Bevallom annyira nem készültem fel belőle persze láttam sok mindent, meg olvastam is pár dolgot, de nem szeretem magamat annyira felkészíteni hogy ne lepjen aztán meg a játékban már semmi. Gondoltam a valósághűség megáll az öltözetnél, harci mozdulatoknál, városképnél, vallással kapcsolatos dolgoknál stb, de lehet attól még benne egy tündérmese.
Igazad van ha valósághűre akarják már ez hogy lordnak elismernek ez is húzós a valóságban biztos megpróbálták volna kitúrni.
Egyébként hány nőt lehet levarrni a játékban? Mert gondoltam rákeresek youtuben és mintha nekem mind meglett volna, pedig olyan még a Witcherekben sem jön össze :D Talnberg úrnője, Theresa, Adele bár azt nem éri meg mert úgy is csak egy fekete képernyő meg nyögések aztán az inkvizítornak meg elmondja és mikor volt az a küldi hogy az erdőben a halottal akartak beszélni na az mindent vitt. Én nem szeretem az idétlen játékokat, de mikor egy komolyba bedobnak ilyen vicces dolgokat azért oda vagyok, a Witcherben is annyira jól sikerült az a telefonálás, aki érti érti.... itt is, ez hogy átváltoztak állatokká aztán meg lockpickeltem a lovat :D szóval ez is beleszámít mert nyilván szexjelenet volt. Meg volt a pappal a dolog de az olyan hogy nem is tudom már kivel nem is kellett leszervezni automatikusan járt. Kár hogy nem volt mind úgy kidolgozva mint a Theresás és ha már arra annyi időt szántak még mindig bánom hogy nem lehetett tovább vinni.