nkmedve#8
wraithLord: elsőre kicsit másképp értettem amit irtál, de mostmár világos
"És mivel az ember, ha éhes, nem csokit eszik, ezért felesleges bele sok zsír... Kb. ennyi." - Mennyien csinálják ezt, annak ellenére hogy nagyon káros. Pedig amúgy lehetne egészséges is ha inkább a cukrot próbálnák meg a cikkben emlitett agar-oldattal és minőségibb (természetes) édesitőszerekkel kiváltani. Magas kakaótartalom, kevés cukor, és máris nem kéne aggódni a kölök egészsége miatt ha a suliban mondjuk csak csokit rágcsál...
Amúgy kakaót nem akarják pótolni valamivel? ;-) Csak azért, mert multkor volt cikk róla hogy a kakaóültetvények számának csökkenése miatt hamarosan luxuscikknek fog számitani. Akkor majd ehetünk jó cukros, agaras, zsirban szegény fehér csokit. Juppi :-)