-
Tényleg sok az érdekesség, mert most pl végre azt hittem megtaláltam a tökéletes élelemet, méghozzá a szárított húst, mondtam ez tökéletes lesz, elmegyek leölök valami háziállatot vagy akár vadászok, 100-200 hús is kijön egy nagyobb állatból, felfüstölöm és majd azt kajálom ha kell a ló meg elcipeli úgyis. Nos igen, csak ettől meg meredeken zuhan az energia szint :D Érdekes hogy erre is odafigyeltek hogy balancolva legyen.
Mert a romlandó kaják eleve bukó, általában 1-2 szer eszel belőle utána dobhatod el a maradékot. Zöldségek ráadásul alig adnak tápláltságot. Sült húsok meglepően hamar megromlanak, talán a méz még jó megoldás lenne de nem is néztem mennyit ad a kajára mivel eleve kizártam mert nem halmozható úgy fel. Kondérokba szoktam belezabálni az jó megoldás mert minden házban van, meg úton útfélen csak idegesítő hogy miért kell töltenie a játéknak....
Az alvás is érdekes, ritkán van vele baj, de akkor elég szopatós, megoldhatták volna a szénában alvást, mert ha olyan faluban jön rám ahol a fogadó is kuka, akkor sokszor megvárom hogy nappal legyen és még fel nem fedeznek elalszok, de ha nincs emeletes ház sokszor hamar ott vannak mert járkálnak. Szóval kár hogy nem lehet szénában, minden padon, vagy lenne ilyen hálózsákunk amit a mezőn is kiteríthetnénk.
Amúgy a csatározások még mindig furák, szerencsejáték még buzogánnyal is, volt hogy 4 es tábort számoltam le magam, közepesen erősnek éreztem őket, igaz az első stealth kill volt, máskor meg 2 paraszt megállít az úton és elvernek. Meg hányszor van hogy fejre 1 hitel a buzogány aztán jön egy pajzsos és percekig csapkodjuk a pajzsokat :D A Q-F-ütés technikát próbálgattam de nem annyira egyértelműen működik sokszor beragad az animáció ütközésnél sokszor elveszted a teljes kontrollt és mire ütsz már védekezik az emberünk meg emígy is messze kerül a rúgás hatására nehéz gyorsan odaütni. Néha meg olyasmik akadnak be hogy csak én is nézek. Ezek a nagyobb csatákat jobban élvezem meg az 1v1-ek is jók, de mikor 2-3 jön rám mostanáig változó végkimenetelű.