• Zero 7th
    #13
    A Virtualboy konkrétan használhatatlan, és van rá összesen 8 játék. Nem sisak, hanem állvány, hodozhatónak megálmodott, de kell neki hálózati feszültség, és monokróm piros a képe. Egy hulladék fos volt.

    3DTV nem kifejezetten használható. Béna, drága szemüveg kell hozzá és csak kettőt adnak alapból, akármilyen nagy is, kicsi a képernyője egy 3D mozihoz képest. Filmek hozzá irtózatos méretűek, és néhány nagyobb nyári blockbustert kivéve csak hígfos minőségű, majndem nézhetetlen, gyerekeknek szóló animációs filmek vannak 3D-ben.

    3D telefon tervezőjének elképzelni sem tudom, mi a fasz járt a fejében. Akkora képernyőn, ami egy telefonon van, szerintem 2D filmet nézni is faszság, játszani meg végképp, nemhogy a 3D, de majd jön a sok zombi, aztán megmondja, hogy nem is.

    3D hordozható konzol hasonlóképp.

    A Rift meg egy majdnem teljes látótered kitöltő virtuális valóság eszköz. Nem egy szar téglalap, amiből kilóg a Godzilla fasza, hanem egy teljes immerziót keltő virtuális valóság. A felsorolt eszközök buktáit okozó tulajdonságokkal eggyel sem rendelkezik.
    Na meg az az alapvető különbség, hogy ezt a Riftet egy olyan csóka kezdte el fejleszteni, aki HASZNÁLTA az összes eddigi szart is, és pontosan tudja, hogy azokkal mi volt a baj.

    A gyártók meg sosem fognak leállni a próbálkozással, mert akkor azzal a lendülettel csukhatják is be a boltot. Aki nem fejleszt, az lemarad, és megeszik a többiek.
    Továbbá azt sem árt figyelembe venni, hogy lehet ugyan, hogy a termék egy bukás, de ha az a szűk réteg, aki megvette, meg van vele elégedve, akkor mondhatod-e, hogy bukás? Persze, nem világsiker, és nem fogja új aranykorba repíteni a gyártókat, de attól még némi igény lehet rá, amit esetleg megérheti kielégíteni.
    Egyébként pont ezt csinálja a Rift, mert perpill nincsen használható vv. eszköz.

    Ez az egész 3D-re is vonatkozik, hogy oké, hogy az emberek harmadának szar, mert nem látja, vagy megfájdul a feje, vagy hányingere lesz, de ettől még a maradék kétharmadnak tetszhet, nem?