1573

11788072641442253059

Hivatalos oldal | Steam oldal | Fortify

Túlélő játék, melyet a nagy sikerű Garry's mod fejlesztő csapata a Facepunch Studios készít.
Olyan más alkotások ihlették, mint például a DayZ, a Minecraft és a Stalker.

• Rocco27
    Hát örülnék ha tisztáznánk a dolgokat, és nem sértődés lenne belőle (sok szerveren előfordul ez ám):

1, talentart kirúgta a szerver a következővel: talantar left the server (Reason: Kicked: Steam: k_EAuthSessionResponseAuthTicketCanceled). Elvileg ezt tisztáztuk, de keress rá Googlival miez ha érdekel.
    2, Kapom a tőletek az üzenetet, hogy levizsgázott a bunker, alig jutottak be. Talán a feléig. Hurrá.
    3, Benyögik papáék, hogy silány képek vannak az udvaron. Nem lehet hogy már előtte is voltak ott, az hogy tele a turret, nincs megjelölve hogy ki rakta bele a lőszert. Igaz hogy korábban nem volt beépítve az udvar? Ha igen be tudtak menni, ahogy ők ezt állítják.
    4, talantar beírja chatbe, hogy noclip mod, amire rögtön ráugrotok, mint gyöngytyúk a takonyra, mielőtt még bármi is bizonyítva lenne.
    5, Kilőnek a kajás doboznál. Odáig jutottak el C4-el. 2. pontban nyugtázva is van. Bespawnolsz, kinyitod az ajtót és kilőnek. Mi ezzel a probléma?
    6, Végül a chatben nyoma sincs annak, hogy dicsekedne azzal, kereste hol van a leggyengébb pont a bázisban. Elolvastam, megvan minden beszélgetés.

Én kikérdeztem a fiúkat elmondták az storyjukat. Veletek nem beszéltem erről, csak leléptetek,
    Amúgy VAC és EAC is fut a szerveren. Ettől még nem lesz a szerver atombiztos a csalók ellen, viszont a nyomozás sokat segíthet a történtek kiderítésében. Én megtettem amit tudtam, ti jöttök.
  • Szabi #1155
    este felnéztem, erre a kajás doboznál lelőttek.. majd nekiállt dicsekedni a srác, hogy noclip móddal bejött körbenézni, hogy hol van a leggyengébb pont ahol betud jutni..
  • Rocco27
    Frissítés jött ki!

Link: Devblog 111

• Gibor
    Nekem meg az agyam fagy le mikor próbálok be vagy kijutni :D
  • Szabi #1152
    basszus, úgy körbeépítettük a barlangot, hogy amikor a közelébe érek megakad a játékom*, de van fent a szerveren egy srác akinek konkréten kifagy a játék is, mert már nem bírja a gépe a sok falat :D

(i5 3,6ghz, 8giga ram, 960 4gb, ssd)
  • Rocco27
    Közösségi hírek!

Link: Community Update 87

• kapalaci1972
    Még 4 óra az akció végéig!!!
  • Norbertboy
    Most olcsó nagyon a Rust: Humble Bundle
  • Rocco27
    Na akkor újra fent van az Oxide mod a szerveren, kiegészítés képen. Egyenlőre 3 plugin van telepítve, a Sign Art, Clans és Notificer.

A Sign Art-al képet tudsz beilleszteni egy festhető területre, használata /sil URL.
    Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2016.05.16. 17:02:39
  • Norbertboy
    Én szeretem a Rustot, mi mindig full populáris szerókon játszunk. Vagy egy magyar szerón ahol 100 kb a max létszám.

A Rust erről szól építs egy bázist, üsd a követ, lootolj, raidelj, és gyilkolj. Ez egy pvp dühöngő! Amiről ti beszélték arra van ezer más játék!

A Rust kimondottan erre van kiélezve, minek ide más tartalom?!

Játékos létszám meg fogy, illetve ingázik, de hol nem? Mindent unalmassá válik egyszer! Főleg úgy ha egyedül játszol és egy pár fős szerón. Ez egy intenzív csapat játék.

Persze kinek a pap kinek a papné!
  • Rocco27
    Frissítés jött ki!

Link: Devblog 110

• Szabi #1144
    Naja, a játék nem túl tartalmas, plusz túl kihalt, nagyon kevés állat van, jó lenne néhány npc is, esetleg néhány küldetés.. jópofa gyűjtögetni, aztán építkezni, de mást tényleg nincs mit csinálni.. ehh

PeeTeR tegnapelőtt befalazta a lejárót, szétverettük veled a fél barlangot, erre basszus tegnap este meg Gulya nyomott rá már megint... végül inkább úgy hagytuk mert tuti megint rányomna valaki... :DD

A kinti falat meg végül inkább meghagytuk, egész jó védelem, inkább csináltunk egy cuki ki/be járó tornyot amit majd jól megerősítünk. :)

Ja és tegnap megkaptam az első steam-es tárgyamat, egy négycentes zöld téli sapka, juuuhééé -.-"
    Utoljára szerkesztette: SZABl, 2016.05.13. 08:25:11
  • Rocco27
    Szerver frissítve, bocsi este nem voltam elérhető!
  • Rocco27
    A játékos szám csalóka tud lenni, mert a Rust hihetetlenül érdektelenné vált decemberig, majd hirtelen jött a semmiből 2x annyi játékos. Ja, mert durván leakciózták, mint előtte még soha. De ha jobban megnézzük, az új emberek is csalódnak, mivel január óta folyamatosan csökken az online játékosok száma. Sokan ismeretlenül is megvették, aztán kapkodják a fejüket, hogy itt mindenki átveri, kirabolja, lemészárolja, akár barátságos, akár most bújt ki az anyaszerverből (Spawolt).

