Hivatalos oldal | Steam oldal | Fortify
Túlélő játék, melyet a nagy sikerű Garry's mod fejlesztő csapata a Facepunch Studios készít.
Olyan más alkotások ihlették, mint például a DayZ, a Minecraft és a Stalker.
-
Oké mester, tehát szerinted egy szálon az AMD erős és játékra éppúgy alkalmas a Rust-ot például véve mint az Intel. Én veled egy gépet se rakatnék össze játékra az fix, örülök a sikereidnek, szerintem ülj le az iBUYPOWER-el az Alienware-el és a többi Gamer PC gyártóval és meséld el nekik, hogy milliárdokat tudsz spórolni nekik az AMD-vel, fognak örülni. Továbbá közöld szegény Rust-osokkal, hogy nem a proci miatt nem látnak 3 méterig az FPS lagtól, hanem ők a hülyék, illetve streamelni is azért nem tudnak mert nem értenek hozzá, nem azért mert az AMD alkalmatlan a feladatra. Az Arma3-at és a többi sandbox FPS-t már fel se hozom példának. Én sem tudom ennél jobban ismételni magam, csináld meg ugyanazt ezekben a játékokban AMD-vel mint Intel-el és elhiszem neked amit mondasz, de mivel ez lehetetlen így nincs miről beszélgetni. Léptél te már hármat a Rust-ban vagy az Armábal AMD-vel? Játszottál huzamosan bármelyik címmel mindkét procival? Stremeltél már AMD-vel? Amíg nem addig ez egy meddő vita, de elmondom neked, hogy ezekre ALKALMATLAN ismétlem AL-KAL-MAT-LAN szinte a legerősebb FX processzor is. Egyszerűen a nagy terek és az egy szálon nagy terhelést igénylő dolgok lefektetik az AMD procikat, ez tény. Ezt bármelyik valamire való streamer megerősíti neked bármikor.