Resident Evil 4 Ultimate HD Edition

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sosem értettem egy csõjátékban miért kell mutatni hogy merre menj...

DarkSector
1.a, Resident Evil 2 (nekem ez picit még az elsõ résztõl is jobb)
1.b, Resident Evil 1 és Remake (nagyon hangyafasznyit a 2 után)
1.c, Resident Evil 0 (hangyafasznit a másik kettõ után)
1.d, Resident Evil 3 (ez is hangyafasznit a többi után)
2. Resident Evil 4 (negatív dolgok számomra: nekem kicsit ez a parazitás téma már kicsit furcsa volt + érezhetõen csökkentek a logikai feladatok)
3. Resident Evil 5 (negatív dolgok számomra: parazitás + coop alapú játékmenet + szinte minimálisak ebben a logikai feladatok + kezd csõjáték lenni)
4. Resident Evil 6 (negatív dolgok számomra: parazitás + coop alapú játékmenet + agyatlan öldöklés + logikai részek hiánya + ez máûr egy csõjáték, ahol mutatja is hogy merre menj)

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Persze én is ezt állítom máig, a 0. rész ott fikkantódik kb a 2 és 3 rész közt. Az még a fõszálhoz tartozik.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Gyakorlatilag ez egy olyan játék amirõl simán elmondható hogy szinte folyamatosan romlott...

1>=2>3>>4>5>>>6.....
Kb....

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

DarkSector
igen olyasmi csak ez gyári HD megoldás, a deszkák közt a valóságban is át lehet látni ha nincsenek szorosan egymás mellett.
Valamint ez nem Remake, hanem HD változat.
Ne is próbáld a 2 dolgot összemérni.

jackoneill90
nem egészennkomolyan mondtam, de mindegy is. hd? textura?
utoljara quake3hoz toltottek le olyasmit.
nemnkell felhaborodni. az pl feltunt hogy bode deszkai kozott atlehet latni

http://muszaly.hu A szingularitás fel fog robbanni. Akármit is jelent.

DarkSector
jaja a villanykörte. 😄

Shep
Ettõl még egy sweetfx-es "verzió" is szebb 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

DarkSector
Vágod mit jelent az hogy HD változat?
Mert nem ugy néz ki.
Ha vágod nem mondanál ilyeneket. 😄

jackoneill90
tehát ugyanolyan szögletesek a dolgok néhol amelyeknek nem kéne annak lennie. majdnem 0 a változás az eredetihez képest. de majd meglátjuk, én mondjuk csak videókról

DarkSector
furcsa amikor a fadeszkákat nézem allul élesebb a bal oldlaon, de a fa repedései a jobb oldalon tûnnek jobbnak....kicsit felemás az érzés.

Látom a menüben van kapcsoló, hogy HD-SD. 😄

Maxtreme
DarkSector
ps3/x360 a legjobb változat. 😊

jackoneill90
res4 tenyleg jo jatek, elozoek nagyon benak. nem is jatszottam veluk 30percet se. 5
es afolottihez nem tudom hasonlitani.
gamecubera is megvan es ps2 re is. gcn szebb is es kenyelmesebb a joystick is. nem is ertem h. a sony miert nem kovette a stilusat. gcnel talan kenyelmesebb a x360

Rossznak egyáltalán nem rossz. Engem személy szerint zavart, hogy a sok átvezetõ miatt "meg lett kötve a kezem". Amúgy történetileg elég jó.
vk90
Coopban No Hope-on szuper 😄

Capcom is the best!

Prince of Máté
Köszi a véleményeket, nem túl kecsegtetõ 😄

Sirch
Coopban ugyanolyan jó, mint az 5-dik rész.

Még hozzáteszem, hogyha úgy döntesz, hogy játszanál, akkor ne széken vagy ne egyhuzamban, mert több lesz a szenvedés, mint a szórakozás.
Ha az átvezetõket megnézed YT-on, ugyanazt a szórakozást éred el, mintha játszanál.
DarkSector
4>5>6

Prince of Máté
A 6 mennyivel rosszabb a 4hez képest? Az 5öt végignyomtuk coopban, nem rossz, de közel sem hozta a 4 szintjét.

