11788072641442253059

Hivatalos oldal | Steam oldal | Fortify

Túlélő játék, melyet a nagy sikerű Garry's mod fejlesztő csapata a Facepunch Studios készít.
Olyan más alkotások ihlették, mint például a DayZ, a Minecraft és a Stalker.

• Rocco27
    Most mondjam azt, hogy el vagy tévedve?

1. Ti voltatok az egyetlenek akik újoncként belépve a "nagyok által" egyszer/többször kiraidelve engem rágalmaztak utólag. Utána már sokan összegyűltetek, tele új játékossal és akkor is betört hozzátok valaki (Talentar) és én lettem a szar alak.
    2. A többesszám megint csak helytelen, senki nem csinálja velem, én magam fizetem, üzemeltetem a játékszervert, olyanoknak is mint te, aki a háta mögött minden félének elmond, mert sikertelenül játszott, csalódott lett, kirabolták, megölték és elűzték az ügyesebb, erősebb, többet játszó, többet farmoló játékosok. A Rust erről szól, a csalódott játékosok legtöbbször kigyót békát dobálnak egymásra.
    3. Szerver név váltogatás az én dolgom, ha egyszer tényleg a kedvenceimnek fogom üzemeltetni, akkor majd kiírom és tőlük is szedek havi díjat, hogy megérje, mert jelenleg a játékosok kb. 75% idegen és 25% ismerős. Ebből 5% külföldi, 1-5% reklamál hogy csaló van (utánajárok, kiderül mégse csak nem ismeri eléggé a játékot!), 1% kiabál hogy az Admin addol (talán én nem farmolhatok vagy egy 4*4-es kőházban kéne laknom az 1500 órámmal, hogy másnap ti kiradeljetek?), a maradék hónapról hónapra elvan. A játékosok jönnek mennek és a nagy részét kiraidelik, mint minden szerveren. A játékos bázis változó de köszöni szépen megvan. Van így is elegendő játékos és akció.
    4. Mikor Jameska, Satika, Killer, stb. ellenetek játszott, akkor külön játszottak és tudomásom szerint ők voltak 5-en, ti meg 20-an. Én csak beugrottam néhány alkalommal. Az hogy neked azt állították én vagyok a főnök úgy látom elhitted. Az hogy miért léptek le, őket kérdezd. De azt hiszem nektek még annyi játékos se jutott most már, mint nekünk rosszabb időszakban.
    5. 5 éve szigorú szabályok léteznek minden szerverünkön. Ha nem vagy lusta olvasni tessék: https://club27.eu/showthread.php?tid=4. Minden esetnél nem lehetek ott, hisz nekem is van magánéletem és dolgozom. Ha ott vagyok valószínűleg fellépek ellene. Van játékos aki utólag keres meg. Killert pl. korábban már többször kirúgtam a szerverről viselkedés miatt.
    6. Sokan ismernek/megismertek engem, főleg a CoD4 miatt. Jelenleg már a Rustban is miután már több mint egy éve játszok ezzel. Valamikor többet, valamikor kevesebbet. Sok ismerős játszik más szerveren is, ha hallanak valamit megkeresnek és visszahallom. Ha valaki valótlant állít, azzal magát is minősí. Az éremnek két oldala van!