11788072641442253059

Hivatalos oldal | Steam oldal | Fortify

Túlélő játék, melyet a nagy sikerű Garry's mod fejlesztő csapata a Facepunch Studios készít.
Olyan más alkotások ihlették, mint például a DayZ, a Minecraft és a Stalker.

• bosco05 #918
    Gondolom benyomtál az admin topikba, most komolyan szerinted mire lesz jó? Személyeskedés nem volt (max annyi ami velem szemben jött :) ), káromkodni nem káromkodtam, egyszerűen tanácsot adtam és amikor jött a kamu leírtam hogy felesleges félrevezetni másokat a magunk ámításával és kamuzással. Szerinted banolnak? Most komolyan, melyik pontját sértettem meg a szabályzatnak? Az hogy nektek szúrja a szemeteket az, hogy engem bánt, hogy félrevezettek másokat és az lesz belőle amit írtam az elmondom hogy semmilyen szabályzatot nem sért és nem fognak banolni, max stílusra kapok két büntit, stílusom meg sajnos ilyen és azt el is fogadom (mármint az esetleges büntit érte). De a hazugságokat meg a kamuzást és mások félrevezetését nem. Ha ezért büntit kapok legyen. Szerintem meg annak kéne büntit adni aki beírja hogy 5 éves AMD procival simán fut a RUST. Más meg megveszi a játékot ne adj isten a hasonló kaliberű procit majd jön a hoppá, hogy teljesen nullára kell butítani a játékot és 30 fps sem lesz stabilan és 100 méterig nem lát el a pályán, aztán keresi hogy hogyan lőtték agyon. Én ezért adnék büntit inkább. De hagyjuk is tényleg tényleg ez volt a legutolsó kommentem a témában. Elnézést az offért. (Attól hogy házigazda vagy egyébként nem azt jelenti hogy csak olyan írhatja ide a véleményét aki neked szimpatikus, mellesleg a te dolgod lenne rendet tartani és nem leugatva ahogy te tetted, hanem normálisan, esetleg hsz-eket törölve, de ez már megint csak az én hülye véleményem).
    Utoljára szerkesztette: bosco05, 2015.12.26. 20:50:10