1573

11788072641442253059

Hivatalos oldal | Steam oldal | Fortify

Túlélő játék, melyet a nagy sikerű Garry's mod fejlesztő csapata a Facepunch Studios készít.
Olyan más alkotások ihlették, mint például a DayZ, a Minecraft és a Stalker.

• kiralycsaba
    Gulya01: tudom, hogy nem a te haverod :) (irónia)
    de már értem, hogy miért nem játszanak azok akik anno itt voltak. mindegy is, most csak 2 embert vesztett a szeró, gondolom jön helyettük 10 új :)
  • kiralycsaba
    lehet itt védeni meg hasonlók, de anno kértél le magatoknak cuccot, kár tagadni.

de az az érdekes, mikor bunker szerón voltunk, jött killer is, és otthagyta...
    otthagyott egy szerót, ahol a létszám nem a nullához konvergál.
    miért? ha olyan pro akkor miért nem játszott velünk ott? ja mert ott nem ismeri az admin?...

AngerH: anno killer mondta, nem nekem, hogy addoltak be cuccokat.

mind1, további jó játékot. még biztos van 1-2 gémer akit be lehet támadni, ha meg barátlistán van, és offline az még jobb ;)
  • AnarchoiD

megvolt tegnap este az elso heli lelovesem, nemi urom vegyul az oromhoz :

4-500 loszert lottem el mikozben a ladakban csupa junk volt (+2 lada textura(sziklak) belsejebe esett szal azokra keresztet vethettem)

de sebaj ez az elso helim jeeeee
    Utoljára szerkesztette: AnarchoiD, 2016.09.08. 02:42:50
  • Rocco27
    Kiralcs néven játszott, talán még emlékszel még rá és EVO-ra.
    Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2016.09.07. 23:12:55
  • AngerH
    Csaba a saját játékbeli sikertelenségedet - balszerencsédet nem mások megszerzett érdemeinek taposásával kompenzáld.Ha valaki makacsul ragaszkodik a becsületes játékszerver üzemeltetéshez az Rocco,ha bármit alddolt volna bármikor rég nem játszanánk vele.Pont ezen dolgok miatt jöttünk el más szerverekről.Ott láttunk repülő admint stb....Játssz vele és ismerd meg miellőt egy becsületes emberen próbálsz foltot ejteni.Te is tudod,hogy valamit felépíteni nehezebb ezért is próbálsz csak rombolni.Ha kielégültél a mocskolódástól váljék egészségedre.Nagyobb örömöd úgyse lesz ezzel a mentalitásáll :D
  • AngerH
    Huh mi van itt,már megint a sírás megy,több éve játszom Rocco-val mindig korrekt volt mindenkivel admin szinten.Killer meg csak jól játszik,én is megtámadtam killert Rocco-t stb többször is pedig cimboráim és akkor mi van?csomó játékkal játszunk együtt nem mindig lehetünk barátok :D röviden enyi később részletezem:)
    Killer meg akkora kocka mint a ház,alig van wipe már fent lóg mintha fizetnének érte.
    Utoljára szerkesztette: AngerH, 2016.09.07. 22:43:38
  • Rocco27
    kiralycsaba idézet: "érdekes, hogy szinte semmi játékkal volt egy rakat c4ed"

Éjjel nappal a helit lövi és még veszekednek is érte páran, hogy ki lője le, emellett gondolom van bányagépe ami szintén 3X Gatheringel szed és közben raidelget is. Szóval picit megerőlteted magad és kiszámolod, hogy 6 nap alatt mennyi c4-re/rakétára, stb. tehetett szert egyedül/többed magával és lopással.
  • Kill3r14
    Szia figyelj 1-2 nappal korábban is kezdtem a szerveren és 2. napon én már lőttem a helit ugyanis össze farmoltam annyi anyagot hogy feltudjak húzni egy helitowert és mivel nem volt xp wipe tudtam carftolni magamnak AK-t és Bolt-ot és már lőttem is és ismétlem nem ez az első helim 2-3 wipeal ezelőtt is szedtem folyamatosan és azért megy már ilyen könnyen és 2000 játékórával már ez a minimum de ha feljön az aki kételkedik abban hogy hogyan lövöm a helit csalok akármi azokat szívesen várom a Noob Wars Teszt Szerveren és megmutatom hogy én hogyan is lövöm:)
  • Rocco27
    Most őszintén, ha hátbatámad egy szövetséges, erről miért is az Admin vagy a szerver tehet megint? Köszönöm, hogy töröltetek Steamen, még válaszra sem méltattatok. Szó szerint ti is hátba szurtok engem a viselkedésetekkel.

