Kingdom-Come-2018-05-HD.png
  • KranaZoli #2190
    Hi,

Akyyy, én most nem játszom a KCD-vel, mert a sok bug miatt félretettem, amíg összekaparnak vmit.
    Qrva sok elmeroggyant hülyegyereknek volt nagy mellénye, hogy na(!) majd én csinélok korhű magyarítást.

Ja, én meg nekiállok kötni. Eszem-faszom megáll.

Szerintem ne spiráázd túl. Tökéletes ez így:

"meg néhol tegeződés van elég sok helyen, néhol magázódás, ezt is rendbe kéne tenni, de túl kényelmetlen lenne, hisz az egészet át kéne egyesével nézni. úgyhogy marad úgy, ahogy van, sztem élvezhető így is :D "

Agreed! Ez így több mint tökéletes. Az meg nagyon fel tudja qrni az agyam, amikor vki sír, hogy hol van már a magyarítás. Főleg ha warezolt játéka van.

Ne foglalkozz ezzel. GF-ós tökkkéletes. Akinek más kell és nem képes megcsinálni, keresenn vkit, akinek pl átutal 100ezer Ft,-ot, hogy készítse el a magyarítást. De ezt senki nem fogja publikálni.

Tökéletes, ahogy csinálod szerintem.

Most majd feldobom a A Womens Lot verziót megnézni, hogyan fut, ill modok miatt, ENB, stb...

De azt hiszem megvárom még a Royal Edition verziót is. Számomra ez a game óriási csalódás. A csalódás oka az lett, hogy piacra dobtak egy hulladék fost. Ami talán-talán most kezd majd játék lenni. Talán!

Ill. a RoadMap-ből az utolsó hozhat vmi pozitívat, amikor végre kiadnak a moddereknek vmi Official Modding Tool-t.

(ha azt akarják, hogy a játékot ne felejtse el mindenki pár hónap múlva)

Ill. ez a játék RPG elemekben a full minimumot hozza. Szinte zéró RPG tartalom van benne. Ez a büdös életben nem lesz egy Fallout, vagy Skyrim.
    Utoljára szerkesztette: KranaZoli, 2019.05.30. 11:37:09