-
No, feldobtam.
Ha vkit érdekel itt van egy régi galériám a KCD-ről, amikor is kb. mod-okat próbálgattam:
https://www.nexusmods.com/users/myaccount?tab=images&BH=2
Sajnos a régi bosszantó bug-ok ugyanúgy megmaradtak és sajnos a legtöbb mod ami működött, nem működik. Az okot tudom. A modder annó elkészítette, aztán látszik azóta rá se nézett. Többek között a KCD-re sem.
1.) HDD-ra dobtam fel, a texture stream-ing ugyanúgy maradt. Ezen qrvára meglepődtem.
2.) Próbáltam volna lóval átúszni egy patakot. De nem. A bokrok úgy látom még mindig beton-ból készültek. Annó mindkettőre volt működő mod. De a Collision Issue az akkor is nagyon felnyomta az agyam, hogy egy bokron nem tudom átvergődni magam. Azt mondjuk nem próbáltam, hogy rombolható-e, ha egyszer már van nálam pl. egy Szamuráj kard, de gondolom nem.
A többit nem írom.
Ha nem jöttetek volna rá, a játékhoz azért nem csináltak magyarítást, mert minden csoda három napig tart. Ergó, senki sem látott potenciált a játékban. A mod-ok is ezért maradtak abba. Csak az alap mod-ok vannak. Meglepődtem, hogy azt hiszem van hozzá 3db ENB base preset. A többi még mindig ReShade, de abból is a régiek a legjobbak.
Perfomance szinten nagyon döcögős. A lehető legrosszabb engine-t választották. A CryEngine-el csak a Crytek tud bánni. A kutyus aranyos, ennyi.
Ez számomra nagyon nem éri el a szerepjáték kategóriát. De ahogy nézem ezzel sokan így vannak, ill. az egyéb issue-kkal is. Akkoriban elég aktívan részt vettem a Warhorse fórumon, ill Nexus-on. Átszoktam az offical és nemzetközi vizekre, ahol nagyobb a merítési halmaz.
Meg nekem olyan, lassú, nyögvenyelős ez a játék. De ez lehet szubjektív. A map-el az volt a gondom, hogy a legtöbb tárgy static object, funkció nélkül. Pl. egy szerepjátékban ha benne van egy fejsze egy fában, akkor tudjam már kivenni és rahedli ilyen van benne.
Leljétek örömötök benne, de szerintem ahogy elnézem a KCD topic hsz db számait, siralmas. Ez van.
Elindultak valahova, de nem oda érkeztek, ahova indultak. (Hofi)
Akyyy-nak hálás köszönet a "magyarításért", de nem kérdezem meg 2x, hogy mennyire hagyná a csába, csak már nem fog segget csinálni a szájából. Ahogyan ezt sok hülye gyerek(kis pöcsök) megtették.
Ez azért teljesítmény. Örülök, amikor valaki, főleg ha fiatal nem riad vissza attól, ha vmi izzadság szagú munka. Dánkesőn!
Utoljára szerkesztette: KranaZoli, 2019.06.01. 00:38:07