Kingdom-Come-2018-05-HD.png
  • akyyy
    #2263
    https://www.dropbox.com/s/yzfr4sjj3fhtz7n/French_xml.pak?dl=0

    Frissített magyarítás, a legújabb DLC-vel (elvileg nem is lesz több).
    (bár még elvileg jön a mod támogatás, hátha lesz valami jó kis módszer, hogy (még ennél is) könnyebben lehessen fordítani)

    csak be kell másolni a megfelelő helyre d:\Games\Kingdom Come Deliverance\Localization\
    vagy ha tört akkor d:\Games\Kingdom Come Deliverance A Womans Lot\Localization\
    felülírni a régit. biztonsági mentést érdemes csinálni, mert ha jön patch vagy bármi, nem biztos hogy fel fogja tudni rakni.

    francia nyelvre kell átállítani a feliratokat.

    Tartalmazza a legújabb (A Woman's Lot.) dlc GF fordítását is. Néhol előfordulhatnak angol szövegek, illetve kódexek, oktatóanyagok nem mind lett lefordítva.
    Lehetnek hibák az oktató anyagoknál, régebbi szövegekben is, ugyanis eléggé megváltoztatták azokat (nem a konkrét szöveget, hanem különböző, formázó karaktereket tettek be, vagy vettek el).

    Esetleg ha találtok ilyen "bozontos farkú" félre fordításokat, azt is jelezhetitek itt, rákeresek és kijavítom normális fordításá :D
    de nyilván az egészet nem fogom lefordítani, kegyetlen sok sokból állna, évekig tartana.
    Továbbra is fogom frissíteni a fordítást, dlc-ről dlc-re, ahogy haladtatok vele, csak igazából nem mindig van időm vele foglalkozni (úgy szokott zajlani hogyjátszok 10-20 percet, összegyűjtök hibákat, vagy olyan fordítást ami nyilván nem jó, nem érteni mit akarnak és azt rendesen lefordítom, elmegy vele egy csomó idő :( )