Kingdom-Come-2018-05-HD.png
  • AnuluWork #3079
    Életem egyik legszürrealisztikusabb játékélménye fűződik ezekhez a kunokhoz. :D

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Amikor a MAGYARUL beszélő kun srácot akarod eladni csávónak a cigánylánynak, már az is mókás. :D
    Amikor mész utána a dugi piáért, és Henry MAGYARUL PRÓBÁL :D énekelni, na az szintén az. :D
    De amikor - ha úgy csinálod a questet, ahogy - a quest végén egy kutyával beszélgetsz!, méghozzá van, hogy az MAGYARUL is szól hozzád, na az a top. :D
    És akkor ott a másik eset, amikor Henryt meghívják Kiskunfélegyházára, és még ugyanabban a párbeszédben Henry MAGYARUL beszél a kunokhoz, holott nem is tud magyarul. :D Na ezek után döbbenten ültem ott, és röhögtem ezerrel.

De már amikor feltűntek a kocsmában, az is nevetséges volt. Ott ülök a padon, olvasok egy könyvet, erre vki magyarul kezd el brekegni, hogy ezek a helyiek mindjárt kicsinálnak minket a nézésükkel. Mindezt magyarul. :D

Komolyan mondom, aki ezt a szálat írta, valahogy törleszteni akart az első rész kun eseményszála kapcsán. Mert ott túltolták. Figyeltem külföldi fórumokat, és sokan "szerepjátékosként" elintézték a részeg kunokat álmukban, vagy altatót tettek a főzetbe és utána intézték el őket, de én életben hagytam a bandát, és mivel a lopott lóhoz kellenek a cigányok, ez jobban meg is éri, mint bosszút állni.

A cigány szál belerakása is telitalálat. Na meg persze hol tűnik fel a játék első zsidója? És persze Henrynek fogalma sincs, hogy kik azok a zsidók. Az meg: majd megtudod fiam. :D

Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2025.02.27. 11:30:57