11788072641442253059

Hivatalos oldal | Steam oldal | Fortify

Túlélő játék, melyet a nagy sikerű Garry's mod fejlesztő csapata a Facepunch Studios készít.
Olyan más alkotások ihlették, mint például a DayZ, a Minecraft és a Stalker.

• Rocco27
    Hát örülnék ha tisztáznánk a dolgokat, és nem sértődés lenne belőle (sok szerveren előfordul ez ám):

1, talentart kirúgta a szerver a következővel: talantar left the server (Reason: Kicked: Steam: k_EAuthSessionResponseAuthTicketCanceled). Elvileg ezt tisztáztuk, de keress rá Googlival miez ha érdekel.
    2, Kapom a tőletek az üzenetet, hogy levizsgázott a bunker, alig jutottak be. Talán a feléig. Hurrá.
    3, Benyögik papáék, hogy silány képek vannak az udvaron. Nem lehet hogy már előtte is voltak ott, az hogy tele a turret, nincs megjelölve hogy ki rakta bele a lőszert. Igaz hogy korábban nem volt beépítve az udvar? Ha igen be tudtak menni, ahogy ők ezt állítják.
    4, talantar beírja chatbe, hogy noclip mod, amire rögtön ráugrotok, mint gyöngytyúk a takonyra, mielőtt még bármi is bizonyítva lenne.
    5, Kilőnek a kajás doboznál. Odáig jutottak el C4-el. 2. pontban nyugtázva is van. Bespawnolsz, kinyitod az ajtót és kilőnek. Mi ezzel a probléma?
    6, Végül a chatben nyoma sincs annak, hogy dicsekedne azzal, kereste hol van a leggyengébb pont a bázisban. Elolvastam, megvan minden beszélgetés.

Én kikérdeztem a fiúkat elmondták az storyjukat. Veletek nem beszéltem erről, csak leléptetek,
    Amúgy VAC és EAC is fut a szerveren. Ettől még nem lesz a szerver atombiztos a csalók ellen, viszont a nyomozás sokat segíthet a történtek kiderítésében. Én megtettem amit tudtam, ti jöttök.