11788072641442253059

Hivatalos oldal | Steam oldal | Fortify

Túlélő játék, melyet a nagy sikerű Garry's mod fejlesztő csapata a Facepunch Studios készít.
Olyan más alkotások ihlették, mint például a DayZ, a Minecraft és a Stalker.

• Rocco27
    Te tuti Gulya haverja vagy. Tavasszal Gulyáék 3-an bejöttek kb. a 3 héten játszani wipe után. 3 emberrel laktam, a szomszédomban is 3-an laknak. Mind a 6 farmol, mint állat és ezen kívül 3 bányagép ment éjjel nappal. Az olajfúrót sokszor kempeltük az üzemanyag sokszorításért. A raid folyamatosan ment a nagyobb csapatoknak. Hatalmas bázist építettünk fel. Persze a vesztes azzonal megvádolja az Admint, hogy tuti addol.
    Most is hasonló a szitu. Bejönnek wipe után 2 héttel és szóvá teszik, hogy miért van akkora házam amekkora? Tökmindegy, hogy egyedül, lakótárssal, segítséggel vagy egyedül alakítom ki a bázisomat, akasztófa az admin nyakába, mert ilyet nem csinálhat, nem játszhat, nem farmolhat, nem segíthetnek a barátai.

Gulyáék azon is kiakadtak, mert nem bannoltam anno bizonyíték nélkül Talentart, mert olyat csinált, ami nekik nem tetszett és olyat mondot ami nem biztos hogy úgy történt. Szóval miután utánajártam magam és meghallgattam mi történt az egyik oldalon, a másik lelépett és elzárkózott a vita tisztázásában. Azóta persze visszahallom, hogy Talentar az Admin kedvence...Itt játszik fél éve, soha nem volt gond vele, az ellenkezője bebizonyításától pedig elzárkózott az kiraidelt csapat. Teljesen normális viselkedés ez. Quitragenek hívják.

Gulyáékon is, meg Redalin csapata vádjain is csak nevet az összes régi játékos. Persze az Admint a legkönnyebb szidni és vádolni, ha van köze az esethez, ha nincs, akkor pedig ha valamire nincs rálátása az illetőnek, de rágalmazni teli torokból rágalmaz, na az aztán a tuti.