11788072641442253059

Hivatalos oldal | Steam oldal | Fortify

Túlélő játék, melyet a nagy sikerű Garry's mod fejlesztő csapata a Facepunch Studios készít.
Olyan más alkotások ihlették, mint például a DayZ, a Minecraft és a Stalker.

• Random_
    Tegnap az Opty-n töltöttem pár órát. Egy ajtó nélküli házam volt és a hegy oldalában a sziklákon aludtam közel két frekventált ponthoz.
    Legnagyobb meglepetésemre nem öltek meg és nem raboltak ki a házam se sajátították ki. Gondolom nem volt feltűnő helyen, meg
    a falai is elég bénák voltak, ajtó se volt rajta.

Ezután elkezdtem követ fejteni és azonnal bekaptam egy nyilat, de szerencsére béna volt a támadó, mert életben maradtam és egyértelműen támadó szándéknak tituláltam azt, hogy kőfejtés közben meglőnek, így én is elővettem a fegyverem. Mire az első lövést megejtettem még lőtt felém hármat. Szóval a támadó szándék elég megalapozott. Sikerült megsebesítenem, de közbe előjött a haverja is és így már ketten próbáltak semlegesíteni. Szerencsére sikerült nekem felülkerekednem és egyik srácot kétszer eltaláltam és meghalt a másik egy lövésem után elvérzett kis kergetőzés során. Az értékes dolgokat lenyúltam tőlük és folytattam a bányászatot és építést. Az egyik srác visszatért és ismét jött egy adok kapok, de ez alkalommal is sikerült leszednem. Ezután békében hagytak és elég sokáig építkeztem. Egyik éjszaka pont a legrosszabb pillanatban mikor ajtót cseréltem a házamon jött egy srác beöltözve fegyverrel. Egyezményesen ugráltunk és békében hagytuk egymást. Szóval én alapvetően elégedett vagyok a rendszerrel. Megvan bennem a félelem, hogy kinyírnak szó nélkül, de azért nem mindenki egyértelműen támadó.