11788072641442253059

Hivatalos oldal | Steam oldal | Fortify

Túlélő játék, melyet a nagy sikerű Garry's mod fejlesztő csapata a Facepunch Studios készít.
Olyan más alkotások ihlették, mint például a DayZ, a Minecraft és a Stalker.

• Rocco27
    Te irtál olyat, hogy az AMD játékra nem alkalmas. Erre reagáltam a megfelelő módon. Én elszégyelném magam, ha ilyet állítanék. Szerinted mire jó akkor, DOS-ra? Az is egy processzor. Játékra és munkára egyaránt. Azért mert nem veszi fel a versenyt minden kategóriában az Intellel, még remek alternatíva. Főleg az APU-s processzorok! (Tényleg, tudtad, hogy az Intel processzorok nem alkalmasak játékra vagy ha mégis, akkor csak low grafikán és kevés FPS-el, mivel harmatgyenge a VGA-ja? Na látod.) Amúgy is játék alatt nincs nagy különbség, árban pedig huh. Munkában már vannak eltérések, tömörítésnél, videózásnál, stb.

Én nem vagyok főnök, csak helyre raktalak és megkértelek ha folytatni akarod az okoskodásodat, akkor keress inkább egy másik topikot és ott próbálkozz. De te nem. Akkor kész tényekkel reagálok a kijelentésedre.

Nekem is volt AMD-m. Most Intel van, mivel megengedhetem magamnak, hogy a több pénzért nagyobb teljesítményt kapjak Az Intel üzletpolitikáját amúgy nem szeretem. Sok ismerősnek van AMD-je.
    Mondok mást. Külföldön dolgozom és cégünk a világpiacon egyedülálló termékekkel van jelen. Termékeink sok-sok milliós értékűek forintban. A rendszerek mellé AMD-s PC-t mellékelünk melyen fut a saját szoftver, mivel tökéletes teljesítményben és árfekvésben is egyaránt.

Szóval, az ismerőseim hazudnak vagy tényleg játszanak, ahogy mondják és tapasztalom is multiban?
    Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2015.12.22. 11:03:45