Én pl örülök annak, hogy nyitottak ennek topikot, mert innét tudtam meg, hogy készül ez a HD verzió, a 4 a kedvencem...

DarkSector
Mondjuk most hazudnék ha azt mondanám hogy ezé haragszom rájuk, inkább ez mint egy RE6 rész még1x mert azt inkább kitörölném a történelembõl.
Amíg nem lesz uj része.

Megvenni nem kötelezõ, én mondjuk rajongóként természetesen meg fogom venni, ha kicsit olcsóbb lesz azért.

DarkSector
Hát ja pláne hogy ebbõl 80 millió változat van már.

Csak ugye tudja mindenki a régi részeknél nem elég csak odapöccinteni hogy HD, hanem rendes utómunka kell neki, míg ezek a PS2 korszakból vannak, amik közelebb állnak a most lecserélt generációhoz.

Valamint míg fejlesztik a 7.részt nyugodtan kis melóval a konzolos HD-t kiadják PC-re élõ-holt megveszi aki rajongója a RE sorozatnak.
És addig is folyik be a pénz.

1-3ig kéne felújítani, nem ezt a sz*rt....
Jóllehet a sorozat utolsó jó része volt, de a mesebeli fõganajok az akció orientált játékmenet kifejezetten gagyi volt az elsõ 3 rész szörnyeihez és hangulatához képest...

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

DarkSector
Az a topik egy igazi support volt, sokféle segítséggel, leírással, linkekkel...

Vagy nem a sima RE4 topikra irtátok hogy törölve lett?

Bence94
Nem értem. ?

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

DarkSector
az érdekes a sok pach linkekkel együtt ha kitörölték. 😄

Bence94
Tényleg! Ez esetben elnézést! Vajon mi lelte az eredetit..

A keresõ nem ad ki Resident Evil 4 fórumot, csak a Google.
DarkSector
jaja szar képek vannak róla. 😄
nem lehet minden ugyanolyan állat! 😄

Shep
Tudsz te ettõl jobbat is, ez most valahogy szerintem nem az igazi.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

DarkSector

Bence94
Leginkább a 60 fps miatt éri meg,mert "sima" verzióban nincsen és moddal se volt jó. A topic meg fölösleges, elfér ez a régiben is.

DarkSector
Nem kérdés hogy kinek vegyetek egy Resi 4 HD-t!!!!!!!!!!!!!
Nekem!!!!!!!!!!!!!
😄

Shep
Nekem azért voltak emlékezetes részek (pl. a gólemes csata, vagy a tavi szörnyes, a késes qte az orosszal) de az tény, hogy volt rengeteg idegesítõ szakasza a játéknak, és engem igazán nem is hoz lázba ez a HD verzió, nem igen fogok játszani vele, megvenni meg pláne nem tervezem. Ha a 2. rész jönne, na az igen de ez már kipukkant lufi számomra.

Fpocok
Én sem szerettem. Ez tehet róla, hogy most ott tartunk, ahol. Béka segge alatt.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Sirch
Mai napig meglepõdök azon, milyen rajongás veszi körül ezt a negyedik részt, miközben nekem a fusztráló részeken kívül (ami a sorozat összes részére jellemzõ, láthatatlan, sebezhetetlen, instant ölõ ellenfelek, stb... ezeket mindig ellövik) egyetlen emlékezetes pillanat sem jut eszembe a játékból.
De ki tudja, talán azóta változott az ízlésvilágom, szóval kap még egy esélyt a barnakabátos fickó, hogy a barna falun átverekedve magát, a barna barlangon keresztül eljusson a barna várba.

Resident Evil 2... f*ck yeah... az de jó lenne. 😊

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

"full game controller support"

Aha, szuper...

Egérbillentyû?

Shep
Resi 2-nek amúgy én is örülnék, az a széria legjobb része.

Shep
Persze csak azért nem ártana a grafikán kívül mást is modernizálni egy kicsit, ami 10-20 évvel ezelõtt jó volt, ma már nem biztos, hogy az max a nosztalgia faktor miatt de akkor meg már inkább a régi. Jó példa erre a Duke agyon 3dsített verziója, szerintem közel nincs olyan, mint az alap sprite-os megoldás, persze ezzel biztos csak én vagyok így.

grebber
A régi nag nevek grafikai tuningjánál nagyobb ötlet nem kell.

