amugy meg minden más forum is haldoklik, más közössöségi formában, mondjuk discord vagy inkább redditen beszélik ki az adott témát vagy problémát, sőt már a KCD wikiről is leszoktam mert csak megkérdem a csetboto oszt kész :-D
én:
folyoparton hogy tudom a ruhámat megtisztitani?
felo:
A Kingdom Come: Deliverance 2 játékban a folyóparton a ruhák tisztítására a következő lépéseket kell követned:
Ruhák tisztítása a folyóparton
Keress egy mosási helyet: A játékban különböző mosási helyek találhatók, amelyek általában folyók, tavak vagy más vízforrások közelében helyezkednek el. Ezeket a helyeket a térképen egy mosási hely ikonnal jelölik.
Használj szappant: Ahhoz, hogy alaposan megtisztítsd a ruháidat, szükséged lesz szappanra. A szappant a játék során különböző helyeken találhatod meg, vagy vásárolhatod is.
Mosás folyamata: Amikor megtaláltad a megfelelő helyet, közelíts a vízhez, és válaszd ki a mosás lehetőségét. A képernyő jobb alsó sarkában megjelenik egy opció, amely lehetővé teszi, hogy mosd a ruháidat. Ha van nálad szappan, akkor a ruháid tisztábbak lesznek.
Szappan szükséges.
Ezekkel a lépésekkel könnyedén megtisztíthatod a ruháidat a folyóparton, így javítva a karaktered megjelenését és higiéniáját.