1, Killer egy játékos a szerveren, semmi Admin joga nincs, csak nekem. Nem fizet a szerverért sem.
    2, Idézet Steamről:
    "kiralcs: nem hiszem el, hogy volt annyi c4ük meg rakáta, hogy simán bejöttek."
    "EVO: te szervered karba kéne tartani :
    EVO: csalokat kibaszni :d meg a bugerket :d"
    Mi az, hogy nem hiszed el, hogy annyi C4-e van? TS-en minden nap itt log, sokszor hallom mit művel/művelnek. Azt hiszem ma kezdte a sulit, így éjjel nappal tudja tolni és tolja is, 3X gathering van, ti kértétek legfőképpen és még lehet más szövetségese is van.
    3. Killerrel gondod van akkor vele beszéld meg, engem hagyjatok már ki...

Mielőtt felelőtlenül megvádolnál bárkit is elgondolkodhatnál EVO-val együtt. Ragequit-ból gyönyörűen levizsgáztatok mindketten, nem csak leléptek hanem fel is perzseltek magatok mögött mindent, ha nektek nem megy akkor vesszen más is...Köszönöm az elmúlt évet amit itt eltöltöttetek, csalódtam bennetek.
    Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2016.09.07. 20:54:22
  • kiralycsaba
    killer köszi, használjátok a házat meg mindent nyugodtan.
    olyat támadsz be aki fent van a barátlistádon és akkor mikor nincs fent gémben? szánalmas.

érdekes, hogy szinte semmi játékkal volt egy rakat c4ed, meg vhogy 1-2 perc alatt neked mindig lejött a heli ill elég sok drop a házad körül ért földet.

ahogy hallottam, anno mondta vki(nem írom a nevét), hogy rocco addolt be cuccokat, még régebben.
    én ezt nem zárnám ki most sem.

Lehet törölni a hozzászólásom a nyugodtan, de akivel a továbbiakban beszélni fogok mindenkinek elmondom, hogy csak rocco szerójára ne mennyen senki.

ja killer: admin jogot is kaptál? :)

további jó játékot a szerón, ha 3-4 emberrel van ilyen :D
  • Rocco27
    Megtaláltam a kitiltás okát, állítólag mondvacsinált. Lehetséges, bár a másik oldalt nem ismerjük és valszeg nem is fogjuk.

A csapatosodáson én is régóta agyalok, mivel a kis létszámú szervereket (5-25 online játékos bázisnál) ez nyírja ki mindig.
    1-2 nagyobb csapat felül kerekedik a kicsiken és a solo játékosokon, majd 1-2 héten belül kirobbantanak mindenkit, aztán wipera vár mindenki. Ha soloban vagy max. egy társal tudná tolni a játékot mindenki, jelentősen eltolodna a játék vége.
    Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2016.09.07. 11:33:44
  • Rocco27
    Csak egy példa heli lelövésre, Killer egyedül leszedi 2 perc alatt AK-val. Másokat is ismerek. Persze ez lehet több is vagy kevesebb...
    Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2016.09.07. 11:05:17
  • Rocco27
    Tőlünk elmentek másik szerverre, lelőtték nagy nehezen a helit (sokan, talán 7-en, többen meghaltak és még sokáig is tartott). Jött rögtön egy szerver resi figyelmeztetés, ami vagy automata vagy manualis lett volna, nem tudom. Erre ezek elkezdték gyalázni az Admint, mert biztos magának akarja kiszedni a heli lootot vagy biztos ki akarja szedni, hogy eladja másnak és azonnal húzzunk másik szeróra, mert ez is szar, stb.
    Ezt mind Liveban, láttuk. Redalin szólt nekik, hogy ezt így nem kéne, de meg sem hallották. A végén az Admin odament és kiszedte nekik a heli lootot az égő roncsok közül resi előtt. Gondolom onnan lettek bannolva néhány rész után...