Félre ne értsetek, én szeretem a Rustot, de lassan 1 éve tolom, és baromira meguntam, hogy az alapvető túlélés hiányzott (most már foglalkoznak vele), tele van hülyeséggel és hiányossággal (végre ezzel is foglalkoznak), kellene egy nagy adag tartalom ami változatosabbá tenné a játékot (ezen nem segít az hogy negyedévente kapunk egy fegyvert, vagy bármi mást) és a lényeg, ne legyen már dögunalom, ha nincs játékos, azaz ne csak a játékos vigyen már be életet a szerverre (ezen tudna segíteni az előző). Jelenleg kizárólag a játékos visz be interakciót a játékba, ha az nincs halott az egész. Ez a szerver populációra is kihat.
    Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2016.05.13. 07:58:57
  • Norbertboy
    A Rust már csak ilyen! A játékos létszám nem azt mutatja, hogy ez nem tetszik a népnek!

Rust steam charts
  • Ironman2
  • Norbertboy
    Ezért kell résen lenni és nem szívre venni ha meghalsz.
  • Ironman2
  • lammaer
    "különben spawn után levadásznak a full geares játékosok, persze kedvtelésből - tiszteletnek a kivételnek..."

Sztem minden kontrollálatlan PVP játék itt vérzik el....
  • Szabi #1136
    kedves kis ajándék az ajtónk elé -.-
  • PeeTeR
    miageci bevandoroloszallas mar rust -ban is?
  • Szabi #1134
  • kapalaci1972
    Köszönöm szépen,megyek egy sörrel!
  • Rocco27
    Gyűjtesz némi fa és kő alapanyagot. Kraftolsz papírt, majd építési tervet. Az építési tervvel felépíted a (kis méretű) házad és felfejleszted kőre. A ház lehetőleg ne tartalmazzon ablakot, ha csak egy emeletes, mivel akkor belátnak és könnyen kilőnek.
    Legyen benne egy ágy, amibe halál esetén spawnolsz, egy kis majd nagyláda amibe pakolsz, egy kemence amibe égeted az ércet, egy tűzhely amibe ételt sütsz és egy szerszámos szekrény, ami levédi a házad (modos szerveren removet is, hogy lerombolják az idegenek). Az ajtóra lehetőleg kódzár kerüljön, mivel a kulcsot ha elveszted, akkor könnyű raid áldozata leszel. Kezdésnek ez megteszi, majd idővel rájössz - főleg tapasztalat útján -, hogy hogyan csináld jobban legközelebb. Sajnos ha egyedül vagy az eleje kínkeserves tud lenni, mivel sok lényegi és trükkös dolgot nem ismersz. Ha van megbízható ismerősöd érdemes csatlakozni hozzá társnak, és aranyszabály, hogy senkibe ne bízz. A bizalmat nagyon nehéz megszerezni.

UI: kezdőként érdemes alacsony létszámú szerveren kezdeni, különben spawn után levadásznak a full geares játékosok, persze kedvtelésből - tiszteletnek a kivételnek...

Sok szerencsét!
  • kapalaci1972
    Sziasztok!
    Mivel még kezdő vagyok egy kis tanácsot kérnék tőletek!
    Mit érdemes még az elején csinálni,hogy legalább amit összegyűjtöttem az megmaradjon-legalábbis a nagy része,
    mivel már nagyon unom,hogy amit több órás játék után összeszedek az halálom esetén minden elvész és kezdhetem az egészet elölről!
    Előre is köszönöm!
    (valami épitmény csináljak és abba pakoljam bele?)

Utoljára szerkesztette: kapalaci1972, 2016.05.08. 17:56:26
  • kapalaci1972
    Köszönöm!!!!!!!!!!!!!

• toocha
    jobb felül katt a zászlóra- kiválasztod a magyart- örül-játszik :)
  • kapalaci1972
    Lehet én vagyok hlye de nekem full angol!
  • Szabi #1127
    Üdv, alapból magyar nyelven indul a játék.. :D
  • kapalaci1972
    Sziasztok!
    Magyaritás esetleg létezik a játékhoz és ha igen akkor honnan lehet letölteni?
    Előre is köszönöm!
  • Szabi #1125
    na akkor ma újra visszatérünk.. a múltkori csúfos alázás után :D
  • Rocco27
    WIPE is van, megyek csinálom a szervert!

Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2016.05.05. 21:55:24
  • Rocco27
    Frissítés jött ki!

Link: Devblog 109

• Rocco27
    Közösségi hírek!

Link: Community Update 85

• Rocco27
    Frissítés jött ki!

Link: Devblog 108

• Rocco27
    Közösségi hírek!

Link: Community Update 84

• Rocco27
    Fogalmam sincs, régen sokkal gyakrabban dobott értéktelen skineket, manapság már azokat is ritkán dobja.
  • Szabi #1118
    a játék vajon milyen időközönként dobálja a steam-es cuccokat ? 22 óra után még nem kaptam semmit o.0
  • Rocco27
    Ez is jó, köszi!
  • Szabi #1116
    blueprint lista