sztem ott valami gebasz van mert évek ota játszom a játékkal és soha nem tapasztaltam ilyen se a tört se az eredeti verzioval
akkor irjuk ki mindig hogy KCD1 és KCD2 a hozzászolás elején
csak azért irtam hogy nincs szükség topikra külön mert mire itt válaszol valaki már rég megkérdeztem a problémárol az AI-t vagy hogy mit kell csinálni vagy valami mire jo :-D
példa:
kcd 2 ben a vitalitás mit jelent és hol tudom ennek a statisztikáját megnézni:?
Web
23 sources
2 languages
Answer completed
A vitalitás a Kingdom Come: Deliverance 2 (KCD 2) egyik alapvető statisztikája, amely a karaktered állóképességét és egészségét befolyásolja. A vitalitás hatással van a következőkre:
Állóképesség: A vitalitás növeli a karaktered állóképességét, ami lehetővé teszi, hogy hosszabb ideig fuss, harcolj, és ellenállj a sérüléseknek.
Fáradtság ellenállás: Magasabb vitalitás esetén a karaktered fáradtsága lassabban csökken, így hosszabb ideig tud aktívan részt venni a játékban.
Gyógyulás: A vitalitás szintje befolyásolja a HP (életerő) regenerálódását is, mind harc közben, mind azon kívül.
A vitalitás statisztikáját a játékban a Játékos ablakban találod, ahol a karaktered aktuális vitalitás szintje látható. Ezen kívül a Statisztikák fül alatt részletesebb információkat is megtekinthetsz, beleértve a vitalitás szintjét és az esetleges bónuszokat, amelyek növelhetik azt.
A vitalitás szintjének növeléséhez különböző tevékenységeket végezhetsz, mint például harc, akadályok leküzdése, vagy egyszerűen csak futás.
aztán kidobott 23 linket ahol ezt tárgyalják