Ez alapján nem is kell játszani vele. De én mégis megtettem és ez volt a legjobb dolog amit tehettem.
Az elején szpás, szinte semmi se megy, miért ilyen szar a zsebelés? Ki kell próbálni a valóságban..hát ott aztán qvára megvan bonyolítva, belső zseb meg zipzár meg faxom nehézség.
Lockpick detto...volt egy pont amikor elfilóztam hogy letöltsek-e rá valami moddot.
De semmi...mert csak játszani kell, és minden skill a helyére csúszik, és nem lesz probléma....és amikor az ember rájön erre..hogy ja, nem kell ezt nekem végigrohanni, akkor nézzünk már körül, jé a házon nincs kémény...akkor hogy, ja jééé
Nem nyertem meg az első, vagy második lovagi tornát nézd már nem rogyott a fejemre az ég. Volt 20 térképem, de nem kell, nem kell nekem feltételen qva gazdagnak lenni, lehet persze....akár a kertünk végében kiáshatok egy ládát teli arannyal amikor ásom az alapot a garázsomnak.
Nincs rá nagy sansz de lehet, itt a játéktér viszonylag kicsi. De nem muszáj...ha az embert elkapja ez a középkori zen, akkor zsír....megérkeztél.
..és ezért qva jó, életem egyik legjobb játéka...és még nincs vége, de ha vége lesz, kijátszom újra én is az ziher...mert akkor még jobb lesz... :)