Kingdom-Come-2018-05-HD.png
  • DantesHUN
    A répa színe annyira nem érdekelne, de nincsenek gyerekek? Meg szállfegyverek? Milyen középkori realista játék ez? Egykezes, másfélkezes, kézkezes kardok, buzogányok, dárdák, számszeríj, íj, csatabárd alabárd, stb, franckarika. Ez mind kellene .
    Ehelyett arra pazarolnak erőforrást, hogy a ruha így meg úgy meg izé.
    A terület igenis kicsi, értem én, volt erről szó és ki lett tárgyalva, de ez kicsi. sőt. Az se lenne baj, ha nem nyílt világú, és akkor kisebb, de ha már nyílt világú, azért legyen kicsit nagyobb.
    A harcrendszer, a legutóbb látott videók alapján: eh. Értem én, akartak valami klassz, érdekes, reális dolgot...de nézzük már, ahogy ledöf meglepetés szerűen karaktereket, rossz nézni. A vívás pedig, hát nem tudom. Gyakorlatban kell kipróbálni, lehet jó is, elvégre a Witcher 1 harcrendszerét is meglehetett szokni. De pl: az egyik videóban mintha a fejlesztő aki játszik vele is csak bénázna. Nem tűnik biztatónak, de hátha tévedek.

Van egy videó, amikor egy csapat katona fut át valami erdőn, és lehet én látom rosszul, de így átfutnak földön fekvő katonákon...akik erre felkelnek. Az szundiztak ott, vagy mit hevertek?
    Vagy, vív a hős egy ellenel, böködi karddal, az meg álldogál úgy egy helyben
    Remélem, ezek csak alfa-béta státusz miatti hibák, és nyilván ki fogják ezt javítani. Én elhiszem hogy ez jobb lesz, csak nem túl meggyőző.

Ami nagyon jó, tényleg gyönyörű. És a falu, te jó ég. Mintha a Szentendrei skanzen házai között lennénk. Eszméletlen. Csak hát meg...vannak ilyen problémák, hátára ragasztott íj és tegez...ez se lenne baj, ha nem az lenne a koncepció ,hogy egy beszarás látványvilágú, realisztikus játékot akarnak.

Ami mentheti a menthetőt, egy jó történet. Én nagyon szerettem volna ezt, és érdekelt, de minél több videó, infó kerül ki róla, egyszer szomorúbb az egész.