11788072641442253059

Hivatalos oldal | Steam oldal | Fortify

Túlélő játék, melyet a nagy sikerű Garry's mod fejlesztő csapata a Facepunch Studios készít.
Olyan más alkotások ihlették, mint például a DayZ, a Minecraft és a Stalker.

• dusTyyKiNG
    Naaaa végre kommentálhatok már én is. Figyelem! A következő sorok gyenge idegzetűeknek nem ajánlott!

Muszáj vagyok már valami okosat is ide írni a sok szeméthez, ezt (-csak információ képpen-) vegyétek úgy, hogy játszottam Rocco ellen és Killer ellen is, sőt volt hogy az egész szeró összefogott ellenem. Már jó pár wipeot megéltem ezen a szerón, de még egyszer se lett kiraidelve a házam, pedig abban aztán volt anyag bőven. Vajon miért nem addolt Rocco akkor cuccot a raideléshez? Ja, mert nem szokása. Ezzel az addolós témát le is zártam.
    A következő sorokban 3 csapatról fogok írni: A noob1 team (Gulyáék) noob2 team (Evo és Király Csabika) és végül a noob3 team (Redalinék).
    Ja, a kérdés jogos, kinek is képzelem magam, hogy itt simán lenoobozok mindenkit. Csak hívjatok a Királynak ;) *,*
    Noob1 team. Mit is akarnak olyanok a szerón, akik 2, ismétlem KÉT héttel wipe után jönnek fel, és még a szutykos code lockot se zárják le? Könyörgöm még robbantani se kell az olyan házat. Igen, igen továbbépítettétek, és? A szekrények űberfosul voltak lerakva, mert be lehett építkezni az udvarba, onnan meg nyitottátok az ajtót, azt a pár robbanószert tényleg nem volt nehéz összefarmolni arra a kis házra 4en három hét alatt. Noob1 team, aki puha az kiszáll :)

Noob2 team. Evoékat hálisten' nem ismerem rendesen, de párszor összefuttam velük a mapon, esélyük nem volt PVP-ben, nem beszélve arról hogy a saját szememmel láttam hogy rakétázza őket porrá a heli. És a ház? Ki lehet annyira noob már komolyan, hogy xy órányi játék után a szikla tetejére építkezik, könyörgöm, az a ház kb mint egy ajtó nélküli putri. Ezen el kellene gondolkoznotok .......

Noob3 team. Na a Redalinék. Erről csak tényleg röviden: 0 tapasztalat, a barátai sajnos nem ütik meg a 15öt se, se lőni, se építeni nem tudnak, mert az összes házuk youtubról van (na meg a helitower is). Szivesen adok Redalinnak pár tippet ehhez a játékhoz, mert ezzel a csapattal, soha nem fognak előrébb jutni a játékban.

Csabikának üzenem még, hogy kb 3 nap alatt összeszedek annyi c4et, hogy kiraidelem vele a fél szervert 2,5óránként jár a heli, ezt már nevetve rutinból lesolozom. A házak 95%-a youtubról van, elég utánakeresni és easy raid ;)
    Óó a barátlista, Killer és Rocco is az ismerősöm, kiraideltem mindkettőt, na és? Erről szól a játék, túlélték, és még most is együtt szoktunk kockulni.

Itt az ideje belátni mind3 noob teamnek, hogy egyszerűen noobok. Nem szégyen, rengeteg 'Noobs welcome' szeró van már, épp az ilyeneknek, mint ti.

dusTyyKiNG voltam, köszipuszi <3