El se hinnéd mennyi régi game-et lehetne eladni újból 100+ ezres (vagy sokkal több) példányban.

Resident Evil 2
Gothic 1, Gothic 2 Gold

Ezekre ráhuznának egy high tech grafot azt többen befosnának az örömtõl.

Next PC upgrade: 2022

Maxtreme
én is ettõl tartok, de a lepényhal meg utoljára ahogy mondani szokták.

grebber
És ez nem fért volna el a Resi 4 topikban?

Next PC upgrade: 2022

Resident Evil 4 Ultimate HD Edition PC-re bejelentve forrás: pcguru

A Capcom még egyszer utoljára leráncigál egy bõrt az immár több mint nyolc éves Resident Evil 4-rõl, amely megreformálta az addigra kicsit haldokló sorozatot, elirányítva azt a túlélõhorrorból az akciók világába. A siker nem is váratott magára -- bár már túlvagyunk a megosztó hatodik részen, a múltidézõ Revelationsön (ami szintén felturbózott változatban jött el PC-re) és a pocsék Operation Raccoon Cityn (na meg vagy féltucat vadhajtáson), máig sokak szemében a negyedik a legjobb Resident Evil játék.

Bár PC-re már megjelent egyszer a program 2007-ben, azért az a kiadás nem volt éppen a közönség ínyére való. Az elsõ patchig gondok voltak a fény-árnyék effektekkel, a grafika ronda volt, a billentyûzet QTE-knél történõ feliratozása kissé mellé lett lõve, az egér pedig használhatatlannak bizonyult. Ugyan szorgos modderek feltuningolták a grafikát, megoldották a billentyûzet és az egér problémáját, azért egy hivatalosabb, jobb Resident Evil 4 PC-portnak jobban örültünk volna.

Most ez is eljött, a Capcom -- talán pont a Revelations PC-s sikerén felbuzdulva -- februárban kiadja a Resident Evil 4 Ultimate HD Editiont, amely kizárólag PC-re jelenik meg digitális formában. A játék teljes Steam-támogatást kap, achievementekkel, felhõtárolással, játékkártyákkal, globális ranglistával, teljes játékvezérlõ-támogatással, valamint a Separate Ways epilógustörténettel, amely Ada Wong történetét meséli el. És úgy mellékesen hozzáteszem még, hogy teljes vizuális felújítást végeztek a fejlesztõk (a karakterek, a háttér és pályaelemek textúráit feljavították, a szövegeket kiélesítették), a HD felbontás mellé 60 fps jár, és persze az új verzió teljesen kompatibilis lesz a szélesvásznú képernyõkkel.

A Resident Evil 4 Ultimate HD Edition február 28-tól vásárolható meg, ám a Steam már fogadja az elõrendeléseket, s aki így zsákolja be a játékot, az ajándékba kap egy több mint 60 számból álló digitális zenei albumot, plusz egy 80 oldalt meghaladó digitális archívumot, amely a Resident Evil 4 karaktereirõl, lényeirõl, történetérõl, koncepciórajzairól és mindenféle frankó dologról tartalmaz földi jókat. Mindezt 19,99 euróért, azaz körülbelül 6000 Ft-ért.

Párszor nekem is megvolt. De így sem lesz unalmas.

---

Mellesleg akit érdekel mit sikerült kihozni SweetFX és más külsõ program nélkül, csekkolja le a képeket, szerintem egész jó; LINK
Ps3-on végjátszottam sokszor. No meg pc-n is moddolva. Erre kíváncsi leszek, várom! Ez a legjobb rész!

Shep
Szerintem meg sem fogja közelíteni a modolt szintet. Amúgy ennyire nincsen már ötlet, hogy csak a HDsítás megy?

Maxtreme
na akkor vehetjük elõ sokadszorra. <#hehe>
Kíváncsi vagyok mennyivel lesz szebb (vagy épp nem) mint a szarrá moddolt verzióé