországba menni, és egy síta se fog egy szunnita államba menni, vagy fordítva.
  • DantesHUN
    Ne a statisztikán lovagoljatok. Gyors fejszámolás: az én családom nem gazdag. Nagyon nem. Kis lakás. Öreg, kis autó. Ha minden berendezést, a lakást, a kocsit, jegygyűrűt tegyük fel eladunk, áron alul, mondjuk csak fél áron!, plusz ami megtakarítás van, tizenezer euro így is meg van, vagy valamivel több.

És figyelembe kéne venni, a menekültek egy jelentős része, nem olyan országból jött, ahol eddig sárkunyhóban élt, háború előtt volt munka, lakás, berendezési tárgyak, mégha alapvetően szegényebbek is voltak mint az átlag magyar, abszolút elfogadható, ha ennyi eurót össze tudnak szedni, ha egy család egyedül nem is, többen összefogva igen.

Illetve, akinek nincs pénze, ki tudja hogy utazik? Már írtam, ez régebben ,ment, hogy az embercsempészek fizetés fejében feketemunkára vitték őket, vagy eladták a fiatal lányokat...ilyen is előfordulhat, de mindegy, ez más dolog.

A lényeg, hogy annyi pénzt össze lehet szedni, és ehhez nem statisztika meg KSH kell csak józan paraszti ész.
  • Papichulo
    Segitek akkor, hogy ezeken a bonyolult es kusza internetes forumokon a jovoben el tudjal igazodni ;)

Lathato modon idezed a masik allitasat amire konkretan reagalni szeretnel (Hacsak nem en bloc reagalsz valamire)
    Utana ettol lathatoan elkulonulve leirod a sajat reakciodat.
    Majd idezed a sajat allitasaid alatamasztasara segitsegul hivott szoveget, ami utan megadod a pontos forrast.

Igy mar talan menni is fog...

Helyetted nem fogom megcsinálni.

Pedig az a rossz hir, hogy neked kell. Onus Probandi - Aki allit valamit, annak kell bizonyitania.
  • Jeffjohnson
    "Elvegre en vagyok keptelen idezni, reagalni ra, majd megadni a forrasomat."

-Idéztem (segítek két idézőjel közötti szöveg az idézet)
    -reagáltam rá (csak te képtelen vagy visszaolvasni azt a pár hsz-emet, hogy mire és mit írtam)
    -megadtam a forrásomat (KSH.hu)

Megadtam a kulcsszavakat. Beírod és megvan a statisztika. Túl sok ilyen nem készült konkrétan 1. Menni fog az erő meg a demagógia veled van Luke. Helyetted nem fogom megcsinálni.
    Utoljára szerkesztette: Jeffjohnson, 2015.08.26. 11:05:13
  • Papichulo
    ebből (sem) jössz már ki jól, engedd csak el.

Valoban nem... Elvegre en vagyok keptelen idezni, reagalni ra, majd megadni a forrasomat. Biztosan velem van a baj... :)
  • Papichulo
    A szalmabab ervelest meg neked sem kene eroltetni. Egy pillanatig sem mondtam, hogy a gazdasagi menekultek valogatas nelkul be kene fogadni. Ezt csak te koltotted hozza.

A "pár fényképből" még van pár ezer és ez a pár fénykép világosan rámutat arra, hogy koránt sem vegyes nemi jelleggel a társaság.

Akkor ez a par fenykep most mire mutat ra?

• Jeffjohnson
    Forrásom a KSH.hu az, hogy te nem tudod értelmezni azt, amit leírtam már a te problémád, nagyon is érthetően írtam, szakszavakat használva, amit a KSH statisztikájából másoltam ki. Egyébként a google a barátod az idézetre rá tudsz keresni a benne lévő adatokra is rá tudsz keresni. Jó szórakozást!

u.i.: mindketten tudjuk, hogy mire reagáltam nem kell okoskodni megint.... ebből (sem) jössz már ki jól, engedd csak el.
    Utoljára szerkesztette: Jeffjohnson, 2015.08.26. 10:50:24
  • ElNano
    Nem futok neki még egyszer, mint írtam, elolvastam a cikket és nem kaptam választ a konkrét kérdéseimre. Ezek szerint képtelen vagy válaszolni azokra. Csőd.

