Kingdom-Come-2018-05-HD.png
  • Aborg
    A jatek megadta a valaszt a #2523 lovas kerdesemre. A legyozott zsivany lovaval belovagoltam a kolostorhoz, ott aztan gyalog tettem-vettem, es amikor vissza akartam ra ulni, letartoztatott az orseg mert hogy "lopok". Pedig nem is ismerhetik ezt a lovat. Hacsak ugy nem magyarazom hogy a zsivany innen lopta :)

Megoldodott a #2518 vadorzos mellekkuldetes is. Lejjeb irtam hogy beakadt (nem tudtam beszelgetni azokkal akikkel kellet volna) de aztan indult egy masik kuldetes ahol pont a forditottja volt a feladat: nem lefulelni a vadorzokat hanem beepulni kozejuk. Amikor ezt teljesitettem, a beakadt kuldetest meg is szuntette. Ez a beepulos egy nagyon szep kuldetes volt, egy Robin Hood szeru figura volt a foszereploje, sikerult hepiendre kihoznom.
    A vegen felajanlottak nekem a Talmbergi foerdeszi allast, de nem fogadtam el mert mar epitgetem a romos falut, meg egy csomo mas kuldetes is meg van nyitva. Kozuletek valaki elfogadta?

Most azt a mellekkuldetest csinaltam ahol a furdos lanyt sikerult rabeszelni hogy menjen apolononek a kolostorba.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Oda is kisertem, de az uton letamadott harom fegyveres. A fokolompost sikerult megcsapnom ugy hogy egy ideig csak osszekuporodva lapul (perk). Vele tovabb nem foglalkoztam mert a masik ketto tamadot. Amig ezeket lenyomtam, a fokolompos eltunt, csak a kardjat talaltam meg ott. El is raktam, de a jatek azt irja ra hogy lopott. Es ezt irja a legyozott ket ellenseg osszes cuccara is. Mar hogy lenne ez lopott?

Utoljára szerkesztette: Aborg, 2019.12.21. 19:00:57