1573
Hivatalos oldal | Steam oldal | Fortify
Túlélő játék, melyet a nagy sikerű Garry's mod fejlesztő csapata a Facepunch Studios készít.
Olyan más alkotások ihlették, mint például a DayZ, a Minecraft és a Stalker.
-
Ironman2 #554 Nem értem miért jó ha direkt már úgy mennek a játékba hogy csalnak.A játékot így nem lehet igazán élvezni. -
#553 A rust.hu is kihalt, de azért van két másik, ami ránézésre hulla amatőr, eközben a magyarok fele VAC bannal pihen, vagy épp a sokadik accountján csal... itt nincs tájékozódási pont, nem való a magyaroknak semmilyen játék... -
Báthorya #552 Üdv a túlélőknek.
Csak hogy, legyen egy tájékozódási pont.
Magyar szerverek:
1. Rust.hu
2. Rust-Hungary
3. Hungarian Games Conspiracy
KARATON -
Ironman2 #551 DDDD -
Ironman2 #550 pfff,mondom benézek milyen a játék,felmászok egy sziklára,erre előjön 3 vörös farkas,és széttépnek,semmi esélyem se volt! jó hogy még akkor kezdtem a játékot! -
#549 Nem arra írtam te! XD
Poén volt na. Ma mindenki morci. -
Baxo #548 Pre alpha álapot van haliho! Egy játék soha nem lesz reális, de arra törekednek, úgy, hogy a játékélményből ne veszítsen. -
#547 Realitás?
Azért ettől messze van a Ruszt. Menj ki egy kővel a kezedben és üssed a fákat meg köveket. Nézd meg mikor tudsz egy Kisviskót így összerakni. XD -
Baxo #546 Nekem, meg pont az dobta fel, hogy nincs ilyen élő halottas baromság benne. :) Realitás felé viszik a dolgot és tök jó lesz, ha készen lesz. Nagyon ígéretes dolgokat terveznek belerakni.. ;) -
#545 Én valami nagyobb "kunsztot" várok.
Nekem sajnos a zombik kivétele kicsit negatívba vitte a Rust-ot.
Valami nagy dobás, valami érdekesség. -
Baxo #544 Itt tekinthető meg, hogy áll a fejlesztés. A srácok problémába ütköztek, mikor megkapták a Unity3D 5-ös verzióját és egy csomó program kódot ki kellett dobniuk vagy jobbik esetben újra írniuk. Kezd beindulni a gépezet és remélhetőleg hamarosan jön az új javítás. Én már várom, ti, hogy vagytok vele? :) -
#543 "- a ROID klán azért lett banolva a playRust.hu-ról, mert Ők tudták a titkomat (lásd előző pont)"
ehhez egy kis kiegészítés -
Ironman2 #542 Rust.Ilyen lenne a valóságban:
http://www.gamestar.hu/rust-real-life-andrew-mcmurry-humor.html -
#541 :D
Mai botlás: 2 piros maci megzabált! :D -
#540 Írtam, hogy mod nincs a szerveren. Ha valóban hozzá van építve a házhoz akkor nem tűnhet el. -
Baxo #539 -
Baxo #538 Igen, de ha hozzá van kötve az alapzat a házhoz, amint a pillér van és ott nyitogatod az ajtót 5 napon belül (elég 1et), akkor nem rohad el. Mi ~20an vagyunk a klánba. Minden nap legalább 1 ember fent van a szerón. Átlag 6. -
#537 Ezt találtam: "Wood pillars will despawn after 5 days"
forrás: http://playrustwiki.com/wiki/Wood_Pillar -
#536 Ja én nem kötekedésből írtam, csak kíváncsi vagyok az oszlopeltűnésre, nem a kifosztás vagy mi egymás érdekel. -
Baxo #535 Most itt nem ezen van a hangsúly.. Az a lényeg, hogy történnek furcsa dolgok a szerveren.. Ki mit hisz, az engem magasan hidegen hagy. ;) Annak is betudható a dolog, hogy alpha az egész. Spontán törés, pont az előtt mielőtt berédeltek minket... xD -
#534 Kép, screenshot, firka róla? -
Baxo #533 Ne mond már meg légyszíves, hogy mit láttam. Nem képzelődés volt. Valami történt, akkor mod, de valami volt.. :) -
#532 Érdekes vagy nem, nem lehet lebontani egy admin cuccal sem, max moddal, de az meg nem volt és nincs is a szerveren. Ezért mondom, hogy többet képzelődtök a kelleténél :) -