Megjegyzem eddig minden szerver szar volt nekik ahol eddig játszottak, mert mindig bajuk volt valamivel/valakivel...nem biztos, hogy mindig az Admin vagy a szerver a hibás...
    Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2016.09.07. 11:02:42
  • Tirion
    saját házamban a kő illetve fa falat mivel a legcélszerűbb leütni ha vasat akarok helyette?
  • undY1ng #1348
    Bearhunt fail
    Kb. meghaltam mikor ehhez a jelenthez ért a videó. XD:X:D:XD:XD:X:D
    Btw. ajánlott azoknak is akik kezdők.
  • Rocco27
    Az Oxide egy olyan átvivő közeg/API/Mod, amely segítségével különböző programozási nyelven megírt pluginokat lehet futtatni. A pluginokkal meglévő funkciókat módosíthatunk (pl. Gathering, Decoy módosítás) vagy újakat vihetünk be az adott játékba (pl. Teleport, Remove, Clan, stb.). Link: http://docs.oxidemod.org/#overview
  • Tirion
    mi az az OXIDE mód?
  • AnarchoiD
    3x os gather nagyon combos lett ;) nemkell napokig farmolni es a 30perces hulla meghagyas hianyzott mint egy falat kenyer (eddig meghaltam ezen a szeron kb 30x es csak kb 2x talaltam meg a hullamat idoben ;) ennel tobb nem is kell ;)
    Utoljára szerkesztette: AnarchoiD, 2016.09.02. 15:46:24
  • Rocco27
    A szavazás lezárult a frissítés megjelenésekor. Azok akik értesültek róla és akartak szavazni megtették.

A kérdés a következő volt: Használjunk Oxide modot a Noob Wars szerveren és ez által pluginokat (gathering emelés, clan, stb.)
    A végeredmény: 5 igen, 3 nem és 3 nekem 8, mert akármi lesz úgyis játszom...

Szóval visszakerül az Oxide mod több különböző pluginnal. Változások listája a club27 fórumban hamarosan.
  • Rocco27
    Frissítés jött ki!

Link: Devblog 125

• Rocco27
    Na ájjon meg a menet! Én vagyok részrehajló? Ez nagyon vicces. Ez valószínűleg a Talentar esete mikor besértődtetek. Ha akkor abban a pillanatban kitiltom őt, akkor lettem volna csak részrehajló! Még ti fenyegettetek meg engem, hogy ha nem bannolom azonnal, akkor 8 ember végleg lelép a szerverről.

Mégegyszer a story röviden aki nem ismerné:
    Gulyáék építkeznek, Talentarék leskelődnek és kiismerik a bázist. C4-el félig betört és felugratok örömötökben, hogy csak félig jut be. Ajtóban kijöttök és kilőnek bennetek és beírja chatbe a noclip jó felfedezéshez. Erre követelitek bannoljam ki noclip miatt.
    Körbenézek a szerveren, leléptek, megnézem a bázisotokat és meghallgatom Talentarékat. Ti nem nyilatkoztok, mert már nem álltok velem szóba, csak átkoztok. A fellelhető információk alapján nem találtam okot arra, hogy kitiltsam, noclip hack használata pedig amúgy sem volt akkor a játékban már. 2015 nyarán lehetett használni noclip hacket, több játékost is bannoltam, amikor is meguntam és rajtam fel plussz anticheat védelmet rá. Azóta ez javítva van, ha lenne noclip hack mindenki verné a Facepunch ajtaját.
    Ahogy én látom, ti félreértettetek valamit és zokon vettétek, hogy az Adminnak más a véleménye. Az egész már nem is Talentarról szólt, hanem hogy én milyen egy szar admin vagyok, aztán jött hogy korábbi játékban is tuti addoltam, stb.

Én értem, hogy különbözik a véleményünk, de az a baj nem hogy megmagyarázni, de még érvelni sem lehet, teljesen el voltatok zárkózva és csak hajtottátok a magatokét és szidtatok engem.