És igen, csak háborús övezetből lehet joggal menekülni, csak olyan helyről ahol alapvetően veszélyben van az életük, máskülönben jöhetne mindenhonnan 3-4 milliárd ember, mert csak. És ha nincs közvetlen életveszély, az nem háborús övezet. Egyébként a háborús övezetek és Európa között jó néhány ország van, ahol nincs háború, miért nem ott állnak meg? És ez természetesen, normális elmével elfogadhatatlan.

De azt a hsz-t hozzád intéztem, világosan kiderül az abban leírtakból. Ha magadtól nem vagy képes megtalálni az erre vonatkozó nyilvánvaló összefüggéseket, akkor tudlak sajnálni sekélyes értelmi képességeid okán. A "pár fényképből" még van pár ezer és ez a pár fénykép világosan rámutat arra, hogy koránt sem vegyes nemi jelleggel bír a társaság. Akinek van szeme és lát, az tudja, hogy elsősorban fiatal férfiak jönnek, a tudósításokban, híradásokban, beszámolókban is javarészt ezeket lehet látni. Cáfold.

A többi, ebben a hsz-ben vázolt felvetésemre nem válaszoltál, halmozódik a csődjeid száma. Egyre nyilvánvalóbb a szándékos félretájékoztatási munkálkodásod, ugyanakkor egyre tarthatatlanabb az álláspontod ebben a témakörben. A valóság az bizony makacs dolog...

Egyébként magyarul nem tudsz írni? Nem, mi? :)
    Utoljára szerkesztette: ElNano, 2015.08.26. 10:45:46
  • Papichulo
    Elnezest, de ebbol a katyvaszbol nem tudom kihamozni, hogy mire reagaltal...

Legyszives idezd a relevans commentemet... Ja, es a forrasodat is!
  • Jeffjohnson
    Számos riportból az derül ki, hogy a népvándorlók (ezek továbbra sem menekültek) célállomása nem Magyarország. Akkor jogosan merül fel a kérdés, hogyha ők nem hozzánk akarnak jönni és ide települni, akkor ezen emberek akarata ellenére mégis miért kellene őket befogadni?
    Vagy ez ilyen erőszakos befogadás?

Bizonyára számos népvándorló ért a következő szakmákhoz: eladó, elektromechanikai műszerész, épület- és szerkezetlakatos, gépi forgácsoló, gyártósori gépbeállító, hegesztő, húsipari termékgyártó, ipari gépész, kertész, mezőgazdasági gépész, szociális gondozó és ápoló, villanyszerelő
    Csakhogy a hiányszakmákat emeljem ki a megyémben. Viszont ezen szakmák jeles képviselői nem itt akarnak elhelyezkedni, jó alacsony magyar fizetésért.
    Utoljára szerkesztette: Jeffjohnson, 2015.08.26. 10:40:34
  • Papichulo
    Nem, az általam linkelt cikkben nem kapok választ arra, hogy...

Akkor fuss neki megegyszer!

Ha pedig nem háborús övezetből jönnek, akkor miért jönnek?

Csak haborus ovezetbol lehet menekulni?

2510-es hsz.

Eloszor is azt nem "hozzam intezted". Masodszor is, mit reagaljak arra, hogy te par fenykeppel probalod bizonyitani, hogy "a nagy többség életerős férfi"??? Ez epp olyan, mintha en belinkelnek par gazdag afghan csaladrol kepet es azt mondanam, hogy a "nagy tobbseget felveti a penz".
  • Jeffjohnson
    A statisztika használhatóságát kérdőjeleztem meg és ez nagyon is releváns. Csak te nem akarod beismerni, hogy a statisztikád használhatatlan.
    Segítek:
    Az eladott használt lakások medián ára és eloszlása az ár kategóriáiban a kulcsszó

A medián ár millió forintban az összes megyére kivetítve 8,3 millió FT-volt

E szerint a lakosság legnagyobb része (24,3%) 7-9.99 milliót érő ingatlanban lakik.

