Hivatalos oldal | Steam oldal | Fortify
Túlélő játék, melyet a nagy sikerű Garry's mod fejlesztő csapata a Facepunch Studios készít.
Olyan más alkotások ihlették, mint például a DayZ, a Minecraft és a Stalker.
-
Rocco27 #1258 Nem értek egyet, vagy nem teljesen. Elmagyarázom miért. Igen a játék kőkemény PvP. Arról szól, hogy éld túl a napot. Minden egyes napot. Ezért mindent meg kell tenni! Vannak új és kezdő játékosok és vannak veteránok. Vannak akik napi 1-2 órát tudnak járszani és vannak akik 12+. Ezek miatt mindig lesz elégtelenkesés, konfliktus és sírás. De nem minden játékos és szerver egyforma!
Ott ahol 50+, 100+ játékos játszik jóval nagyobb a verseny és kevésbé alakul ki "baráti" társaság, mint egy kisebb szerveren. A játékosok közül vannak kegyetlenek és segítőkészek. Valaki azért, mert betör akár építkezés alatt az kegyetlen? A játék része ez is. Cuccot szerezni és felhasználni a saját életed megvédésére. Tegnap előtt 2 újjoncnak kegyelmeztünk meg akik építkeztek, kaját kértem és vizet. De ként adtak helyette. Személy szerint nem szoktam elindulni úgy, hogy friss spawnolokra vagy újakra vadásszunk, mert nem látom értelmét elűzni a szerverről pl. Had játszon, sokan segítenek a szerveren játszók közül is akár. Nálunk pl. igen.
Szerencsésnek meg okosnak kell lenni ahhoz, hogy veszteség nelkül kialakíts egy biztonságos életet minnél több cuccal. Vannak solo játékosok akik magányos farkasként tengődnek és kis és nagy csapatok is. Van aki elrejti a föld alá a szajrét, van aki házban tartja amit ki lehet rabolni. Ha te találkozol akár egy csupasszal, hátat fordítasz neki elengeded vagy rögtön földreküldöd? Mert csak elő kap egy talált fegyvert és ledarál a csupaszka a cuccodért.
Ha rossz helyen fut csupaszka leszedem, ha kilootolta a Gömböt és távozik leszedem. A lootért megyek oda, ha valaki elszedte előlem elveszrm ha tudom. Erősebb kutya b@szik. Minden PvP lényege ez! Ha nem tetszik ne keress túlélőjátékot magadnak.
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2016.08.16. 12:18:43