A biztonság és védelempolitika aktuális kérdései
  • millerius
    Nem azt írtam, hogy az EU bármiben hibás, vagy hogy rajta kérem számon a jogok végrehajtását, Te meg ezekre válaszoltál. Azt írtam, hogy "az EU nem mindenre ad megoldást" (azt lehet magyarázgatni, hogy miért, de szerintem ez így is van).
    "Így nem tudhatom, hogy lehet az, hogy itt megtehetik azt a munkaadók, amit a Lajtától nyugatra nem tehetnek meg." Ezt is én írtam - legfeljebb hozzátehettem volna még, hogy - "ugyanazon irányelvek alapján amire Te hivatkozol" - de senkit nem hibáztattam, mert "nem tudom". Megmondom őszintén, ez már inkább csak egy "költői nem tudom" volt, mert nem is igen érdekel a magyarázat (szerintem számtalan más embert sem), pillanatig se vigasztalna ugyanis, ha jogászi precizitással fejből fújnám a magyarázatot az EU-tagok munkajogi különbségeinek okára. Sok embernek mondtam már, hogy nem érdekel, miért büdös a sz..r, akkor sincs kedvem megenni, ha melléteszik a tökéletes biokémiai analízisét annak, hogy miért büdös. És időnként itt-ott érzek némi büdöset sajnos...
    A lényeg: nem először válaszolsz "kissé" másra , mint amit én írtam, úgyhogy pontosabb és ÉRTŐ olvasást kérnék, ha már válasszal megtisztelsz.