A biztonság és védelempolitika aktuális kérdései
  • Papichulo
    Az elso bekezdest ertelmezni sem tudom. Az ukran alkotmany ertelmeben, egesz Ukrajnanak kellett volna szavaznia a Krim kivalasarol. Ebbol nem tudom, hogyan jott mindaz amit irtal, egy katyvasz az egesz.

Aztan meg lamentalsz a haboru civil aldozatain. Igen, nagyon sajnalatos, hogy ilyenek tortennek. Egyetlen civilnek sem szabadna meghalnia egy haboruban. A bunosoket meg szigoruan meg kell buntetni, ez nem kerdeses. De azt gondolni, hogy ebben a konfliktusban nem kovet el mindket oldal atrocitasokat, egyszeruen nevetseges. Ha meg nem gondolod ezt, akkor minek hoztad fel ezt a temat???

Tüzérséggel lőni, Szu-25-ről bombázni, rakétázni lakótelepet?

Erre azert kiemelten reagalnek:
    "A top separatist commander in eastern Ukraine admitted Thursday that rebels have mounted rocket attacks against government troops from within residential areas[...]" (forras)

Azt meg tegnap se írtam, hogy egyetlen árva T-72B3 orosz harckocsin kívül nincs orosz haditechnika a szeparatisták oldalán

"Ez az orosz "megsértés" egyébként eddig BIZONYÍTOTTAN 1, azaz EGY darab T-72B3 harckocsi volt, a többi eddig csak bizonyíték nélküli sajtóhír." (#1932)

Nem azzal van a gond, hogy nem valaszoltal, hanem, hogy en akkor - hetekkel ezelott - vettem a faradtsagot, hogy jopar forrassal es idezettel cafoljam ezt a kijelentesedet, de te ezt el sem olvastad, ellenben tegnap ismet ezzel a hulyeseggel jottel. Erted mar?

Egyesek zsoldosoknak hívja az önkénteseket, de attól még ők is önként vannak ott.

Korabban mar erre is linkeltem cikkekeket, ahol orosz hivatasos katonak nyilatkoznak arrol, hogy Ukrajnaba vezenyeltek oket harcolni!

Amugy meg latom, hogy megint keptelen voltal elismerni, hogy mennyire aggalyos volt az a krimi nepszavazas... pont, ahogy az utolso bekezdesben irtam. Egyszeruen mas suletlensegek kerulnek elo a kalapbol...