Baxo #531 Érdekes módon nekünk eltűnt... :/ -
#530 Magic. Miket nem tud meg az ember! :D -
#529 Nem, az se :) Az elpusztíthatatlan! -
#528 Fura, elvileg vannak admin eszközök ilyen hiper szuper balta vagy mi, az se? -
#527 Nem :) Azt a jó isten se szedi ki onnan ;) Bár elvileg nekem többször sikerült pillart kiszednem, meg foundationt is a community szerint, szóval biztos lehet :D -
#526 Admin sem ütheti ki ? -
#525 Dev tuti nem raidelt ki. Pillart meg nem lehet bontani :) -
Baxo #524 Nekem süsü admin betette a poharat, mikor csapatommal mentünk nagy bejáró körútra és belebotlottunk, majd mikor egy sziklánál baricade mellett elbújt és társam m4el leszedte, azt írta csetbe neki, hogy maphacker. xD
Dev meg odateleportált hozzánk, mikor kértük, mert a szemét russkik bejöttek csíttel és azt magyaráztuk neki, hogy hol meg mint jöttek be. Akkor körbenézte a házat és a raktárunknál megjegyezte, "de szép ládák". Másnap reggelre úgy ki lettünk rédelve, hogy semelyik ajtó nem volt kirobbantva és a raktárban a c4es ládán kívül az összes eltűnt.. xD Nem mondom, hogy ő volt, de az biztos, hogy történnek érdekes dolgok.. :) Na, meg, hogy pillárok tűnnek el, de úgy, hogy a házhoz van fixálva az alapzat és arra megy a pillár és széltében így terjeszkedve... Egy részen eltűnt és ment is fel rá a lopólépcső... Igazából ezeket a dolgokat benyeljük. Fő, hogy tisztességesen játszunk még akkor is ha érdekes dolgok történnek. Szerintem az meg fain ha magyarul pofázhatsz mindenkinek vojsz cseten és itt nem az anyázásra gondolok.. :) -
#523 És ha már így végiggondoltam az egészet hála az írásodnak, csokorba foglalom a legjobb dolgokat, amiket magamról tudtam meg másoktól :)
Időrendi sorrenben szigorúan best of jelleggel:
- ddos-olom a rust.hu-t, hogy többen játszanak a playRust.hu-n
- feljárok a rust.hu-ra cheat-el, hogy többen játszanak a playRust.hu-n
- feljárok a rust.hu-ra álnéven és reklámozom a playRust.hu-t
- aimbotozok a playRust.hu-n mert adminként megtehetem
- láthatatlanul repülök a szerveren és úgy aimbotozom be a playereket
- miután becsődölt a szerverünk megfenyegettem Yitsushit, hogy vagy admint ad, vagy megint ddosolom a szerverét (ez volt az egyik személyes kedvencem)
- kicsit sablonos de: addolom magamnak a c4-et a fegyvereket és minden "haverom" azért rohangál kevlarban mert adtam nekik (a vicces az, hogy én ilyenkor kb ott tartottam hogy egy cloth vestel a mellkasomon egy p250-el próbáltam állatot ölni)
- admin parancsal lebontok házakat teljesen (értsd pillarostól foundationöstől, amit nem is lehet, de azért nekem sikerült :D )
- akinek nem tetszik az arca azt banolom
- a haverjaim mind csalók (itt többnyire a Cognityékről volt szó, meg a TROLL alakulatról) és csak azért játszhatnak a szerveren, mert én védem őket (ezt rust.hu-n és playRust.hu-n egyaránt megkaptam)
- a ROID klán azért lett banolva a playRust.hu-ról, mert Ők tudták a titkomat (lásd előző pont)
- adminként nem kéne játszanom, mert az a dolgom, hogy a játékosokat figyeljem és minden pillanatban válaszoljak steamen emellett azonnal vizsgáljak ki minden esetet (utóbbi miatt nem szabadott volna játszanom, mert előfordult, hogy egy raid kellős közepén írt nekem valaki és nem hazateleportáltam, hanem hazafutottam otthagyva a többieket... a kívánság az lett volna, hogy azonnal dobjak el mindent és láthatatlanul tp-zek az arcra!)