31 millió ejnye már. Mondtam én, hogy a statisztikát mindenki a saját érdekei alátámasztására használja.

Egyébként én is a KSH-tól vettem az adatokat....

Még 1 gyöngyszem:
    "A munkavállalók kétharmada az országos bruttó 225 ezer forintos átlagjövedelemnél 18 százalékkal kevesebbet, bruttó 190 ezer forintot keres havonta, derül ki a Workania állásportál által üzemeltetett Fizetések.hu legfrissebb felméréséből, írta az MTI."

Szóval mind2 esetben nekem volt igazam. Köszipuszi :)
    Utoljára szerkesztette: Jeffjohnson, 2015.08.26. 10:28:41
  • ElNano
    Nem, az általam linkelt cikkben nem kapok választ arra, hogy a "jómódú" menekültek otthonait kik vásárolják fel tízezer számra, és vajon miért menekülnek onnan, ha további tízezrek ott képzelik el jövőjüket, ezt demonstrálandó ingatlanokat vásárolnak, hónapok alatt több tízezret, olyan ingatlanpiaci forgalmat lebonyolítva, ami bármely fejlett állam becsületére válna. Arra sem kaptam választ, mi lesz a fedél nélkül maradt családokkal. Arra sem kaptam választ, hogy az egy főre jutó GDP-t nézve vajon miből gondolod, hogy valóban olyan anyagi lehetőségeik vannak ezeknek, mint amit itt próbálsz összehazudni. És arra sem, hogy a többségében mégis háborús övezetekből menekülők hogyan képesek piaci áron eladni a családjuk feje fölül az ingatlanokat. Háborús övezetben ki vesz ingatlant? Ha pedig nem háborús övezetből jönnek, akkor miért jönnek?

2510-es hsz. De gondolom vak vagy és olvasni sem tudsz, így nem derülhetett ki számodra, hogy az neked szól, holott teljesen egyértelmű még címzés nélkül is.
  • Papichulo
    Egyszerű kérdéseket tettem fel, te mégsem válaszoltál.

Irrelevans kerdeseket tettel fel, de relevansakra nem valaszoltal. Forrasokat meg ismetelt keresekre sem adtal... klasszikusokat idezve: "Innentől elég nehéz lesz párbeszédet folytatni egy olyan emberrel, aki nem hajlandó válaszolni." ;)
  • Papichulo
    Az elso bekezdesedben levo kerdesekre az altalad linkelt cikkben valaszt kaphatsz.

Csak érdekességképpen el kéne olvasni ezt a cikket, hátha itt van a válasz...

ld: #2380

És köszi, hogy a korábbi, hozzád intézett, képekkel gazdagon illusztrált hozzászólásomat figyelmen kívül hagytad

Meliyk "hozzam intezett" commentrol van szo?

edit: typo
    Utoljára szerkesztette: Papichulo, 2015.08.26. 10:17:12
  • millerius
    Most jöttem rá, hogy Papichulo-val statisztikáról nem szabad vitatkozni, hiszen valószínűleg ő maga is STATISZTIKUS (viszont valószínűleg nem Mo.-on), ez az alfája és ómegája az egésznek!!
    Ami a statisztikában le van írva, az mindenkire IGAZ (szerinte!), amire nincs statisztika, az nyilván nem is létezik (szintén szerinte!).
    A menekültekről készült fotókon, videókon én eddig összesen 4 (NÉGY!!!) nőt láttam (pedig van anyag bőven), dehát ez nem statisztika, így Papichulónak ez nem számít.