Hivatalos oldal | Steam oldal | Fortify
Túlélő játék, melyet a nagy sikerű Garry's mod fejlesztő csapata a Facepunch Studios készít.
Olyan más alkotások ihlették, mint például a DayZ, a Minecraft és a Stalker.
-
Rocco27 #1366 Még egy helit se spawnoltatok le, pedig TS-en sokan könyörögnek érte, mert lőni akarják. Ha engednék nekik, még több lootra szert tennének, az erősebbek pedig hamarabb kirektelnének benneteket is!
Ez az állítólagos Killer mesélte dolog mindaddig félrevezetés és rágalmazás, míg konkrét bizonyítékod nincs. De persze mondani bárki bármit mondhat, csíptem már fülön Killert én is, hogy lódított.
De tételezzük fel addoltam, mi nem mindig voltunk szövetségben, sokszor játszottam solot is. Fura mod akkor téged nem zavart, de most szóvá teszed mikor egy általam ismert játákos csúnyán kirektel benneteket egy szorzós modos szerveren, ahol gyerekjáték nagymennyiségben farmolni és rögtön belekeversz engem is mikor nem is játszom fent.
Én ha soloban tolom még Killertől is tartok , mert volt már mikor hátba támadt, mint titeket most. Ha addoltam volna bármikor is magunknak, tudna róla és nem játszana nálam. Elég logikus. A tied számomra nem állja meg a helyét, vagy hazudsz vagy valaki a szádba adja a szavakat, szerintem EVO az, te meg hiszel neki bármit mond.
Amit a negatív kampányolók szavaiból le lehet szűrni, hogy mindenkinek igaza van aki megvádol valakit valamivel, csak a megvádoltnak nem lehet igaza, de még joga sem pláne ha érvekkel próbál megbuktatni állításokat.
Remélem te is és a többi is megtapasztalja milyen az ha egy Admin szándékosan előnyt farag a jogaiból. Én talákoztam már vele sokszor és lustákkal, hanyag munkát végző Adminnal is az elmúlt 16 év alatt.
Adminként a munkámhoz természetesen megengedhetek magamnak bátmit ami szükséges a munkám elvégzésehez, de csak úgy, hogy az lehetőleg ne legyen hatással a normál játékra.
Ha megvádolnak valakit csalással, hogy felment pl. a tetőmre tuti csal és bannojam, akkor ahelyett hogy ész nélkül bannolnám megvizsgálom az ügyet és ha kiderül hogy pl. fel tudott jutni, akkor nem bannolom az ártatlant. Megjegyzem Redalin néhány csapattársa erre kapott rá mikor addolással gyanusított, idegen helyen Adminként végeztem a munkám kedves Gulya, utólag kiderült az anyázás volt inkább a gond, amit megbeszéltek a TS-en fent levők egynás között.
Korábban ha megkértek, hogy saját háznál bontsak/robbantsak mentem vagy építettem arénát nektek, hogy legyen hol játszani. Ez nem keverendő össze a saját játékommal amit túlélőként játszom egyedül vagy társaságban!
Én tudok érvelni minden felhozott vádra.
A legkönnyebb vádaskodni és rombolni, de azokat bizonyítani is tudni kell. Jelen állás szerint minden vád megbukna egy képzeletbeli bíróságon.
Fatalság bolondság.
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2016.09.08. 11:45:00