The Long Dark - A Will Mackenzie Incidens
  • RedRiot
    #145
    Eh, na ez kemény! OK hogy puska nincs az Interloperben, de még fejsze sincs? Ez így tényleg halál!

    A lövés miért pazarlás? Ha farkas koma kicsit megcibálja a dzsekimet vagy a kesztyűmet akkor fogok egy darab rongyot és megvarrom. Ha jó állapotú ruhákban mászkálok akkor van miből lecsipegetnie- eddig talán egy alkalom volt hogy teljesen széttépte valamelyik ruhadarabomat. Töltényből van kb. 10-12 darabom jelenleg, és ha egy szarvast leterítek azért az több húst ad mint egy farkas.

    A tölténnyel viszont igyekszem nagyon spórolni mert íjat és nyilat még nem sikerült csinálnom. Egy előző játékomban már találtam komplett nyílvesszőket most viszont nincs ilyen szerencsém. Egy korábbi játszásom során találtam valami kohó féleséget a Forlorn Muskeg nevű mapon, de az valami nagyon g*ci hely, nincs sok kedvem odamenni. Ráadásul kalapács is kéne a kovácsoláshoz amit még szintén nem találtam meg. :/

    Amúgy ezt a kört amit éppen nyomok Mystery Lake-en kezdtem. Itt hédereztem kb. egy hónapig, jellemzően a Camp Office-ban (kanadai zászlós nagy ház a tóparton), a síneken túl leraktam 5-6 nyúlcsapdát amik elég jól működtek, plusz néha egy kis szarvas, egy kis peca. Puskát kb. a 10. napon találtam a kisiklott piros vagonban.

    Úgy a 35. nap körül indultam el másik mapra lootolni elsősorban tartalék baltáért, késért, puskajavítóért, töltényért. Mountain Townba mentem, útközben megaludtam egy barlangban, másnap már ott is voltam. A város iszonyat nagy loothely: újabb puskát találtam, ráadásul jó állapotút, rengeteg készkaját, pár szerszámot is. A városhoz közeli farmon újabb puska várt! Töltényt viszont nem találtam túl sokat. Jellemzően a farmon élek, de itt sokat b*szogatnak a farkasok. Ami még fura hogy van itt egy rét, tele nyúllal, mégsem fogtam egyet sem csapdával! :O Asszem hamarosan "hazamegyek" a Mystery Lake-ra, aztán onnan egyszer talán tovább Coastal Highwayre.