The Long Dark - A Will Mackenzie Incidens
  • molnibalage83
    #166
    Tudom, hogy a sérülésekkel mit csináljak - hiszen ki is írja, még tippelgeni sem kell. Gyakorlásképpen előidéztem magamnak sérüléseket és visszatöltöttem. :)
    (Megnéztem, hogy milyen magasról mennyi tömeggel esthetek le, stb.)

    A "harcrendszer" az, ami totál homály... A farkas story módban a fészerbe belépve ugrott a képembe, nem tudtam vele mit csinálni, harc volt és minimális kézsebbel elzavartam. A barlangól kijőve kb. 10-szer ölt meg, de egyszer az alapképessel kvázi sérülés nélkül én öltem meg. Csak mire elsőre oda eljutottam olyan fáradt és miden bajom volt, hogy kilootolni nem tudtam a kaját belőle és reload volt messze előbbről és utána tudtam tűzzel elzavarni és továbbhaladni.

    Pont úgy jött ki a lépés, hogy erős szél miatt fáklyát nem tudtam gyújtani és várni kellet, ami miatt fáztam és éheztem is. A farmon tettem le a játékot tegnap, nyúcsapdát találtam meg. A bankos fickó házát még keresem, deposit key-t is találtam, de széfet és a trezort nem tudtam még kinyitni.

    Közlekedéskor mennyire éri meg futni? Nagyon kalórizapazarló? Most már van ruhám, nem fázok, ha nincs extrém hideg és szél, nem kell sietni a hideg miatt.

    A ruha részt nem vágom. Legnehezebb szinen belefulladok a nyersanyagba. Mamika házában este varrogattam a tűznél, mert mást úgysem lehet tenni. Minden ruhám 100% táján van és hegyekben áll a cloath úgy, hogy a legtöbb helyről ki sem lootoltam már azokat. Szélcsendes időben fagypont feletti hőérzetem van tehát kvázi végtelenségig tudok bolyongani. (Kesztűykből jött bőr, katonai bakancs és kanadai sapka + kesztyű sokat segítenek.)
    Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2018.02.22. 11:16:17