A biztonság és védelempolitika aktuális kérdései
-
millerius #2066 Elnézést kérek, hogy saját tapasztalataim alapján csak a saját fejemmel tudok gondolkozni és a saját véleményemet mondom, lehet hogy ez furcsa és szokatlan számodra.
Én pontosan az ellenkezőjét mondtam, mint amit Te itt tőlem idézgetsz, vagyis nem azt, hogy "minden úgy volt jó, ahogy történt", hanem azt, hogy nagyon sok dolog bizony nem volt jó úgy , ahogy történt, és ma is történik. Tudom, hogy a világ nem kívánságműsor, de bólogatni nem vagyok hajlandó olyanra, ami szerintem helytelen és antihumánus, akkor sem, ha papírra írt szerződések vannak róla nagyhatalmi fiókokban (Európa felosztásáról is volt már sok ilyen papír, nézz utána, kik írták alá ezeket, nem sok demokratát fogsz köztük találni).
A Majdanról meg azt írtam: "a Majdan-tüntetések előtt" , vagyis nem azt írtam, hogy arra ment a pénz, még csak azt sem, hogy ellene ment a pénz, mindössze időrendi pontként használtam az eseményt, mert ezen esemény előtt tudjuk mennyi pénz ment, az utána következőről nincs információ. Egyébként ha nézted az akkori felvételeket, akkor láthattad, hogy a Majdanon mindkét irányba lőttek, így bármelyik oldalt támogatták ebből a pénzből, akkor a fegyveres, és nem a választásos megoldást támogatták. Azt változatlanul fenntartom, hogy ezzel a pénzzel nem beruházás vagy üzletkötés történt, hanem politikai befolyás-szerzés, és csak azok örültek neki, akiknek sikerült a pénz közelébe férkőzniük.