- megvonták az admin jogom mert folyamatosan visszaéltem vele
- végül pedig egy büdös bunkó paraszt vagyok akit senki se bír
A legeslegnagyobb pedig az volt, amikor egy srác megkért, hogy banoltassam ki magam a cheatpunchal, mert undorító amit művelek. Ez még a playRust.hu-n volt, pont egy olyan hét végén, amikor egy percet nem voltam fent, szintén meló végett. Ebből a szituációból szúrnék be egy képet. (A steames képet így kaptuk, nem én satíroztam ki, mellesleg a mai napig nem tudjuk ki az a Kecsla :D). A végén "János" igaz bocsánatot kért és persze sok sok üzenet váltott gazdát addig, de a lényeg, hogy ilyen adminnak lenni és ez a hála azért, ha valaki tesz valamit. Yitsushi is már csak úgy játszik, hogy streamel a twitchen, mert annyian csalózták...
-
#522 Javaslom egyébként, hogy jelentkezz adminnak Yitsushinál. Nagyon kell neki a segítség, így lesz lehetőséged megmutatni, hogy te miért csinálnád jobban, mint eddig bárki. Arra viszont készülj, hogy ha admin leszel édesanyád sokat fog csuklani és én leszek az első aki elülteti az emberek fülébe, hogy addolod magadnak a cuccokat ;) Persze utóbbi csak vicc volt, de ezzel kell számolni és csomó olyan hülye lesz aki majd jobban tudja nálad mit csinálsz, hogy beszélsz, miket mondtál... Észre fogod venni, hogy az érem másik oldaláról mennyire gyerekesnek és butának tűnnek azok az emberek akik meg vannak győződve arról amivel vádolnak, miközben te tudni fogod (mármint becsületes adminként illik tudni), hogy minden amit mondanak egyszerű hazugság :) Én tényleg ajánlom neked, hogy próbáld ki. Persze a több heti munkát nem kell megicsnálni (honlap, facebook, steam etc...), azt nyugodtan lespórolhatod. -
#521 Na pont az ilyen okoskák miatt nem leszek admin többé ;) Vegyük sorra a baromságokat amiket írtál (mellesleg azt se tudom ki vagy, kb 1x sem találkoztunk a játékban, meg máshol sem).
1. Két szerveren voltam admin. A "korábbi" szóval illettem a miénket, mert én ott korábban voltam admin, ez volt a playRust.hu, ami nem halt ki, de a játékosszám 30-on döcögött. Ekkoriban a rust.hu szintén a 40-et verte átlagban. Hol az egyiken voltak többen, hol a másikon, attól függően épp hol égtek ki az arcok, de átlagban elmondható, hogy a rust.hu volt a kicsit népszerűbb.
2. A jog sosem lett korlátozva, teljes hozzáférésem volt a webadminhoz is, meg a szerverhez is, melyet Yitsushitól kaptam lévén Ő csinálja a rust.hu-t. Egy hétig szinte teljesen offline voltam, mivel én is dolgozom és nem tudtam annyit játszani, ahogy épp azon a héten Yitsushi sem. Ekkor gyakorlatilag elszabadult a pokol a szerveren, mivel nem tudtok viselkedni.
3. Cognity azért lett banolva, mert úgy raideltek ki egy házat, hogy kihasználtak egy a játékban lévő bugot. Jogos volt az ítélet, azóta már tisztázták Yitsushival is. A baj az, hogy az állítólagos "haverommal" egy percet nem játszottam együtt! Kőkemény rivalizálás folyt köztünk, de örülök, hogy ezt nálunk mindenki jobban tudja (és máshogy).
4. Mi nem bevándoroltunk a rust.hu-ra, hanem a korábbi nézeteltéréseinket felnőtt módjára rendeztük Yitsushival és úgy láttuk jónak, hogy ha egyesítjük a két szervert az mindenkinek jobb lesz, mert így egy irányba tudunk haladni és nem egymással rivalizálunk majd.
