A biztonság és védelempolitika aktuális kérdései
  • Sequoyah
    Igy van. Egy valodi liberalizmusban tiszteljuk a masik kulturajat, de nem adjuk fel a sajatunkat.

Ami tobb helyen zajlik, az az alapelvek kifacsarasa. Amikor sajat hazamban nekem kell meghuznom magam, hogy az idegenek jogai ne seruljenek, mikozben ezen idegenek egyaltaln nincsennek tekintettel az en jogaimra es kulturamra.
    Amikor egy kereszteny hagyomanyu allamban nekem nem szabad szabadon a karacsonyt unnepelni mert megsertem a mas vallasuak erzeseit. Persze ok szabadon unnepelhetnek.
    Amikor engem neznek le, amiert lanynak nevelem a lanyon, es fiunak nevelem a fiam.

Ilyenkor az en liberalis elveim serulnek.

De ez nem a liberalizmus baja, hanem az embereke, akik ezt felreertik, es alcakent hasznaljak. A valodi liberalis ertekek pedig sorra epulnek le magyarorszagon. A sajtoszabadsag csokken, a fobb mediat egyre inkabb a kormany uralja. Vallalkozas szabadsaga csokkent, mert halalra nyomorgatjak a vallalkozokat, aztan midnenfele jogorvoslat nelkul csodbedonthet egy nem fizeto fovallalkozo, es ha meg mindig talpon vagyok akkor elveszi az uzletemet a kormany haverja. A tanulas szabadsaga csokken, mert csak a kormany altal meghatarozott konyvekbol lehet tanulni, es a nekik nem tetszo sulikat megszuntetik.