HD kiadást kap a Resident Evil 4!
Figyeljetek oda!.....mert a 60 PFS-el játszva sok bug van a játékban, QTE+Sebzés. Ha lehet vegyétek vissza FIX 30 FPS-re a játék menüben a kapcsolót!!! ( #185 )
-
Ha mindent beleértünk:
1.a, Resident Evil 2 (nekem ez picit még az első résztől is jobb)
1.b, Resident Evil 1 és Remake (nagyon hangyafasznyit a 2 után)
1.c, Resident Evil 0 (hangyafasznit a másik kettő után)
1.d, Resident Evil 3 (ez is hangyafasznit a többi után)
3.a, Resident Evil Outbreak File#1 (mindkét része fasza volt, annak ellenére hogy a túlélő horror-os parás jellege nem nagyon volt a 8 karakter miatt)
3.b, Resident Evil Outbreak File#2 (nem tudok különbséget tenni a 2 rész közt)
4. Resident Evil 4 (negatív dolgok számomra: nekem kicsit ez a parazitás téma már kicsit furcsa volt + érezhetően csökkentek a logikai feladatok)
5. Resident Evil 5 (negatív dolgok számomra: parazitás + coop alapú játékmenet + szinte minimálisak ebben a logikai feladatok + kezd csőjáték lenni)
6. Resident Evil Revelations (összeségében az 5. részben kevesebb a horror, de az azért nekem többet jelentett)
7.a, Resident Evil Gun Survivor (fénypisztolyos epizód, de a RE6-nál jobban élveztem)
7.b, Resident Evil Gun Survivor 2 - Code Veronica (fénypisztolyos epizód, de a RE6-nál jobban élveztem)
8.a, Resident Evil Umbrella Chronicles (fénypisztolyos epizód, de a RE6-nál jobban élveztem)
8.b, Resident Evil Darkside Chronicles (fénypisztolyos epizód, de a RE6-nál jobban élveztem)
9. Resident Evil 6 (negatív dolgok számomra: parazitás + coop alapú játékmenet + agyatlan öldöklés + logikai részek hiánya + ez máűr egy csőjáték, ahol mutatja is hogy merre menj)
10. Resident Evil Dead Aim (Az irányítás egy RÉMÁLOM!!!!!!, ha jól tudom ez is egy gun survivor epizód volt, nagyon nem tetszett)
.....
....
...
..
.100. Resident Evil Operation Raccoon City (ez valami szar de nem resident evil)
Resident Evil Deadly Silence (nem volt hozzá szerencsém, de az első rész másolata, vagy portja elvileg annyira nem lehet szar)
Resident Evil Gaiden (nem volt hozzá szerencsém)