5. Én soha nem éltem vissza semmivel, sem Dev, se a többi admin (Süsüről nem tudok nyilatkozni, mert őt nem ismerem). Ezt a játékosok találták ki, majd a szokásos paraszt hangnemben ezt közölték is velünk óránként többször. Nem tudom, hogy te honnan tudod, hogy "milyenek vagyunk", az fix, hogy heteket öltünk abba, hogy építsük ezt a hálátlan, gyerekes, semmirevaló közösséget. Amikor az ember több heti munka után csak a k**va anyázást kapja, mert senki nem bírja elviselni, ha valaki jobb nála, akkor egy idő után megunja a dolgot. Én türtőztettem magam, de ez nem minden adminnak sikerült.
Végszó: Gyakorlatilag te sem csináltál most mást, mint fellengzősen, minden tényt és bizonyítékot mellőzve vádaskodtál, személyeskedtél és akkora baromságokat írtál, hogy attól leszakad az ég is. Az ilyen viselkedéssel fényévekkel vetitek vissza a közösséget, már Yitsushi is elgondolkodott egy pillanatra, hogy lelövi az egész szervert és ha teheti Ő is külföldön játszik. Érdekes, hogy szinte az összes valamire való játékos külföldön van. Hogy miért? Én elmondom, mert ismerem szinte mindet. Elegük lett abból, hogy ha levadásznak egy embert, akkor 15 percig csak az édesanyjuk foglalkozását találgató üzeneteket olvashatnak a cseten... Megy a rinyálás, a sírás, a vádaskodás, a követelőzés, a hazudozás... Ezek vagytok ti! Annyi munkát öltünk ebbe mi is és Yitsushi is, hogy azt el sem tudjátok képzelni, de ti csak azt tudjátok, hogy nektek mi jár! Én már azt is megkaptam, hogy adminként hogy képzelem, hogy játszok, mert nekem csak az a dolgom, hogy a játékosokra figyeljek. Ez még az egyik leggyengébb beszólás volt, sorolhatnám reggelig az okosabbnál okosabb dolgokat amiket írtak... -
Mukiska #520 Sziasztok!
Bosco te aztán szépítesz rendesen, az a szerver ahol ti adminok voltatok, az Yitsushié, soha nem volt a tiétek a tiétek kihalt és otthagytátok átkunyiztátok magatokat erre...
Jog meg azért lett először korlátozva most meg megvonva mert vissza éltettek vele... És nem ti veletek voltak az emberek parasztok, hanem ti voltatok mindenkivel parasztok... Aki játszott a magyaron jól tudja mit műveltetek nem véletlenül apadt le a player szám 20ra 60ról, ahogy Cognity haverotok is kapta a ban bácsit a csalásért. A lényeg az, hogy bármit írsz, aki játszott a magyar szeron ahova ti bevándoroltatok az tudja milyenek is vagytok. -
#519 [GER] friss oder stirb -
Ironman2 #518 Rust-on még van mit dolgozni,7 Days már az alfa 1-nél is teljes értékü játék volt,azóta még jobb lett! Darabokra szedhető az egész világ! -
#517 Sziasztok!
Ezt a játékot, vagy a 7 days to diet lenne érdemesebb letölteni? Ha jól láttam konkrétan tök ugyan az mind a kettő, csak ebben nincsenek zombik.
Kérdés melyik van fejlettebb stádiumban. Szingliben lehet vele játszani? -
Baxo #516 Mi a szerver neve amin vagytok? Rust.hu-n sajna fogynak az emberek, mind azért, mert sok régi játékos van akik, piszok gyorsan építkeznek és uralnak egy-egy terültet és lelőnek mindenkit, mert nem bíznak senkiben, meg már kialakult egy közössége. Meg ugye az újdonság hiánya.. (pecsek hiánya) -
#515 A Rust hírtlen tőrt be a "piacra", mint újdonság. Sokan lekapták, vagy így vagy úgy.
A játkmeneten még nincs igazi változás, s amíg valami nagyobb újdonságot nem tesznek bele, a közönség szerintem fogyni fog.
Hasonló Minecrafthoz, imádtam, de meguntam.
(Részben a publik "hősök" miatt, részben az ,hogy számomra érdekesebb újítást egy ideje nem raktak bele.)