The Long Dark - A Will Mackenzie Incidens
  • RedRiot
    #168
    Hivatalos fórumon többen is írták hogy a farkas ellen a kés a legjobb fegyver. Van még aki állítja hogy nem elég csak gyorsan nyomogatni a támadás gombot hanem valamiféle ritmusban kell döfködni - ezt még nem mertem kipróbálni.

    A mostani survival menetet Mountain Townban kezdtem és a farmon telepedtem le. 10 napig bírtam ott aztán átcuccoltam a jól megszokott Camp Office-ba Mystery Lake-nél. A farm körül elég sok a farkas és egy idő után már idegesítettek. Vagy a ruháimat kellett állandóan javítani, vagy ha már nagyon untam a képüket lelőttem puskával de az meg tölténypazarlás.

    A másik dolog ami a farmon zavart hogy nem működtek a nyúlcsapdáim. A farmháztól nem messze a szakadék felé volt egy mező, tele tapsifülesekkel. Ledobáltam 5-6 csapdát de 10 nap alatt egyetlen nyúl sem sétált beléjük. A Camp Office-nál az erdőben, a sínek túloldalán nincs ilyen problémám érdekes módon. :/ Így hát fogtam a leghasznosabb cuccokat és elköltöztem. Pedig a szabadtéri barkács asztal igen jó volt, lehet hogy a későbbiekben mikor bejön a cabin fever lehetősége még hasznos lesz.

    Pleasant Valley kiruccanáson gondolkodom: az milyen messze van Mystery Laketől? Melósabb ott az életben maradás? Érdemes odaköltözni? Loot szempontból milyen?