Kingdom-Come-2018-05-HD.png
  • Palinko
    Bevallom annyira nem készültem fel belőle persze láttam sok mindent, meg olvastam is pár dolgot, de nem szeretem magamat annyira felkészíteni hogy ne lepjen aztán meg a játékban már semmi. Gondoltam a valósághűség megáll az öltözetnél, harci mozdulatoknál, városképnél, vallással kapcsolatos dolgoknál stb, de lehet attól még benne egy tündérmese.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Igazad van ha valósághűre akarják már ez hogy lordnak elismernek ez is húzós a valóságban biztos megpróbálták volna kitúrni.

Egyébként hány nőt lehet levarrni a játékban? Mert gondoltam rákeresek youtuben és mintha nekem mind meglett volna, pedig olyan még a Witcherekben sem jön össze :D Talnberg úrnője, Theresa, Adele bár azt nem éri meg mert úgy is csak egy fekete képernyő meg nyögések aztán az inkvizítornak meg elmondja és mikor volt az a küldi hogy az erdőben a halottal akartak beszélni na az mindent vitt. Én nem szeretem az idétlen játékokat, de mikor egy komolyba bedobnak ilyen vicces dolgokat azért oda vagyok, a Witcherben is annyira jól sikerült az a telefonálás, aki érti érti.... itt is, ez hogy átváltoztak állatokká aztán meg lockpickeltem a lovat :D szóval ez is beleszámít mert nyilván szexjelenet volt. Meg volt a pappal a dolog de az olyan hogy nem is tudom már kivel nem is kellett leszervezni automatikusan járt. Kár hogy nem volt mind úgy kidolgozva mint a Theresás és ha már arra annyi időt szántak még mindig bánom hogy nem lehetett tovább vinni.