Nem kívánom folytatni ezt a témát, korábban is vitáztunk erről, most is, csak ismételném magamat ezután.
    Utoljára szerkesztette: SZABl, 2016.09.01. 20:52:31
  • Rocco27
    Mi várható a mai frissítésben:

• Rocco27
    Üdv,

Rendszeresen kapom a felkérést, hogy legyen modos a szerver. Ez tipikus, ha modos a szeró akkor közösségi kell, ha közösségi akkor modos.
    A mod legfőképpen gathering emelést és kisebb módosításokat fog tartalmazni mint pl.: klán, térkép, anti-cheat, képfestés, stb., de pl. teleportot nem!

Link a szavazáshoz: http://www.strawpoll.me/11128916
    Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2016.09.01. 10:09:50
  • vear
    Nem tudom holnap mikor lesz a wipe, meg hogy addig lesz-e megint online a Noob Wars szerver, de ha valakinek van kedve és felszerelése raidelni, akkor a házam S3 négyszögben van.
  • Joob81
    Summa Summárum. Minden szerveren az Admin a legnagyobb csaló -a játékosok szerint- és a barátai élvezik eme képesség gyümölcsét.
    Az esetek többségében így van emiatt is eme skatulya. Viszont létezik az a kisebbik része a jogokkal rendelkező emberek társadalmának akik tényleges tudják hogyan is kell viselkedni ekkora "erő" birtokában. Felesleges itt borsót dobálni egymásra, ez nem tesz jót senkinek.
    Aki szereti a lent említett szervert és megtalálta ott a számításait az úgyis ott fog játszani, akit viszont sérelem ért és ezért távozott továbbra is rossz szájízzel fog rá gondolni.
  • vear
    A Redalinos videón jót mulattam, jó nagy bénázás megy rajta. Általában a külföldi streamek megmutatják hogy a profik hogyan csinálják. Ez a video arra volt jó, hogy lássuk hogyan nem kell.
  • Rocco27
    Most mondjam azt, hogy el vagy tévedve?

1. Ti voltatok az egyetlenek akik újoncként belépve a "nagyok által" egyszer/többször kiraidelve engem rágalmaztak utólag. Utána már sokan összegyűltetek, tele új játékossal és akkor is betört hozzátok valaki (Talentar) és én lettem a szar alak.
    2. A többesszám megint csak helytelen, senki nem csinálja velem, én magam fizetem, üzemeltetem a játékszervert, olyanoknak is mint te, aki a háta mögött minden félének elmond, mert sikertelenül játszott, csalódott lett, kirabolták, megölték és elűzték az ügyesebb, erősebb, többet játszó, többet farmoló játékosok. A Rust erről szól, a csalódott játékosok legtöbbször kigyót békát dobálnak egymásra.
    3. Szerver név váltogatás az én dolgom, ha egyszer tényleg a kedvenceimnek fogom üzemeltetni, akkor majd kiírom és tőlük is szedek havi díjat, hogy megérje, mert jelenleg a játékosok kb. 75% idegen és 25% ismerős. Ebből 5% külföldi, 1-5% reklamál hogy csaló van (utánajárok, kiderül mégse csak nem ismeri eléggé a játékot!), 1% kiabál hogy az Admin addol (talán én nem farmolhatok vagy egy 4*4-es kőházban kéne laknom az 1500 órámmal, hogy másnap ti kiradeljetek?), a maradék hónapról hónapra elvan. A játékosok jönnek mennek és a nagy részét kiraidelik, mint minden szerveren. A játékos bázis változó de köszöni szépen megvan. Van így is elegendő játékos és akció.
    4. Mikor Jameska, Satika, Killer, stb. ellenetek játszott, akkor külön játszottak és tudomásom szerint ők voltak 5-en, ti meg 20-an. Én csak beugrottam néhány alkalommal. Az hogy neked azt állították én vagyok a főnök úgy látom elhitted. Az hogy miért léptek le, őket kérdezd. De azt hiszem nektek még annyi játékos se jutott most már, mint nekünk rosszabb időszakban.
    5. 5 éve szigorú szabályok léteznek minden szerverünkön. Ha nem vagy lusta olvasni tessék: https://club27.eu/showthread.php?tid=4. Minden esetnél nem lehetek ott, hisz nekem is van magánéletem és dolgozom. Ha ott vagyok valószínűleg fellépek ellene. Van játékos aki utólag keres meg. Killert pl. korábban már többször kirúgtam a szerverről viselkedés miatt.
    6. Sokan ismernek/megismertek engem, főleg a CoD4 miatt. Jelenleg már a Rustban is miután már több mint egy éve játszok ezzel. Valamikor többet, valamikor kevesebbet. Sok ismerős játszik más szerveren is, ha hallanak valamit megkeresnek és visszahallom. Ha valaki valótlant állít, azzal magát is minősí. Az éremnek két oldala van!
  • Rocco27
    Házam mellett vagy egy bányagép. Az előző sem volt rossz, de ez a tuti. 5 követ, 5 kénércet, 5 fémércet, a többit nem vágom pontosan talán 3 fémdarabkát és 1 magas minőségű ércet bányászik. Egy ilyennel is durván fel lehet halmozni a nyersanyagokat és a barátokkal is, akik adnak ha kell. Nincs szükségem "Addolásra". Noobként persze mindig könnyebb vádaskodni, mint gondolkozni. A szerveren épp ezért megyek oda segíteni a kezdőknek, ha azt hiszik pl. teleportáltak a tetőre. Csak ismerni kell a Rustot és megvan a megoldás sok mindenre.

