11788072641442253059

Hivatalos oldal | Steam oldal | Fortify

Túlélő játék, melyet a nagy sikerű Garry's mod fejlesztő csapata a Facepunch Studios készít.
Olyan más alkotások ihlették, mint például a DayZ, a Minecraft és a Stalker.

• bosco05 #521
    Na pont az ilyen okoskák miatt nem leszek admin többé ;) Vegyük sorra a baromságokat amiket írtál (mellesleg azt se tudom ki vagy, kb 1x sem találkoztunk a játékban, meg máshol sem).

1. Két szerveren voltam admin. A "korábbi" szóval illettem a miénket, mert én ott korábban voltam admin, ez volt a playRust.hu, ami nem halt ki, de a játékosszám 30-on döcögött. Ekkoriban a rust.hu szintén a 40-et verte átlagban. Hol az egyiken voltak többen, hol a másikon, attól függően épp hol égtek ki az arcok, de átlagban elmondható, hogy a rust.hu volt a kicsit népszerűbb.

2. A jog sosem lett korlátozva, teljes hozzáférésem volt a webadminhoz is, meg a szerverhez is, melyet Yitsushitól kaptam lévén Ő csinálja a rust.hu-t. Egy hétig szinte teljesen offline voltam, mivel én is dolgozom és nem tudtam annyit játszani, ahogy épp azon a héten Yitsushi sem. Ekkor gyakorlatilag elszabadult a pokol a szerveren, mivel nem tudtok viselkedni.

3. Cognity azért lett banolva, mert úgy raideltek ki egy házat, hogy kihasználtak egy a játékban lévő bugot. Jogos volt az ítélet, azóta már tisztázták Yitsushival is. A baj az, hogy az állítólagos "haverommal" egy percet nem játszottam együtt! Kőkemény rivalizálás folyt köztünk, de örülök, hogy ezt nálunk mindenki jobban tudja (és máshogy).

4. Mi nem bevándoroltunk a rust.hu-ra, hanem a korábbi nézeteltéréseinket felnőtt módjára rendeztük Yitsushival és úgy láttuk jónak, hogy ha egyesítjük a két szervert az mindenkinek jobb lesz, mert így egy irányba tudunk haladni és nem egymással rivalizálunk majd.

5. Én soha nem éltem vissza semmivel, sem Dev, se a többi admin (Süsüről nem tudok nyilatkozni, mert őt nem ismerem). Ezt a játékosok találták ki, majd a szokásos paraszt hangnemben ezt közölték is velünk óránként többször. Nem tudom, hogy te honnan tudod, hogy "milyenek vagyunk", az fix, hogy heteket öltünk abba, hogy építsük ezt a hálátlan, gyerekes, semmirevaló közösséget. Amikor az ember több heti munka után csak a k**va anyázást kapja, mert senki nem bírja elviselni, ha valaki jobb nála, akkor egy idő után megunja a dolgot. Én türtőztettem magam, de ez nem minden adminnak sikerült.

Végszó: Gyakorlatilag te sem csináltál most mást, mint fellengzősen, minden tényt és bizonyítékot mellőzve vádaskodtál, személyeskedtél és akkora baromságokat írtál, hogy attól leszakad az ég is. Az ilyen viselkedéssel fényévekkel vetitek vissza a közösséget, már Yitsushi is elgondolkodott egy pillanatra, hogy lelövi az egész szervert és ha teheti Ő is külföldön játszik. Érdekes, hogy szinte az összes valamire való játékos külföldön van. Hogy miért? Én elmondom, mert ismerem szinte mindet. Elegük lett abból, hogy ha levadásznak egy embert, akkor 15 percig csak az édesanyjuk foglalkozását találgató üzeneteket olvashatnak a cseten... Megy a rinyálás, a sírás, a vádaskodás, a követelőzés, a hazudozás... Ezek vagytok ti! Annyi munkát öltünk ebbe mi is és Yitsushi is, hogy azt el sem tudjátok képzelni, de ti csak azt tudjátok, hogy nektek mi jár! Én már azt is megkaptam, hogy adminként hogy képzelem, hogy játszok, mert nekem csak az a dolgom, hogy a játékosokra figyeljek. Ez még az egyik leggyengébb beszólás volt, sorolhatnám reggelig az okosabbnál okosabb dolgokat amiket írtak...