Hivatalos oldal | Steam oldal | Fortify
Túlélő játék, melyet a nagy sikerű Garry's mod fejlesztő csapata a Facepunch Studios készít.
Olyan más alkotások ihlették, mint például a DayZ, a Minecraft és a Stalker.
-
lammaer #1456
@Vándor: hát, van egy rakat beállítás, amin a Rust elfut azzal ezt is be lehet röffenteni élvezhetőre. De tény, ezen kéne dolgozniuk de vmiért inkább a tartalmakat tolják befele.
A szeliditésre (meg minden másra is) van az optionsban és a legtöbb szerveren is beállítás, én pl 6x gyorsaságra raktam, az nem túl cheat de nem is olyan hosszú (tehát megmarad az achievement érzése meg a kockázat hogy védeni kell amig fekszik). Amúgy nem kell mellette állni, csak néha rá kell nézni - max figyelni kell hogy a ragadozók ne egyék meg a magatehetelen tester, bár erre is vannak trükkök, pl dárdakerités vagy melléállitasz egy T-rexet őrködni. Dinótól függ, van amit elkábitasz, és többet rá se kell nézned, mert hamarabb megszeldited mint hogy felébredne - persze van ennek ellentéte is, egy-két high-end OP dinófajt folyamatosan kábítani kell, a legtöbbnél elég 5 percenként megnézni hogy áll a szelidités, közben szabadon tevékenykedsz)
@undY1ng: én se vagyok dinórajongó, igazából csak "járművek" akiknek különféle szerepük van a játékban (némelyik jobban töri a követ, némelyik jobban harcol, másik -az őshód - jobban vágja a fát :D ), illetve ők is lépnek szintet meg statjaik vannak. Meg persze amellett hoy meglovagolhatod őket, tudnak maguktól is tevékenykedni.
Pont ezt próbáltam kiemelni, hogy a Rusthoz képest óriási a tartalom, miközben benne van minden más ami a Rustban megvan (pl rendes PVE)
No de nem offolok tovább, van topikja.
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2016.11.09. 16:16:38