Részemről lezártnak tekintem a témát.
  • Rocco27
    Közben TS-re feljött Redalin csapata és elbeszélgettünk. Kiderült leginkább az anyázás volt a gond. Ez saját szerveren tiltott, idegenben meg nem az én feladatom...A házam is megmenekült a vádaskodásoktól. Béke van.
    Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2016.08.30. 21:49:41
  • Talantar00
    Nos amit emlegettél Rocco, az év elején, akkor engem és néhány haveromat is raideltétek, elmondtad miért, folyamatosan ment a termelés. Nem sírtunk, építettünk újra, néha még le is nyúltuk a cuccot tőletek :D.
    A Gulyás esetnél, nem akarták elhinni hogy mi napokkal előtte is felderítettünk + nem vevők a poénra :D. Redalinékat ugyan én a végén nem zaklattam, de az elején megtaláltuk őket még mielőtt tudtam volna hogy ők azok és akkor is lelőttük párszor. Fel vagyok iratkozva a csatornájára és még így sem tudtam az elején, hogy ők azok csak mikor láttam fent a szerón :).

A rust mindig is erről szólt, sokan nem tudják benyelni a békát, hogy néha szívás, ha az ember nem elég szerencsés, okos, vagy jó csapatjátékos.
  • Rocco27
    Te tuti Gulya haverja vagy. Tavasszal Gulyáék 3-an bejöttek kb. a 3 héten játszani wipe után. 3 emberrel laktam, a szomszédomban is 3-an laknak. Mind a 6 farmol, mint állat és ezen kívül 3 bányagép ment éjjel nappal. Az olajfúrót sokszor kempeltük az üzemanyag sokszorításért. A raid folyamatosan ment a nagyobb csapatoknak. Hatalmas bázist építettünk fel. Persze a vesztes azzonal megvádolja az Admint, hogy tuti addol.
    Most is hasonló a szitu. Bejönnek wipe után 2 héttel és szóvá teszik, hogy miért van akkora házam amekkora? Tökmindegy, hogy egyedül, lakótárssal, segítséggel vagy egyedül alakítom ki a bázisomat, akasztófa az admin nyakába, mert ilyet nem csinálhat, nem játszhat, nem farmolhat, nem segíthetnek a barátai.

Gulyáék azon is kiakadtak, mert nem bannoltam anno bizonyíték nélkül Talentart, mert olyat csinált, ami nekik nem tetszett és olyat mondot ami nem biztos hogy úgy történt. Szóval miután utánajártam magam és meghallgattam mi történt az egyik oldalon, a másik lelépett és elzárkózott a vita tisztázásában. Azóta persze visszahallom, hogy Talentar az Admin kedvence...Itt játszik fél éve, soha nem volt gond vele, az ellenkezője bebizonyításától pedig elzárkózott az kiraidelt csapat. Teljesen normális viselkedés ez. Quitragenek hívják.

