Hivatalos oldal | Steam oldal | Fortify
Túlélő játék, melyet a nagy sikerű Garry's mod fejlesztő csapata a Facepunch Studios készít.
Olyan más alkotások ihlették, mint például a DayZ, a Minecraft és a Stalker.
-
Lanters #933 Lemegyek a szintedre. Mindkét cég ezen architektúrával pc-re gyártott processzora szar. Ezt a technológiát egy harmadik, negyedik gyártó elkészíti úgy, hogy 22 celsius fokon van az üzemi hőmérséklete, 20 watt a csúcsfogyasztása, és stabil. De amíg hülyegyerekek azon vitatkoznak, hogy két fos közül melyik a jobb, addig ezt a szemetet eladják a piacon, horror áron. Filléres kacatok, melyet egy magára valamit is adó, tájékozott társadalomban nem lehetne értékesíteni. Van, létezik igényes technológia, írtam. Annak a reális piaci ára is drága volna, nemhogy ezeknek a szemeteknek! És akkor 2-3 évenként az óvodás vita. Ez jobb, az jobb. Volt olyan, hogy fél évig nem tudta felvenni a versenyt az AMD-vel az Intel, volt, hogy fordítva. Változnak a periódusok is. Kit érdekel ez?! Fel sem fogod miről beszélek, csak fújod a marhaságokat, újra és újra, miközben reklámozod azt a szart, nehogy egy igényes gyártó reális áron, minőségi cuccot eladjon. (nem a másik cégre gondoltam) Azt, hogy velem mit rakatnál össze, mit nem lényegtelen. De annyit elárulok, hogy 50-50%-ban kerülnek eladásra nálunk ezen cégek kacatjai, szemetei és háromszor annyi Intel technológiával szerelt gépet kell javítani. Ma is, régen is. Ettől a másik sem jobb a szememben. Mert láttam jó gépeket. Befejeztem.