Gulyáékon is, meg Redalin csapata vádjain is csak nevet az összes régi játékos. Persze az Admint a legkönnyebb szidni és vádolni, ha van köze az esethez, ha nincs, akkor pedig ha valamire nincs rálátása az illetőnek, de rágalmazni teli torokból rágalmaz, na az aztán a tuti.
  • undY1ng #1329
    Mert majd 5-6 "jóbarát, klántárs" nem egymás p*csáját fogja nyaldosni érte... :)
  • PeeTeR
    mekkora veletlen, hogy teljesen mas 5-6 ember is ugyan ezt allitja rolad... :DASADSDAD
    AZ VAGY...
    Utoljára szerkesztette: PeeTeR, 2016.08.30. 20:34:17
  • Rocco27
    Redalin csapata újra megmutatta mire képes, arra megyek fel idegen szerverre, hogy engem rágalmaznak, hogy addolos admin vagyok.
    Nem igazán tudni miért is de engem elkönyveltek annak. Itt egy kép a szájkaratésokról:

Elverik Noob Warson, elverik idegen szerveren és gyalázkodnak ahelyett, hogy elfogadnák a vereségüket.
    Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2016.08.30. 19:16:59
  • lammaer
    Akkor nem is tudtatok a streamről csak utólag?

Az offline raidre fújni szerintem hülyeség. Az egész játék erre van felépítve, nem véletlen hogy lehet védelmi berendezéseket éíteni, meg hogy elég strapabíróak a falak, arról ne is beszéljünk hogy ugye a karakter logoffkor nem tűnik el...

Mindazonáltal ez elég epic és felemelő dolog lehetett, az ilyenek miatt lehet jó egy MMO...
  • AnarchoiD
    Sokkal egyszerubb a dolog mint gondolnad , a betorok robbantgattak es a robbanas messzire hallatszik el , a szomszedok gyorsan szambavettek a sajat epuleteiket es sehol nemlattak semmit , de a robbanasok fojtatodtak... aztan 2 illeto elment megnezni a betoroket akik 7 en voltak (tulero) es lenyomtak oket, na ezutan lett szolva 1-2 ismerosnek hogy jojjenek segiteni es jottekis 5fosre dagadt helyek szenne alaztak a 7fos betoro bandat (akiket minosit hogy 1oran at robbantgattak es szerencsetlenkedtek kvazi eredmenytelenul) A betorok egy kozeli barlangot a tamadas elott berendeztek eloretolt bazisnak .. nos a veg ott erte oket, sarokba szoritva

hozzatennem, hogy akinek a hazat robbantgattak, csak 1 oraval kesobb kerult netkozelebe ... OFFLINE RAID ahogy a betorok nevezik, szemet dolog, de csak ha ellenuk iranyul, ha ok csinaljak akkor teljesen elfogadhato ;)

Utoljára szerkesztette: AnarchoiD, 2016.08.29. 19:24:16
  • lammaer
    Hehe, jó kis akciódús videó lett a vége. Az vicces volt hogya két sentry hogy megfogta a betörőket...

Amúgy az egész sztori hogy alakult ki? Egyszer csak kiszúrta valaki hogy az új jövevények streamelnek és utána vmilyen "titkos" módon riasztotta a szerver benszülött lakóit, akik ezután összedolgozva meggyalázták az invadereket? Vagy csak az itteni szerverlakók közül 2-3 amúgy is együtt építkező kolléga páholta el a betolakodókat?
  • AnarchoiD
    Hatha meg ottvan es kell valakinek (Noobwarson)

nehany ezer fem
    Utoljára szerkesztette: AnarchoiD, 2016.08.29. 12:44:24
  • Rocco27
    Én meg gratulálok a betörőimnek, ahhoz képest mennyi robbanóanyagot használtak el, nem sok kár ért...Igen az én házam volt.

A befejező rész (avagy hogyan vizsgázik az Admin háza):

Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2016.08.28. 22:02:47
  • Mályki86
    Gratulálok a stream snipereknek...